s700 diycektim ama samsung u gorunce fikrim degisti
benimde samsungu görünce fikrim değişti.
birazdaha estetik
türkiye de s700i tabiki...
ericsson s700i.
FOREVER SX1
BİR TÜRLÜ ORTAK BİR NOKTADA BULUŞAMADIK
En iyi çekenler Samsung D500, Sony Ericsson S700i, Nokia 6630
1-1,5milyarlik en iyi cep telefonu bile piyasadaki 100-200 milyonluk bir dijital foto. makinesinden çook çook çook daha kötü çeker. onun için alacağiniz telde kamera çokda önemli bir özellik olmamali.yoksa hayal kirikliğina uğrarsiniz.çekeceğiniz fotoyu telin dişinda kullanmamali. bende Sx1 war yetiyor da artiyor bile.çünkü HP dijital foto.makinem war.
aslında haklısınız kameralı cep telefonu alana kadar dijital fotograf makineleri daha çok işimize yarar hatta maliyet olarak da daha ucuz
bunlar sadece mühendislerin we şirketlerin ortak yaptiklari satiş politikalari. yani 7650 -3650 çiktiklarin 1 milyarin üzerindelerdi.şimdi de öyle 6630 1MP 1,2milyar... kameralari ise 300K yani 640*480 ya şimdi piyasada 100 milyona 2MP kamera bulursun. 300 milyona bi kamerada olmasi gereken tüm özelliklerin olduğu kamera satin alirsin. söyleyin şu an piyasadaki hangi telde optik zoom war?weya estantane (ISO) gibi diğer ince ayarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: BLACKSEA27
aslında haklısınız kameralı cep telefonu alana kadar dijital fotograf makineleri daha çok işimize yarar hatta maliyet olarak da daha ucuz
Şuan için öyle, ama ilerde cep telefonları Digital kamera kadar iyi fotoğraf çekecek
ama ben şu an için konuşuyorum
hem ayrıca ileride cep telefonlarının çekimleri daha iyi olacaksa dijital kameralarda boş durmaz sanırım
Samsung un yeni çıkacak 5 megapixel lik modeli.....