Şimdi Ara

en iyi kameralı cep telefonu markası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BLACKSEA27

ama ben şu an için konuşuyorum

Çıktı bile Samsung S250
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gti

Samsung aga cunku herifler 5 mp gecmiş yakında türkiyede bekleyin...

+1000

ama türkiyede S700i hem kamera hemde ekran çözünürlüğü

sonra 6630

• Bence Samsung D500 en iyisi S700'den daha çektiği Mobile-Review.com sistesinde kanıtlandı
  • samsung marka cep telefonun en iyi kameralı cep telefonu markası olduğundan hemfikiriz peki en iyi dijital kamera hangisi?
  • Ya 5 megapıkselde nasıl cektıgını kımse bılıyomu?
    bence sadece resmın buyuklugu degısebılır yanı 1mpıkselde adamlar 5 e atlamıslar sızce nokıa-sonyerics.-sıemens 1.3 megapıkellerde dolasırken onların 5 mpıkselı cok farklımı olacak bence hayır onemlı olan kac mp cektıgı deıl
  • Şu anda piyasada olanları diyorum S700, 6630, D500
  • en iyisi nokia 6670 tek kelimeyle super
  • 5 mpli samsungun kameras çok iyi değil.benim dijital kamerada 5 mp.onun resimlerini bilgisayara atınca süper çıkıyor.samsungun telinin resimleri çok iyi çıkmıyor.mobile revieewde baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

5 mpli samsungun kameras çok iyi değil.benim dijital kamerada 5 mp.onun resimlerini bilgisayara atınca süper çıkıyor.samsungun telinin resimleri çok iyi çıkmıyor.mobile revieewde baktım

zaten pizel den önemli şeyler var
  • ya bu 5mp olan samsung fotomakinesinden bozma telefon ne var ki 6.0mp liside çıkar yakında sony bilmiomu cyberdhotun kenarına köşesine bi telefon eklemeyi iyice hepsi birbirinin içine girdi...
  • bizim burda konuştuklarımızı adamlar yapmıyor mu diye düşünüyorum haksız mıyım?
  • bende kamerasına bakılıp alınmamasını tercih ederim ......çnk ne kadar olsa fotoğraf makinların yerin, tutamıyor....ama tabiki her zaman foto.makineleri yanımızda olmuyor ama cep telefonlarımız yanımızda.....
  • vodafon insanı çıplak gösteren bir cep telefonu çıkarmış bununla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.