Samsung aga cunku herifler 5 mp gecmiş yakında türkiyede bekleyin...
+1000
ama türkiyede S700i hem kamera hemde ekran çözünürlüğü
sonra 6630
Bence Samsung D500 en iyisi S700'den daha çektiği Mobile-Review.com sistesinde kanıtlandı
samsung marka cep telefonun en iyi kameralı cep telefonu markası olduğundan hemfikiriz peki en iyi dijital kamera hangisi?
Ya 5 megapıkselde nasıl cektıgını kımse bılıyomu? bence sadece resmın buyuklugu degısebılır yanı 1mpıkselde adamlar 5 e atlamıslar sızce nokıa-sonyerics.-sıemens 1.3 megapıkellerde dolasırken onların 5 mpıkselı cok farklımı olacak bence hayır onemlı olan kac mp cektıgı deıl
Şu anda piyasada olanları diyorum S700, 6630, D500
en iyisi nokia 6670 tek kelimeyle super
5 mpli samsungun kameras çok iyi değil.benim dijital kamerada 5 mp.onun resimlerini bilgisayara atınca süper çıkıyor.samsungun telinin resimleri çok iyi çıkmıyor.mobile revieewde baktım
quote:
Orjinalden alıntı: teknode
5 mpli samsungun kameras çok iyi değil.benim dijital kamerada 5 mp.onun resimlerini bilgisayara atınca süper çıkıyor.samsungun telinin resimleri çok iyi çıkmıyor.mobile revieewde baktım
zaten pizel den önemli şeyler var
ya bu 5mp olan samsung fotomakinesinden bozma telefon ne var ki 6.0mp liside çıkar yakında sony bilmiomu cyberdhotun kenarına köşesine bi telefon eklemeyi iyice hepsi birbirinin içine girdi...
bizim burda konuştuklarımızı adamlar yapmıyor mu diye düşünüyorum haksız mıyım?
bende kamerasına bakılıp alınmamasını tercih ederim ......çnk ne kadar olsa fotoğraf makinların yerin, tutamıyor....ama tabiki her zaman foto.makineleri yanımızda olmuyor ama cep telefonlarımız yanımızda.....
vodafon insanı çıplak gösteren bir cep telefonu çıkarmış bununla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme