Şimdi Ara

En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro
    Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Google'ın yeni telefonu Google Pixel 8 Pro, yakın zamanda ekranı ve yetenekleri açısından DxOMark tarafından test edilmişti ve sonuçlar, Pixel 8 Pro'nun renk doğruluğu ve dış mekan görünürlüğüyle bir akıllı telefondaki en iyi ekrana sahip olduğunu göstermişti.

Ayrıca Bkz.Rekor hedef: Samsung, 2024 yılında 20 milyon katlanabilir telefon satmayı hedefliyor

Google Pixel 8 Pro, en iyi ekranın yanı sıra en iyi kameraya sahip Android cihaz oldu

DxOMark, yakın bir zamanda Google Pixel 8 Pro'nun kamera performansı sonuçlarını da yayınladı. Pixel 8 Pro'daki üçlü arka kamera kurulumu etkileyici puanlar elde ederek onu Android amiral gemilerindeki en yüksek puanı alan kamera oldu.

En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro
    OIS'li 50 MP birincil sensör, 5X optik yakınlaştırma yapabilen OIS'li 48 MP telefoto lens ve 48 MP ultra geniş lensten oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip Google Pixel 8 Pro, DxOMark'ın kamera skor tablosunda 153 puan alarak154 puan alan iPhone 15 Pro Max'in hemen arkasında listelendi.

DxOMark'ın testinde Pixel 8 Pro ile çekilen görüntülerde cihazın neredeyse hiç deklanşör gecikmesi olmadan doğal cilt tonlarını tutarlı bir şekilde koruduğu ve hem normal kamerada hem de telefoto lenste iyi miktarda ayrıntıyı koruduğu da görüntülendi.

Kaynak:https://www.dxomark.com/google-pixel-8-pro-camera-test
    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/google-pixel-8-pro-camera-dxomark/

• S23U kullanıcıları gelir şimdi   Şu üst seviye cihazlar gelse keşke ne güzel olurdu.

Ekleme: P60 Pro'yu sayıp saymamaları önemli değil aslında, Bu forumdaki Huawei düşmanlarınıda ciddiye almamak lazım zaten, Kullananlar biliyor cihazların kalitesini.

Bu kadar adı geçmişken bir iki fotoğraf koyalım P60 Pro ile.

• S23U kullanıcıları gelir şimdi En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro  Şu üst seviye cihazlar gelse keşke ne güzel olurdu.

Ekleme: P60 Pro'yu sayıp saymamaları önemli değil aslında, Bu forumdaki Huawei düşmanlarınıda ciddiye almamak lazım zaten, Kullananlar biliyor cihazların kalitesini.

Bu kadar adı geçmişken bir iki fotoğraf koyalım P60 Pro ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 22 Ekim 2023; 15:41:35 >

• S23U var bende. Bunu döver.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • p60 pro başka bi evrende galiba,çaktırmadan epıl övebilmek için yalan bile söylüyorsunuz

• S23 diyenler irono yapıyor. Cihazı kullanıyorum. Blur sorunu var. Bi Apple değil.

• S23 kullanıyorum ama bu Pixel gerçekten kamera konusunda rakipsiz, zaten gcam bile birçok cihazı apayrı bir seviyeye taşıyor, Pixel'in kendisini hayal edin birde

• jarvis J kullanıcısına yanıt
    P60 pro sözde harmony os , ondan 1 numaralı android deniyor...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardgamer34 kullanıcısına yanıt
    Tamam kabul ama burada kasıt var bence ya da sevgili editörümüz sadece Amerika'da satılan cihazları baz almış ama böyle bir haber yaoıyorsan zirvedekine değinmek gerekir diye düşünüyorum

• 15 Pro kullanıcısıyım bundan önce de S23 kullandım ama Pixel ülkemize gelse veya kayıt yolu çıksa ne Apple ne Samsung'un yüzüne bakmam herhalde, Mac ve iPad kullanan biri olarak diyorum bunu.

Tensor G3 işlemcisi söyleymiş düşük performans veriyormuş cartmus curtmus önemli değil zaten yeterli bir performans veriyor ama cihazın verdiği kullanım keyfi başka kamerasına değinmiyorum bile zaten. Bir arkadaşın 7 Pro'sunu deneyimlemiştim güzel cihazlar kesinlikle

• Google yüklü gelmeyince Huawei P60 Pro' yu Android' den saymadılar herhalde.
    (P60 Pro 156 puanda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinealiihsann@gmail.com -- 22 Ekim 2023; 15:32:40 >
  • Sayın editör. Ahmet beye selamlar. Sizi nasıl işe almış anlamadım. En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro En iyi kameraya sahip Android telefon belli oldu: Listenin birincisi Google Pixel 8 Pro

• Huawei nin dönüşü muhteşem olacak. Şu ABD ve İngiltere baskısını kırsın.

• Düz S23 kullanıyorum ama Samsungun ilk 10da olması mucize olur özellikle fotoğraf olarak.

• lansker kullanıcısına yanıt
    Kesin ip var a

• bide ülkemize gelse.

• jarvis J kullanıcısına yanıt
    Çokta takılmamak lazım, sonra android fanboy ilan edilebilirsiniz yersiz yere :)

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanmama rağmen Huaweinin yazılım konusunda bir tik daha ilerlemesini bekliyorum. 2-3 yıla bende Huawei almayı düşünüyorum. Amiral gemisi kullanan arkadaşlarımın çoğu canavar gibi kullanmaktalar hala.

• Mi 13T pro kullanıyorum kamerası harika diyorum bu demekki uçuyor keşke Türkiye'de olsa

• Huawei/Apple'ın gerisindeki Pixel'i övebilmek için en iyi kameraya sahip Android diye bahsedilmesi. Ne demişti Phil Schiller; "Android free" :D

• SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

Ben P40 Pro'da kullanmıştım o döneme göre baya ilerleme var aslında ufak ufak eksik parçalar tamamlanıyor, Uygulamalarda düzgün destek verirse'ki yavaş yavaş veriliyor zamanla dahada iyi olacak gibi herşey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.