|
Bildirim
S23U kullanıcıları gelir şimdi Şu üst seviye cihazlar gelse keşke ne güzel olurdu. Ekleme: P60 Pro'yu sayıp saymamaları önemli değil aslında, Bu forumdaki Huawei düşmanlarınıda ciddiye almamak lazım zaten, Kullananlar biliyor cihazların kalitesini. Bu kadar adı geçmişken bir iki fotoğraf koyalım P60 Pro ile. |
p60 pro başka bi evrende galiba,çaktırmadan epıl övebilmek için yalan bile söylüyorsunuz
|
S23 kullanıyorum ama bu Pixel gerçekten kamera konusunda rakipsiz, zaten gcam bile birçok cihazı apayrı bir seviyeye taşıyor, Pixel'in kendisini hayal edin birde
|
S23 diyenler irono yapıyor. Cihazı kullanıyorum. Blur sorunu var. Bi Apple değil.
|
P60 pro sözde harmony os , ondan 1 numaralı android deniyor...
|
Google yüklü gelmeyince Huawei P60 Pro' yu Android' den saymadılar herhalde.
(P60 Pro 156 puanda) |
S23U kullanıcıları gelir şimdi Şu üst seviye cihazlar gelse keşke ne güzel olurdu. Ekleme: P60 Pro'yu sayıp saymamaları önemli değil aslında, Bu forumdaki Huawei düşmanlarınıda ciddiye almamak lazım zaten, Kullananlar biliyor cihazların kalitesini. Bu kadar adı geçmişken bir iki fotoğraf koyalım P60 Pro ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 22 Ekim 2023; 15:41:35 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinealiihsann@gmail.com -- 22 Ekim 2023; 15:32:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bide ülkemize gelse. |
|
Ben P40 Pro'da kullanmıştım o döneme göre baya ilerleme var aslında ufak ufak eksik parçalar tamamlanıyor, Uygulamalarda düzgün destek verirse'ki yavaş yavaş veriliyor zamanla dahada iyi olacak gibi herşey. |