Saatin modeli söyler misiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Saatin modeli söyler misiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arada 1 puan fark var nedir seni bu kadar mutlu eden? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
S23u var bende p60 proyu oyle yuzeysel denedim magazada o yuzeysel fotolarda bile s23udan daha basarili fakat geri kalan her seyde malesef s23 ultra fark yaratıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Video ile çok işim yok aslında ama fotoğraf konusunda memnun etmeyeceği kimse yoktur sanırım hocam, Ben herhangi bir google uygulaması kullanmadığım için benim açımdan bir sorun yok, Lakin S23U ile karşılaştırma yaparsam bana göre tek artısı ekran kalitesi olur S23U modelinin |
|
Hocam oyun performansı nasıl cihazın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google Pixel neden gelmiyor Türkiye'ye bir sebebi var mı ? Benim için kamera önemli varsın işlemci biraz zayıf olsun. Şuan S serisine bundan başka alternatif göremiyorum kendi açımdan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 24 Kasım 2023; 10:39:37 > |