Şimdi Ara

EN İYİ KARTİNG NEREDE YAPILIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nlty2000

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

abi anakra'da nerede yapabilirim???

carrefour'un otoparkında var. biz oraya gidiyoz ama pist çok kısa. onun için sordum ben başka var mı diye.

eskişhir yolu üzerinde var bir yer ama tam bilgiye sahip değilim. temelliye gelmeden solda sanırım...
  • en son 1 yıl önce yapmıştım.
    gebzedeki pist büyük ama benim çok hoşuma gitmedi bana da uzak kalıyor.
    gittiğimde maltepedekine gidiyordum.oradaki pist küçük fakat gebze kadar uzak değil.
    gelip geçerken koşuyolunda da bir tane açılmış orayıda gördüm ama çok büyük değil.

bence bu işte en önemlisi araçların bakımlı olması.bazen bazı araçların frenleri çok sağlıksız oluyor öndekine bindirmemek için aslıyorsun ve 360 derece dönüyorsun.o bakımdam karting pek de tehlikesiz sayılmaz bence.
    bir de kask olayını sevmiyorum.güvenlik açısından kesinlikle takılmalı ama bidünya insan takınca işin rengi değişiyor.
  • şişli de yok artık
    quote:

Orjinalden alıntı: LooK

su kücük arabalarla yapialan yarişmi şişlide var
  • ]İstanbul’Zonguldak ‘Şanlıurfa’Kayseri’İzmir’Luleburgaz’ Açık Hava Ve Kapalı Alan GoKart –Karting Pistlerimiz İle Hizmetiniz’deyiz 6’5 Beygir Rimo Marka Honda Motorlu Gokarting Araçlarımız İle 1000 Metre’yi Aşan Pistlerimiz Cafeteryarlarımız 10 Ailenin Eğlene Bileceği Kapasitedir Turnuva Düzenlemek İsteyen Tuning Oluşumları Ve Şirketlere Gurup Gelen Müşterilerimize İndirimli Tarife Uygulanmaktadır Ayrıca Firmamızın En Önemli Özelliği Türkiye Genelinde En Uygun Ekonomik Fiyat Tarifesi Uygulamasıdır

Hız Tutkunu Arkadaşlarımızı Şubelerimize Bekliyoruz Kaliteli Hizmet Güler Yüz Sınırsız Hizmet Ve Eğlenceyi Muser GokarT Şubelerinde Yaşayabilirsiniz Detaylı Bilgiler İçin Wep Sitemizden Ve Gsm : 0530 252 54 58 Bilgi Edinebilirsiniz www.musergokart.comwww.muserkarting.com

Fiyat Tarifemiz 5 DK .7 TL 10 DK 10 TL

İstanbul ‘da Karting Yapabiliceğiniz Yerler Zonguldak da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

Şanlıurfa da Karting Yapabiliceğiniz Yerler Kayseri da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

İzmir de Karting Yapabiliceğiniz Yerler Luleburgaz da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

Kapalı Karting Pistleri Muser Gokart

• kartalda karma karting diye bir yer var...
    fena değil ...
  • www.muserkarting.com www.musergokart.com

İstanbul’Zonguldak ‘Şanlıurfa’Kayseri’İzmir’Luleburgaz’ Açık Hava Ve Kapalı Alan GoKart –Karting Pistlerimiz İle Hizmetiniz’deyiz 6’5 Beygir Rimo Marka Honda Motorlu Gokarting Araçlarımız İle 1000 Metre’yi Aşan Pistlerimiz Cafeteryarlarımız 10 Ailenin Eğlene Bileceği Kapasitedir Turnuva Düzenlemek İsteyen Tuning Oluşumları Ve Şirketlere Gurup Gelen Müşterilerimize İndirimli Tarife Uygulanmaktadır Ayrıca Firmamızın En Önemli Özelliği Türkiye Genelinde En Uygun Ekonomik Fiyat Tarifesi Uygulamasıdır
    Hız Tutkunu Arkadaşlarımızı Şubelerimize Bekliyoruz Kaliteli Hizmet Güler Yüz Sınırsız Hizmet Ve Eğlenceyi Muser GokarT Şubelerinde Yaşayabilirsiniz Detaylı Bilgiler İçin Wep Sitemizden Ve Gsm : 0530 252 54 58 Bilgi Edinebilirsiniz www.musergokart.comwww.muserkarting.com

İstanbul ‘da Karting Yapabiliceğiniz Yerler Zonguldak da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

Şanlıurfa da Karting Yapabiliceğiniz Yerler Kayseri da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

İzmir de Karting Yapabiliceğiniz Yerler Luleburgaz da Karting Yapabiliceğiniz Yerler

EN İYİ KARTİNG NEREDE YAPILIR

• quote:

Orijinalden alıntı: rimodante

www.muserkarting.com www.musergokart.com

İstanbul’Zonguldak ‘Şanlıurfa’Kayseri’İzmir’Luleburgaz’ Açık Hava Ve Kapalı Alan GoKart –Karting Pistlerimiz İle Hizmetiniz’deyiz 6’5 Beygir Rimo Marka Honda Motorlu Gokarting Araçlarımız İle 1000 Metre’yi Aşan Pistlerimiz Cafeteryarlarımız 10 Ailenin Eğlene Bileceği Kapasitedir Turnuva Düzenlemek İsteyen Tuning Oluşumları Ve Şirketlere Gurup Gelen Müşterilerimize İndirimli Tarife Uygulanmaktadır Ayrıca Firmamızın En Önemli Özelliği Türkiye Genelinde En Uygun Ekonomik Fiyat Tarifesi Uygulamasıdır

EN İYİ KARTİNG NEREDE YAPILIR

Adamlar herşeyi yapmışta, bir adres yazmayı becerememişler. 10 dk. sitede dolandıktan sonra sadece bağcılarda olduğunu öğrenebiledim..

• şuan bizim güngörene yeni meydan merter açıldı ve otoparkı 3 katlı büyük geliyor. en üst açık otoparkı tam carting yapılıcak yer yakın zamanda yapmalarını bekliyoruz arkadaşlarla
  • 3 yıllık hort
  • hiç bakmadım ne zamanlık baktım üst başlıklarda atıyım dedim =)
  • eee arkadaşlar bu aralar nereler populer?
  • zincirlikuyu güzel de pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

http://www.istanbulkartingpark.com/

Burayı pek tavsiye etmiyorum. Bu arkadaşların yeri daha önce Tugay Yolu üzerindeydi ve çok güzeldi. Kapalı mekan içerisinde ve güzel virajları olan bir pistti ama yeni yerlerini şahsen beğenmedim. Sürücü yetenekleri ön plana çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

kartalda karma karting diye bir yer var...
    fena değil ...

Karma Karting şu köprüsü olan, altından ve üstünden geçebildiğimiz yer mi ? Orası ise çok güzel bir pist tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

http://www.istanbulkartingpark.com/

Burayı pek tavsiye etmiyorum. Bu arkadaşların yeri daha önce Tugay Yolu üzerindeydi ve çok güzeldi. Kapalı mekan içerisinde ve güzel virajları olan bir pistti ama yeni yerlerini şahsen beğenmedim. Sürücü yetenekleri ön plana çıkmıyor.

Aslina bakarsaniz orasi ikinci acilan yerleriydi, Kosuyolundaki yer ilk acilan yerdir

Pist ise egimli tek go kart pistidir, duz zemine asvalt atilip ustune kuka bir pist degil orasi, pistteki her bir duba 200 euro, guvenligi olsun tasarimi olsun profosyonelce yapilmis bir pist

Ayrica surucu yetenekleri gayet ortaya cikiyor,keza surucu yetenekleri ortaya cikmiyor demek icin pist rekorunu elinizde bulundurmaniz lazim, yada 3 arkadas gidip ucunuzunde 1. 2. 3.u olmasi lazim

Ortada bir yetenek varsa cikar, ha nedir siz cok iyi hizli viraj donersiniz ama o pistin sonundaki yavas virajlara momentinizi tasiyamazsiniz diger arkadasiniz hizli virajlari donemez ama hizda kaybetmez bu yuzden baska yerlerde fark attiginiz arkadaslariniz ile burada berabere kalmis olabilirsiniz

Ama sizi temin ederimki Istanbulda benim en keyif aldigim go kart pisti Istanbul Karting parktir

• Kİmse karaköydekinden bahsetmemiş. Bence en iyisi oradakiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

zincirlikuyu güzel de pahalı.

+1
  • bende karma karting'e gidiyorum.
    beklerim
  • Ankara için büyük pist arıyorsanız hipodrum'un arkasında var gimatta var carrefeur da bilkent real arkasında var ama kısa ve ufak pistler...
  • Sultanbeyli tarafında büyük ve güzel bir pist var. Kadir topbaşın tercih etmesiyle birlikte meshur olan yer. 15 dk 20 TL gibi bir fiyatı vardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.