Şimdi Ara

en iyi kasko hangisi? AXA-SOMPO-ALLIANZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sompo ve axaya daha yakınım. fiyattan bağımsız yarı yolda bırakmayacak. anadolu sigorta bu sene fiyatları uçmuş durumda.

• Axa ve Allianz çok daha iyidir Sompo' ya göre. Ancak bu şirketlerden hiç memnun olmayanıda var çok memnun olanıda. Tıpkı her şirkette olduğu gibi. Tavsiyem fiyat farkı az varsa tercih edin ancak bariz seviyedeyse uyguna yönelinmeli. Bilgileri iletirseniz güzel rakamlar sunabilirim.

• Merhaba benim de merak ettiğim bir konu. Sompo ve Allianz arasında kalmış durumdayım. Her ikisi içinde olumsuz yorum olduğu gibi olumlu yorum da var.. Yine de burdaki arkadaşlardan da tecrübelerinden bir bilgi almak isterim.

• hepsi kurumsal firmalar , önemli olan poliçelerin içeriği ...

• Allianz>Axa>Sompo. (Bu sorulanlar için)

Quick, Orient, Magdeburger vs. en sonra gelir bunlar.

Ben olsam büyüklerden şaşmam.

• Sözleşmede ne yazdığı onemli. Bende AXA var 1 kazaya kadar anlaşmalı servislerde hasarsızlık bozulmuyor memnunum ama anlaşmalı servislerde sıkıntılı oluyor bazen oda kasko firması değil servisle ilgili bir durum tüm firmalarda malesef olan bir durum. Daha önce yetkili servise de gittim bazen yetkili servisin bulamadığını anlaşmalı servis buluyor bazende saçma renk boya falan yapıyorlar ilginç bir durum
  • Aveon ve orient e bulaşmayın özellikle aveon berbat ötesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN UYGUN DASK SİGORTASI
    4 yıl önce açıldı
    EN İYİ KASKO ŞİRKETİ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt

nasıl bir sorun oldu

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Bulaşsan nolacak? Tahkime gidersin. Tahkim sonucunu kabul etmeyecek değil ya.
  • irresponsible kullanıcısına yanıt

anadolu sigortanın fullü vardı vdften. aracı alınca hadi ordan olsun dedik. araç 2021de yeni çıkınca polo life, highline olarak işlendi. model henüz sisteme girilmemiş. değiştirilmesi gerek tabi araç sisteme girilince değiştirmemişler. ikinci sene dedim ok dediler yine yok. Allah muhafaza kaza yapsak uğraş dur. bizim muhitte gzel bi sigortacı buldum. netten de fiyatlara baktım. hem ev hem araba için. evi de banka yapmıştı. yarım yarımdı hepsi. istediğim gibi ayarlattım. fiyatları da daha iyi çıktı. anadolu sigorta dan daha da iyisini ki anadolu sigorta 17 bin küsür çıkarmıştı türkiye sigortadan yaptırdım 6800 küsür tlye. ev axa araba türkiye sigorta. teminatlarda anadoludan iyi. bankaların ev için yaptığı sigorya zaten bankayı koruyor evi ya da seni değil. adamları krediyi kurtarma derdinde. ne memleket be her şeyde bi rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 30 Temmuz 2024; 20:24:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.