Arkadaşlar,ford markasıfır araç aldım yalnız kasko olarak axa oyak mı yoksa koç alianz mı olacak karasızım bu konuda bilgisi olan veya daha önce olumlu veya olumsuz tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum....Sevgilerimle...
Size en yakın servis hangisi ile anlaşmalı ise onu tercih edin bence.Eğer ikisiylede anlaşma var ise ucuz olanı al.
koç alliyans diorum başka bişe demiorum bence en iyisi
bi kaç nedeni war benim açımdan ama burada söylenmez bence koç
Bana en yakın olan servisle ikisininde anlaşması yok, o yüzden herhangi bir durumda beni hangisi zorlamazsa onu tercih edeceğim artık..Muhtemelen ford servisleri koç'la çalışıyor diye biliyorum ancak oyakta fiyat olarak iyi o yüzden kararsız kaldım....Ayrıca iki firmanında müşteri memnuniyeti konusunda bilgim yok.....
Ayrıca arkadaşlar, sigortamı servisin anlaşmalı olduğu şirkete yaptırmazsam herhangi bir sakıncası olurmu???? Bu durumda aracımı kasko kapsamında serviste tamir ettiremezmiyim??? Sevgilerimle....
fiyat yönünden en uygunu ray sigortadır...ama kaza halinde en az sorun çıkartan firmanın hangisi olduğu hakkında fikrim yok...
bildiğim kadarıyla çoğu ford bayisi zaten koç allianz acentesi bence uğraşma koç'a yaptır işini
Yaklaşık 8 ay önce (bu sitedeki arkadaşların tavsiyelerini takip ettikten sonra almaya karar verdiğim) 2004 Honda Civic ful +sunroof aldım ve malesef geçen ayın 17 sinde kaza yaptım. Arabam hurda oldu. 8-8 karşı taraf suçlu ve alkollü değildim.Kaskom Koç alianz ve yakalşık 1 aydır arabamın değeri hakkında hala cevap bekliyorum. Kazadan sonra tek masrafım (acile kaldırıldığım için telefonla kaskoyu ertesi gün arayabildim) çekici masrafı oldu. Onları aramadığım için çekici parasını benim karşılamam gerekiyormuş. Arabamı alıp götürdüler gersine karışmadım. Ancak hala bana verecekleri paranın ne kadar olduğunu belirleyip beni aramalarını bekliyorum.... Koç Alianz için iyi diyorlar aksi bir durum yaşarsam sizlerle mutlaka paylaşırım..
en güzeli anadolu sigorta arabama çarptılar kışın işte şu bilenler bilir dolmuş karda kaydı sol çamurluğu parçaladı.
Ne yapcaz ne etcez bilmiyoruz hemen aradık sigortayı yapacaklarımızı anlattılar sonra eskişihirde anlaşmalı servisleri söylediler hemen gittik Eskişehirde kızılcık oto servis var çok iyi ilgleniyorlar toyatanın orjinal parçalarını takıyorlar hep toyota değil her araca ne olursa olsun.
Yani uzun lafın kısası iyi ilgilendilier. Yanlız biz toyota yetkili servisine gitmedik başka dışarıdan bi sevise gittik beş kuruş da cebimizden çıkmadı zaten %100 dolmuş suçlu idi.
Önemli olan bide burda sigorta le anlaşmalı tamircilerin hemen experti çağırıp aracı görüp dosyayı açıp sigortaya fax falan çekp işlemi başlatmasıdır.
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim..........