Şimdi Ara

En iyi kepek şampuanı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün duş almazsam saçlarım kepekleniyor ve pullanıyor. Bu sorunu çözecek en iyi şampuan hangisidir?

• Ketoral ve benzeri medikal şampuanlar.
  • yves rocher idare eder
  • Haldır şaldır veya Clear
  • keterol başka yok
  • Yağlanma karşıtı şampuan bulamıyorum
  • Kullanmadım ama Clear Clinic serisinin kepeğe karşı etkili duymuştum. Kullanan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prozinc kullaniyorum
  • Clear hızlı Stil öneririm.
  • prozinc dışında hepsi boş ketanol konazol hepsini kullnadım bi süre sonra onlar kesmiyor ama yıllardır prozinc kullanıyorum sorunum bitti. diğer şampuanlarla hiç vakit kaybetme. yeşil kutu prozinc çok iyi
  • Hs kullanıom ipek ten biraz daha iyi pek iyi deil :( Bioblas da fena deil clear da hepsi aynı xmskpeldmd
  • Tek çaresi prozinc, ben yeşil renkli olanı kullanıyorum. Harika bir ürün.
  • Vichy veya Kerastase anti dandruff
  • Eczanedeki bu konudaki iyi şampuanlar
    Phyto ve head shoulders clinical solutions

Senin ilacın bu 200 ml dir.. 2 tane alabilirsin internetten
    www.hepsiburada.com
    Phytosquam Moisturizing Shampoo 200 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/phytosquam-moisturizing-shampoo-200-ml-p-SGONKOZD23097?magaza=Eczanekap%c4%b1nda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Şubat 2020; 18:8:20 >

• iyi kaşıya kaşıya kaynar suda clearle yıka 2 yıkamadan sonra kalmaz hiçbir şey
  • Sağlık ile ilgili bir problemse eczaneden konazol yada ketoral al ve dikkatli kullan.
    Onun haricinde sebamed anti dandruff aldım kepek diye bişey kalmadı sakallarımı da bunla yıkıyorum kaşıntı kepek gitti.
  • Prozinc için iyi yorumlar duydum ben de çevremden. Bu aralar tüm şampuanlar kepek ve yağlanma yapmaya başladı. Günlük duş alıyorum fakat gece duş aldığımda, sabah uyanınca saçımda kepek ve yağlanma görmeye başladım. Sipariş verip deneyeceğim bakalım sorunu çözecek mi..

• Sacdokmuyomu eczanede varmı kactl
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.Head and Shoulders Clinical Strength şampuanını nerde bulabilirim? Stoklarda kalmamış deniliyor internetten de sipariş etmek istemiyorum sahteleri bol bulunuyor
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Eczanede var ama orada çok pahalı 1 tanesi 50, 3 tanesi 120 lira gibi bir fiyata. Ben internet üzerinden alıyorum 3 tanesi 99 lira. Bayağı gidiyor 3 şişe. Biraz pahalı ama mecburum almaya başka hiçbir ürün saçımın kepeğini yok edemedi :) Ayrıca saç dökme gibi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7CE7F94C -- 3 Şubat 2020; 22:26:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.