Şimdi Ara

en iyi kim n.p kasar yardım pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue***

bence sadece:

full mp mage ler ve

elinde iyi bir ok bulunan assasinler

tabi dier adamlarlada np kasarsında

her zaman için bu söylediklerim daha iyi

oklu asasin daha piyasaya ç1kmad1 :=) archerler var ama
  • tek başına np kasmaktan bahsediosan tartışma kabul etmez assassin.
    party ile kasıldıında ise mage ve warrior çok işe yarar.Özellikle partyde bi 60+ glacier mage varsa harika iş çıkıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 20 Ekim 2005, 3:03:09 >
  • NP yi en güzel mage ile asassin kasarlar ama tek e tekde güçlü olmak istiyorsan
    en iyisi Dagger defans giymiş bir battle priest dır, eğer assassinde spear defans veren glass belt,iron necklace giymişse ki xigenonda takmayan kalmadı gibi cz de, warriorlar sabaha kadar dancing yapar, sonra diğerleri gelir yatırır seni genelde warriorsan teke tek nadir karşılaşırsın ve sağlam adamlarla karşılaşırsın, asassin de dagger defans giyip kombo yapmayı bildiğin zaman çok fazla np kasarsın ve zevklidir tavsiye ederim 1500 attack powerlı olduğun zaman paper mage leri koyun gibi biçersin, sürüye bile saldırır spike-thrust- town yaparsın, ben öyle çok rahat np kasıyorum, archer larda çok mana harcıyor ve tek e tek de adamı öldürmen uzun sürer, anca son vuruş olayında archer çok iyidir, np kasmak için tercihim asassin ve mage'dir,warrior larla yüksek lvl lı ve sağlam item olursan kasabilirsin party ile, önüne geleni devirmek istiyosan o zaman DD giymiş judgement vuran battle priest tercih et derim.

• valla kardes bence okcu ve buffer np kasar cunku okcunun herseyı ıyıse tek atısta ındırırsın ve buda np demek moluyoo...bufferdede partye gır ve bekle sana np gelıyoo zaten...!
  • al işte geyik bir konudaha.
    kim zaha uzağa .şer?

en fazla NP'i ben alırım kardeşim,bumu sorunun cevabı.

arkadaşlar bu oyun öylebir ayarlanmıştırki genelleme yaparsanız her 62+ karekterin basarı yüzdesi aynıdır,fakat burda önemli olan sadece karekterler değildir itemler,giydiklerin kullandığın silah ve en önemlisi oyun becerindir.

yani;karekterin hiçbir önemi yok her karekter çok rahatbir şekilde birbirini kesebilir, burada ayrıcalığı sağlıyan yetenek ve kullandıklarındır.

böyle; asasin mi,warior mu,mage mi,debuffer mı geyiğinden kurtulun artık.

saygılar...
  • en rahat np yi en iyi oynayabildiğin karakterle kasarsın, hangi karakterin skillerine alışmışsan skillerini nerde ne zmn kullanacağını bilioyorsan kimse tutamaz seni.
  • Bufferın güzelliği zor anlarda kendini healleyecek olmasıdır ve partide pekde birşey yapmaz alır nosini oturur.Hatta çoğu durumda sizinle gelmez savasa bekleri sizin ölmenizi ya da bufınızın bitmesini :D Ama diger bir yandan sıkıcı bir durumdur bu :D
  • beyler ben ce en ii sıra budur 1)WARRIYOR 2)ASSASİN 3)MAGE 4)PRİEST

• quote:

BENCE HERKES BANLANINCA NE OLACAK SANKİ Bİ DAHA O ADAMLAR GİRECEK OYUNAHERKESE DİKKAT ŞİFRE YAZAN 1KASIM DAN İtiBAREN lancakmıışşşşş

• en iyi np kasan 55'ten sonra assasin her türlü harcar ama 60+ bi warriorun önünde dayanamaz

kısacası

ASSASİN : 55+
    WARRİOR : 60+
    DEBUFFER : 60+
    MAGE : 60+
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.