Bildirim
en iyi kim n.p kasar yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARCHER
ASSAİN
WARRİOR
MAGE
BUFFER
DEBUFFER
HERTURLU
NP KASARSIN -
quote:
Orijinalden alıntı: ::StayWithMe::
ARCHER
ASSAİN
WARRİOR
MAGE
BUFFER
DEBUFFER
HERTURLU
NP KASARSINquote:
Orjinalden alıntı: ::StayWithMe::
ARCHER
ASSAİN
WARRİOR
MAGE
BUFFER
DEBUFFER
HERTURLU
NP KASARSIN
Tam öyle değil. Güçlü, statları iyi dağıtılmış ve iyi itemleri olan bir assassin diğerlerini harcar. -
WARRİORquote:
Orijinalden alıntı: ::StayWithMe::
ARCHER
ASSAİN
WARRİOR
MAGE
BUFFER
DEBUFFER
HERTURLU
NP KASARSIN
MAGE
DEBUFFER
ASSİSAN
ARCHER
BUFFER SIRA BUDUR -
assasin iidir ama yüksek lvl ii itemli bir warrior idealdir -
ASSANSİNquote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
WARRİOR
MAGE
DEBUFFER
ASSİSAN
ARCHER
BUFFER SIRA BUDUR
Alıntıları Göster
ARCHER
WARRİOR
MAGE
DEBUFFER
BUFFER -
YA MERAK EDİYORUM HERKES MAGE 'İ NİE SONA KOYMUŞ MAGE CZ DE EN İYİ İŞ YAPABİLEN KARAKTERLERDEN BİRİ TOWNLARIN ÖNÜNÜ BASMADA FLN NOVALARLA INF. BLİZ. LERLE ORDA ADAM BIRAKMIYORLAR SİZE GELMİŞ EN SONA KOYUYORSUNZ BUNU BANA AÇIKLARMISINIZ ? HEM BİR BATTLE PRİEST Tİ 60+ WARIOR BİLE ZOR DURDURUR ODA ÇÇOK İYİDİRquote:
Orijinalden alıntı: LordSoth
ASSANSİN
ARCHER
WARRİOR
MAGE
DEBUFFER
BUFFER
Alıntıları Göster -
NP kasmak diyorsaniz, mage veya assasin ( assasinin Hide ile, toylari keser )quote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
YA MERAK EDİYORUM HERKES MAGE 'İ NİE SONA KOYMUŞ MAGE CZ DE EN İYİ İŞ YAPABİLEN KARAKTERLERDEN BİRİ TOWNLARIN ÖNÜNÜ BASMADA FLN NOVALARLA INF. BLİZ. LERLE ORDA ADAM BIRAKMIYORLAR SİZE GELMİŞ EN SONA KOYUYORSUNZ BUNU BANA AÇIKLARMISINIZ ? HEM BİR BATTLE PRİEST Tİ 60+ WARIOR BİLE ZOR DURDURUR ODA ÇÇOK İYİDİR
Alıntıları Göster
ama hangisi güçlü diyorsaniz, Warrior ile Debuffer tabiki
ama bunlar NP kasamaz, zor yani...
gerçi fark etmez, party ile hepsine dagilir xp,, partde 3 tane mage olur, warrior kalabaliga dalar, millet warrior ile ugrasirken, mageler hepsini keser, NP dagilir, zaten CZ de partysiz zor, ne biliyim zor olmasa bile zevksiz
-
itemlere ve oyuncuya bağlıquote:
Orijinalden alıntı: *Overdose*
NP kasmak diyorsaniz, mage veya assasin ( assasinin Hide ile, toylari keser )
ama hangisi güçlü diyorsaniz, Warrior ile Debuffer tabiki
ama bunlar NP kasamaz, zor yani...
gerçi fark etmez, party ile hepsine dagilir xp,, partde 3 tane mage olur, warrior kalabaliga dalar, millet warrior ile ugrasirken, mageler hepsini keser, NP dagilir, zaten CZ de partysiz zor, ne biliyim zor olmasa bile zevksiz
Alıntıları Göster -
tabiki item'a bagli, mesela mage dedigin :quote:
Orijinalden alıntı: sneet
itemlere ve oyuncuya bağlı
Alıntıları Göster
1)paper olcak
2)flame mage olcak
3)lycaon Staff olcak
4)takilari yüzükleri unique olursa iyidir, ama degilse +9 HP olcak
elbiseyi söylemiyom bile
bu magein Nova attigi yerde warriorlar kalir geriye bi tek ( biraz abarrttim ama iyi oturtur ) -
bence sadece:
full mp mage ler ve
elinde iyi bir ok bulunan assasinler
tabi dier adamlarlada np kasarsında
her zaman için bu söylediklerim daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Dark___Blue***
bence sadece:
full mp mage ler ve
her zaman için bu söylediklerim daha iyiquote:
Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue***
bence sadece:
full mp mage ler ve
her zaman için bu söylediklerim daha iyi
pardon archerlar
-
lvl 61 warriorum var daha üstümde shell olmamasına rağmen çoğu assassini harcıom archer dibine girersen sakata gelebilion 5li ok atıo o yüzden durmamakta fayda yanında mageler damage olarak çok bişi yapamıo pot basıom dibine girdiğim zaman hertürlü kesiom debufflar korkutuo çüğnkü defans falan bırakmıo magelerde en korktumlarım ice ve lightingler biri yavaşlatıo biri durduruo buda czde=ölüm anlamına gelio ama yinede warrior diyebilirimquote:
Orijinalden alıntı: ***Dark___Blue***
bence sadece:
full mp mage ler ve
her zaman için bu söylediklerim daha iyi
-
debuffer lardan nefret ediyorum nefretquote:
Orijinalden alıntı: RespecT
lvl 61 warriorum var daha üstümde shell olmamasına rağmen çoğu assassini harcıom archer dibine girersen sakata gelebilion 5li ok atıo o yüzden durmamakta fayda yanında mageler damage olarak çok bişi yapamıo pot basıom dibine girdiğim zaman hertürlü kesiom debufflar korkutuo çüğnkü defans falan bırakmıo magelerde en korktumlarım ice ve lightingler biri yavaşlatıo biri durduruo buda czde=ölüm anlamına gelio ama yinede warrior diyebilirim
Alıntıları Göster
-
quote:
lvl 61 warriorum var daha üstümde shell olmamasına rağmen çoğu assassini harcıom archer dibine girersen sakata gelebilion 5li ok atıo o yüzden durmamakta fayda yanında mageler damage olarak çok bişi yapamıo pot basıom dibine girdiğim zaman hertürlü kesiom debufflar korkutuo çüğnkü defans falan bırakmıo magelerde en korktumlarım ice ve lightingler biri yavaşlatıo biri durduruo buda czde=ölüm anlamına gelio ama yinede warrior diyebilirim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
baba konu warrior güçlümü güçsüzmü degil, warrioru öldürmek zor, gebermiyo serefsiz pot basarak kurtariyor kendini...
ne biliyim bana warrior amelelik gibi geliyo... ne öyle dibine kadar giriyon falan, kesin birisi indiriyo o kalabalikta, uzaktan calismak iyi.... ama kesinlikle bi partyde olmasi lazim, çünkü millet warriorlar ile ugrasirkan Mageler acaip NP kasiyo
-
warrior anlatmadım ki her tür chardan özellik varquote:
quote:
baba konu warrior güçlümü güçsüzmü degil, warrioru öldürmek zor, gebermiyo serefsiz pot basarak kurtariyor kendini...
ne biliyim bana warrior amelelik gibi geliyo... ne öyle dibine kadar giriyon falan, kesin birisi indiriyo o kalabalikta, uzaktan calismak iyi.... ama kesinlikle bi partyde olmasi lazim, çünkü millet warriorlar ile ugrasirkan Mageler acaip NP kasiyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
quote:
-
adaş debuffer en iisi bufu .... sora da çat çut indirio warioru bile indiriolar wallaquote:
warrior anlatmadım ki her tür chardan özellik var
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
quote:
Alıntıları Göster
-
battle priest sadece malice ve torment ile warriordan daha güçlü vuruyo çünkü adamın defansını belli oranlarda eksiltiyo.. tabi mirage sword +8 varsa bilemem.. bide defansları çok az olur warriora göre...quote:
Orijinalden alıntı: DeM@N_HuNTeR
adaş debuffer en iisi bufu .... sora da çat çut indirio warioru bile indiriolar walla
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 19 Ekim 2005, 22:55:26 > -
ya beyler, kimse ben NP kasayim diye priest debuffer olmaz... normal buffci priest olsa, girse partye daha çok NP kazanirquote:
Orijinalden alıntı: sneet
battle priest sadece malice ve torment ile warriordan daha güçlü vuruyo çünkü adamın defansını belli oranlarda eksiltiyo.. tabi mirage sword +8 varsa bilemem.. bide defansları çok az olur warriora göre...
Alıntıları Göster -
en iyi warrior np kasar lvl 62 lik bir warriorsan bazı ilk warrior sahipleri her zaman 62 skilli vurur tabi bacak kesme her zaman ilk için daha iidir size bunu soyliyim cz de cok dayanıklıdır itemleri saglamsa ozellikle cok dayanıklı ve guclu olur mesela cypher de izmir var devil_dance var bi kişi daha vardı hatta bu siteye takılıyo ustu chitin di sanırım +8 +7 olması lazım elindede +9 raptor olması lazım hatırladıgım kadarıyla ama warrior la oynamayı bildigi için cz de cok bnasarılı bende lvl 62 warrior um cok saglamdım hacklendim ama duzeltiyorum kendimi yawaş yawaş yani +6 chitin +5 raptor +8 takılı halimle cz ye her girisimde 500np yaparım warrior kullanmayı bilirsen kral sen olursunquote:
ya beyler, kimse ben NP kasayim diye priest debuffer olmaz... normal buffci priest olsa, girse partye daha çok NP kazanir
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- knight online skill sıfırlama
- karakter isimleri
- certificate of victory ne işe yarar
- knight online item kodları
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X