Şimdi Ara

En iyi kitap serileri ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
8
Favori
7.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farklı bir fantastik kitap
    Cenk Enes Özer'den hizmetkâr serisi 7 kitap

Yine Cenk Enes Özer'in Süleyman ve oyunun sonu isimli 2 kitabı var yeni seriden. Serinin 3. Kitabı çıkabilir. Bu seri özellikle lise öğrencilerine hitap ediyor ( liseli değilim ama çok güzel kitap) ve kahkaha garantili kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter serisi :)
  • bende bu aralar aşırı derece de kıtap okuma isteği geldi son kıtabı gecen sene okudum (metal fırtına 1 ) neyse yeni fantastık bi türde seriye başlamak istiyorum inceden inceden sizce girişimi hangi seri yada tek kitapla yapayım.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 29 Ocak 2016; 23:57:23 >
  • Yazdıklarımın hepsi son derece kaliteli serilerdir. istediğinden başlayabilirsin. tavsiyem kara elf üçlemesinden başlayabilirsin.
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam..bu havada kitapçı kıtapçı bu kıtabı aramak da sıkıntı sizin onereceğiniz bi site var mı kitap satan ?
  • Kardeşim Percy Jackson serisini de okuabilirsin. Kitapyurdu.com da 20 tl üzeri de kargo bedava
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    kara elf üçlemesini bulamazsam mecburen percy e geçiş yapıcam çünkü kıtaplarını her kıtapçıda görmüştüm.
  • onu heryerde bulabilirsin ayrıca yeraltı günlükleri serisine de bakabilirsin o da heryerde bulabilceğin bir seri. BU da percy jakcson ilk kitabı kitapyurdundahttp://www.kitapyurdu.com/kitap/simsek-hirsizi--percy-jackson-ve-olimposlular-1/124986.html&filter_name=percy%20jackson
    büyük ihtimal bu seriye başlarım.bu seride kaç kıtap var toplamda .
  • 5 kitap kardeşim
  • evet iyice araştırdım bu seriyi almaya karar verdim.
    Nadir kitapta 5.kitabı 53 tl ye almayı düşünüyorum .ayrı sahaflardan alsam kargo ıle yıne bu fiyata gelicek butun serıyı bı sahaftan almak daha mantıklı geldı bana
     En iyi kitap serileri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 31 Ocak 2016; 15:20:00 >
  • Bilmeyenler için yazıyorum,www.nadirkitap.com sitesi ikinci el kitap satış sitesidir. sahaflar satıyorlaor. kargo kampanyaları falanda oluyor. ayrıca satıcıların önceki satışlarıyla ilgili yorumlar ve puanlarıda oluyor. dürüst satıcılar var. aradığım hemen her kitabı bulabiliyorum burada. hergün takip edin istediğiniz kitap muhakkak listelenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

evet iyice araştırdım bu seriyi almaya karar verdim.
    Nadir kitapta 5.kitabı 53 tl ye almayı düşünüyorum .ayrı sahaflardan alsam kargo ıle yıne bu fiyata gelicek butun serıyı bı sahaftan almak daha mantıklı geldı bana
     En iyi kitap serileri ?

Bak güzel fiyat bulmuşsün bunlar bitince bide bunların devamı niteliğinde bir serisi daha var. O serinin ilk kitabı da bu bak bunları da okudum güzel seri hakkatenhttp://www.dr.com.tr/Kitap/Olimpos-Kahramanlari-Kayip-Kahraman/Rick-Riordan/Cocuk-ve-Genclik/Genclik-10-Yas/Fantastik-Bilim-Kurgu/urunno=0000000349887

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Bilmeyenler için yazıyorum,www.nadirkitap.com sitesi ikinci el kitap satış sitesidir. sahaflar satıyorlaor. kargo kampanyaları falanda oluyor. ayrıca satıcıların önceki satışlarıyla ilgili yorumlar ve puanlarıda oluyor. dürüst satıcılar var. aradığım hemen her kitabı bulabiliyorum burada. hergün takip edin istediğiniz kitap muhakkak listelenecektir.

Kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler

Eyvallah hocam bu seriyi bitirem onu da okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Eyvallah hocam bu seriyi bitirem onu da okurum

Tamamdır kardeşim hadi keyifli okumalar:)
  • up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kara Kule

Daha önce stephan king okumadım. Hatta fantastik türünde kitap okumadım. Fantastik filmler izlemem ancak bu seri baya övülüyor alıp okumak istiyorum benim gibi fantastik türe uzak olan birisi için bu kitap(lar)la başlanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kara Kule

Daha önce stephan king okumadım. Hatta fantastik türünde kitap okumadım. Fantastik filmler izlemem ancak bu seri baya övülüyor alıp okumak istiyorum benim gibi fantastik türe uzak olan birisi için bu kitap(lar)la başlanır mı?

Hocam önce türe ve yazarın tarzına ısınmak için ufak bir kaç başka kitabını okuyabilirsin. Örneğin Hayvan Mezarlığı başlangıç için güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar UYUMSUZ-YANDAŞ/ The 100 serileri hakkında ne düşünüyorsunuz birisinin dizisi birisinin de filmi çekildi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.