Şimdi Ara

EN İYİ KLAVYE HANGİSİDİR YARDIMM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana bir güzel klavye lazım hangi markayı öneriyosunuz.

yorumlarınızı bekliyorum....

• Bütçen nedir,madem ki en iyisi diyorsan "Optimus" HB'de önsiparişte ondan al diyecem,sadece 3000 YTL'cik

"Logitech G15" alabilirsin,yeni 2. versyonu çıktı ama ben 1.'yi kullanan biri olarak 1'i öneririm,tabi tercih,zevk-renk meselesi...

Bölüme az biraz göz at,fikir sahibi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 15 Aralık 2007; 11:59:09 >
  • kablolu mu kablosuz mu? fiyat aralığı ne? kullanım amacın ne? sadece marka mı istiyorsun?biraz eksik olmuş sorunuz.

kablolu ve oyun amaçlı ise : logitech g15 v2
    kablosuz her amaçlı : logitech mx3200 veya mx 5000
    kablosuz ,sade tasarımlı slim beyaz klavye: apple
    kablosuz fiyat/performans lideri(kalitesi hakkında bilgim yok): inca 2,4 ghz kablosuz set...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd61896#tablnk

genel olarak marka olarak logitech i tercih etmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 15 Aralık 2007; 17:05:29 >
  • arkadaşım benim önerim ay tech....
  • quote:

Orjinalden alıntı: [OnUr]

arkadaşım benim önerim ay tech....

O marka Ay Tech değil A4 Tech

Kablosuz klavye-mouse set önerisi istersen Logitech Wave derim.

Ürün incelemesi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_19527584/tm.htm

• fena bir çözüm olmayan Logitech Media Keybord kullanıyorum, kablolu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

kablolu mu kablosuz mu? fiyat aralığı ne? kullanım amacın ne? sadece marka mı istiyorsun?biraz eksik olmuş sorunuz.

kablosuz fiyat/performans lideri(kalitesi hakkında bilgim yok): piranha 2,4 ghz kablosuz set...yanlız bunu piyasada bulamayabilirsin.ben baktım şimdi bulamadım.

katılıyorum.
    soru : en iyi klavye hangisidir. neye göre en iyi klavye ? hangi önceliklere göre en iyi ?
    yardım isteyen arkadaşlar biraz daha açarak isterlerse daha bilinçli yardım edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

kablolu mu kablosuz mu? fiyat aralığı ne? kullanım amacın ne? sadece marka mı istiyorsun?biraz eksik olmuş sorunuz.

kablosuz fiyat/performans lideri(kalitesi hakkında bilgim yok): piranha 2,4 ghz kablosuz set...yanlız bunu piyasada bulamayabilirsin.ben baktım şimdi bulamadım.

katılıyorum.
    soru : en iyi klavye hangisidir. neye göre en iyi klavye ? hangi önceliklere göre en iyi ?
    yardım isteyen arkadaşlar biraz daha açarak isterlerse daha bilinçli yardım edilebilir.

arkadaşım bu sorunun cevabı:

klavyede bilgisayarı açma kapama dügmesi ve flaş bellek takılan klavye kulaklı takılan klavye ii dir ... ve bir de modeline baglıı.

• En iyi klavye senin ihtiyaçlarını karşılayabilen, kullanırken rahat ettiğin bir klavyedir. Kullanmayacağın özellikleri için bir klavyeye o kadar çok para verme.
  • Arkadaşım bu benim dediğim özellikler varken niye kullanamam diyosun ki o çok rahat bir klavye arkadaşımda ondan var gayet güzell..Markası da ay tech
  • A4tech KL-7MU=F/P lideri...
  • quote:

senninkinden var bende arkadaş saol
  • Logitech Lx300 , Logitech İnternetProDesktop Logitech Ex110 da işini görür
  • Logitech g15 v1 bulamıyorum hep v2 karşıma çıkıyor v1 satın alabileceğim bir yer varmı?
    bana v1 daha iyi gibi geldi 15 tane programlanabilri tuş var v2 de sadece 6 tane herhangi bilgisi olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser}{an

quote:

senninkinden var bende arkadaş saol

bişey degil
  • Seçimin maddi sorun yoksa Logitech olsun yok eğer varsa A4 Tech olsun
  • a4 ,logitech vs. iyi markalardan almalısın inca falan alma üç beş kuruş fazla ver iyi al pişman olursun ben yaşamıştım bunu klavyenin iyisi kötüsümü olur demiştim ama tuşları falan çok dandikti hemen bozuldu
  • arkadaşlar büyük enter tuşlu microsoft arıyorum bulamıyorum :S internet sitelerine baktım teknosa ya baktım vatanbilgisayar.com a baktım yok yok. nereden bulabilirim bi fikri olan varmı
  • Hortlakçi gelmistir...

Oyun icin kablosuz hizli bir klavye lazim..onerisi olan varsa nolur yardim etsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.