Şimdi Ara

EN İYİ KOMBİ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
54
Favori
599.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

Buderus u72 ve bosch class 6000w %100 aynı kombi vaillant 242 pro da öneririm
    Hatta buderus u22 ve bosch class 2000w de aynı kombidir
    Hepsinin Komponentleri kalitelidir
    Modülasyonlu oda termostatı kullanmayacaksanız fiyat yönünden en uygunu bosch class 2000w

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Modülasyonlu oda termostatı almayı düşünüyorum. Peki 6000w ile 2000w farkı nedir?
    Bir de Vaillant Pro 242 Bosch ve Buderus'a göre daha pahalı. Bahsettiğim modellerden daha iyiyse parasına kıyıp alacağım ama aynı ürün, farkı yok derseniz de daha makul olan Bosch'u almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makarna yiyen düşünür M kullanıcısına yanıt
    6000w ve 2000w arasında modülasyonlu oda termostatı farkı var 2000w ye takılamıyor
    hepsinin komponentleri kalitelidir zaten buderus ve bosch aynıdır,fazladan para vermenize gerek yok
    en iyi kombinasyon bosch class 6000w yanında bosch cr 10 modülasyonlu oda termostatı
  • quote:

6000w ve 2000w arasında modülasyonlu oda termostatı farkı var 2000w ye takılamıyor
    hepsinin komponentleri kalitelidir zaten buderus ve bosch aynıdır,fazladan para vermenize gerek yok
    en iyi kombinasyon bosch class 6000w yanında bosch cr 10 modülasyonlu oda termostatı

Çok teşekkür ederim. Bayağı yardımcı oldunuz.
  • quote:

Hocam, son soru:)
    Ben oda termostatı olarak "Bosch FR10 Modülasyonlu Oda Termostatı" nı kaydetmişim. Siz CR 10'u tavsiye ettiniz. Özel bir nedeni var mıdır CR 10'u tavsiye etmenizin?
  • makarna yiyen düşünür M kullanıcısına yanıt
    Fr10 piyasadan kaldırıldı artık cr10 var

• quote:

Fr10 piyasadan kaldırıldı artık cr10 var

Çok teşekkürler.
  • kombiyi taktıralı 1ay oldu hala onay kontrol vs . Bekliyoruz ......geçen doğalgaz şirketinden geldi eleman 2dk da boruda eğiklikten dolayı daralma var deyip gitti bir hafta daha bekleyeceğiz....
    Bu kadar önemli midir borunun eğilip daralması vs? Bana aynı eve tekrar gelip para kazanmak istiyor gibi geldi.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    doğalgaz dağıtım şirketinin teknik şartnamesine aykırı bir durum varsa bence yaptığı doğru olabilir bu bölgeden bölgeye değişir borunun eğilmesi bir dereceye kadar normal daralma da normal ama bunlar kağıt üstünde,standart değil o konuda bişey diyemem
  • Sayın Disintegration.. Alarko Seradens SSP 20 Süper Plus 17.355 kcal/h Çift Yoğuşmalı Kombi hakkında ne düşünüyorsunuz.. 9 m. Panele yeterli gelir mi? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muduey kullanıcısına yanıt
    Taktırmadığım bir kombi teknik değerleri kağıt üstünde iyi,20kw kapasite 9mt peteğe yeterli gelir

• quote:

buderus u72 kağıt üstünde birkaç ilave özellik olmasına rağmen bence değmez sonuçta hepsi yoğuşmasız hermetik kombiler yani hepsi verimsiz cihazlar
    ayrıca 400lira az para değil o paraya iyi bir oda termostatı ve peteklerin çoğuna danfoss ra 2000 alırsın böylece termo vana/oda termostatı işini çözmüş olursun
    baymak eco 24fi öneririm sorunsuz bir cihaz

Üstad selamlar;
    Tavsiyene uyup bugün baymak eco24fi baglatcam hakkını helal et
    Zaman ayırıp yardımcı olduğun için teşekkürler, inşallah memnun kalırız

• muto06 M kullanıcısına yanıt
    memnun kalacağını düşünüyorum helal olsun,

güle güle kullanın
  • 31 aralık'a kadar BAYMAK DUO TEC,BAYMAK BRÖTJE NOVADENS,BAYMAK İDEE 7yıl garanti

• 👍Eyvallah....

• Üstad merhaba.
    Çok detaylı bilgiler vermişsin, sayfalarca yazılarını ve yazılanları okudum, bilgi edinmeye çalıştım. Fakat yardımına ihtiyacım var.
    Manisa'da dublex evde oturuyorum. Ev yaklaşık 200-230 m2 civarında, tam bilmiyorum. Bunun 100-130 m2 civarı alt, 100 civarı üst katta bulunmakta. Alt katta 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo bulunmakta. Alt kattaki petek metresi toplam 7.5m. Üst katta 2 oda 1 banyo mevcut ve toplam (1m'den 3 adet) 3 m. Petek var. Evin toplamında 10.5metre yapıyor. Alt kat koridorunda ve mutfağında petek yok.
    Binada yalıtım yok. Mantolama yok. Ve binanın 4 tarafı da açık. Her odasında da cam ve balkon var. Yoğuşmasız, eve uygun olmayan bir kombimiz var, ve değiştirmek istiyoruz. Yoğuşmalı kombi almak istiyoruz.
    Mevcut kombi ile evin petek bulunan her odasını her gün yakmadığımızda 400, her odayı her gün yaktığımızda, yani düzenli kullanımda yaklaşık 500-600 lira fatura geliyor. Ancak yine de ev ısınmıyor, kalın kazakla oturabiliyoruz.
    Sanırım evin m2'sine göre kw ayarları da değişmekteymiş. 140-200 m2 arası 27kw civarı, 200 m2 üzeri 30kw ve üzeri öneriliyormuş.
    Şimdi sizden ricam bana bir tavsiye, öneride bulunmanız. Açıkçası bütçe olarak şu diyemiyorum ama 600 liralık faturadan kurtulmak ve bukadar kabarık kullanıma rağmen yeterince ısınamama sorunu bitsin diye fiyatı çok önemsemiyorum.
    Vaillant, baymak ve reklamları dönen Alarko çift yoğuşmalı kombilerin yaklaşık fiyatları (eve uygun olanlar) sanırım 4 bin liraları buluyor.
    Satıcılar sattığı ürünü yada elinde bulunan modeli satmak isteyeceği için önce senden tavsie rica ediyorum. Ne önereceğini merakla bekliyorum, cevabınızın bizim için büyük bir yardım olacağını belirtmek istiyorum.

• By Cestino B kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin sorun kombi değil yüksek oranda ısı kaybı ve yalıtımsızlık kombiyi de değiştirseniz çok birşey farketmez
    Bence kombiden daha önce termostatik vanalardan başlayın banyolarda havlupan varsa iki havlupan hariç bütün peteklere kaliteli termostatik vanalar taktırın
    Danfoss ra 2000 öneririm izmirde gıda çarşısından alabilirsin
    Kombinin devir daim etmesi için iki havlupan açıl kalması lazım tani banyolarsa petek varsa iki petek veya üst kattaki banda birşey yok üst katta bir peteğe birşey taktırma
    Ama fikir vermesi açısından evine 28-30kW kapasite premix yoğ kombi uygun yalnız zorun dört tarafın açık olması ve mantolama olmaması

• Google kombi yazıp arattığımda, her konuda bilgi paylaşımınızı görüyorum. Bütün içtenliğimle tebrik ederim. Yakında bir kombi termostat kombinasyonuna ihtiyacım olacak ve kafam o kadar karıştı ki, siz ne derseniz doğrudan onu alacağım sanırım. Saygılar.

• pirmes kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• hocam slm lar tavsiyeniz üzerine buderus gb062 taktırdım... şimdi bide ot düşünüyorum rc10 ve rc150 sizce hangisi mantıklı aralarında sadece10 tl var hangisi nı tavsiye edersiniz... şimdiden teşekkür ederim... saygilar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraykaraoz K kullanıcısına yanıt
    Gb62 hayırlı olsun

Tabii ki rc150 daha mantıklı daha büyük lcd ekranı ve programlama özelliği var daha fonksiyonlu bir oda termostatı

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.