Şimdi Ara

EN İYİ KOMBİ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
54
Favori
599.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    termostatik vanalarla her odaya ayrı ayrı sıcaklık konforu yaşarsınız örneğin yatak odası 21c, oturma odası 23c
    kısarak bu yazdığımı yapamazsın
  • Disintegration usta iki sorum olacak. buderus ile bosh ayni kombidir civatalarina kadar aynidir dediniz bu mantikla hangisi daha ucuzsa ona yönelmek daha mantikli fakat garanti bitiminden sonra yedek parcalarinin fiyatlari aynimidir? Birde dis hava sensoru nereye takiliyor? Kombiyemi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazdal1 K kullanıcısına yanıt
    Yedek parçada fark olmaz,ısısan yetkili servisleri, servisliğini üstleniyor dış hava sensörü kombinn anakartına takılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldigim ev anahtar teslimi yilbasinda teslim edilecek kombi haric.simdiden internet üzerinden kombiyi almak istiyorum tavsiyeleriniz üzerine eca scot, buderus veya bosh yogusmali kombilerden birini alacagim
    Sizin bildiginiz uygun guvenilir site varmi

internetten kombi almadım ama alan arkadaşlar akakçe arama motorundaki kombi sitelerini tercih ediyor akakçe arama motorundaki sitelere bakabilirsiniz
    internetten kombi alırken kombinin orijinal baca ve dirseğini mutlaka ücretsiz olarak isteyiniz
  • benim aklıma takılan kaloriferli evde çoğunluk benim gibi kapıları açık tutuyordur diye düşünüyorum. kapılar açık olunca bu sıcaklıklar birbirini dengelemezmi. dediğiniz kapılar kapalı olursa doğru olur gibi geldi bana.
  • ayberkimi A kullanıcısına yanıt
    kapıların açık olup olması ile ilgisi yok kapı açık olsun her odanın iç hacmi var,ayrıca gündüz güneş alıp almaması olayı var odanın biri güneş görürken diğeri daha az görür
    kombinin bulunduğu yer var kombiye uzaklaştıkça peteklerin ısınması daha geç olur özellikle ev büyükse
    termostatik vana kullanmak istemiyorsan bu bir tercihtir
    ama termostatik vanalar özellikle de kaliteli olanlar ek tasarruf yapar bunun yanında evde sıcaklığın daha homojen dağılmasını sağlar
    ev ne kadar büyükse termostatik vana kullanma zorunluluğu daha fazla
  • o zaman eve termostatik vana takacağız. benim düşüncem odalardaki hava birbirine karışacağı için termostatdaki ısının geçerli olmayacağı şeklindeydi. termostatik vana takınca oda termostadına gerek varmı peki.
  • gündüz evde devamlı birileri varsa oda termostatı şart değil ama ılıman bir bölgede oturanlar için (ege,akdeniz) mevsim geçişlerinde (ekim-kasım mart-nisan) oda termostatı kombinin gereksiz çalışmasının önüne geçer
  • 12 yıllık Baykan kombim arızalanınca buradaki yorumları okuyarak ECA scot kombi ile birlikte 5adet danfos ra2000 trv aldım.9mt petek ve ev100 m2 ön arka cephe mantolamalı.İnşallah faydasını görürüz

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    eca scot kombi hayyrly olsun bende ailemin evine eca scot kombi ile birlikte danfoss termostatik vanalar taktyrdym

komponentleri kaliteli,donanymly bir kombi,güle güle kullanyn
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Sagolasın Usta alt bağlantı elemanları plastik takıldı sonradan okudum metal olsa daha iyi diye.Sıkıntı olurmu tesisatım duvar üstünden gidiyor

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    plastik vana ve filtrelerin iç çapı daha dar sirkülasyon açısından,tam geçişliler daha iyi bir de içten plastik kısımdan zamanla kopmalar olabiliyor bu parçalar kombinin içine kaçabiliyor

EN İYİ KOMBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Termoteknik logice modülasyonlu oda termostatı takılamıyor daha önce yamıştım servisin önerdiği on-off yani aç-kapa oda termostatı takılabiliyor servis hangi marka öneriyor bilmiyorum
    Eca scot premix zaten eca confeo premixe takılan bütün oda termostatları takılabiliyor yani eca lago fb modülasyonlu oda termostatonı eca scota takabilirsin uyumludur

ECA scot kararı ile girdiği tesisatçıdan immergas alpha ile çıktım ECAdan 350 tl civarı daha yüksek...7yıl koşulsuz garanti ve kablosuz termostat hediyesi etkili oldu tercihinde (tabi bir de Daha önceki mesajlarda sizin immetgas tavsiyelerinizi görmek )

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    bulunduğun bölgede immergas servisi varsa immergas alpha eco 28 güzel kombi güzel tercih
    çok geniş modülasyon aralığı %15 - %100
    çok düşük minimum ısıl güç: 3.5kW
    güçlü sirkülasyon pompası:85pW grundfos
    kaliteli ana eşanjör: magnezyum-alüminyum-silisyum döküm
    modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör ile çalışabilme desteği
    24kW yerine 28kW kullanım suyu gücü
    en önemlisi de koşulsuz 7 yıl garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

bulunduğun bölgede immergas servisi varsa immergas alpha eco 28 güzel kombi güzel tercih
    çok geniş modülasyon aralığı %15 - %100
    çok düşük minimum ısıl güç: 3.5kW
    güçlü sirkülasyon pompası:85pW grundfos
    kaliteli ana eşanjör: magnezyum-alüminyum-silisyum döküm
    modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör ile çalışabilme desteği
    24kW yerine 28kW kullanım suyu gücü
    en önemlisi de koşulsuz 7 yıl garanti

Evet,servis konusundaki uyarılarınızda aklımdaydı buradaki iyi servislerden birisiydi o da etkili oldu.bosch buderusa servisini sevmiyordum.İnşallah sorun çıkmaz.
    Teşekkurler yardımlarınız için.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Bişey değil güle güle kullanın

• Eca Proteus Plus Blue monotermik eşanjörlü konvansiyonel kombi

8.2kW minimum ısıl güç
    %35 - %100 modülasyon aralığı
    dış hava sensör takılabilme özelliği
    14 farklı emniyet sistemi
    çift eşanjörlü

http://www.eca.com.tr/tr/urun/detay/11981/eca-proteus-plus-blue

EN İYİ KOMBİ  EN İYİ KOMBİ

EN İYİ KOMBİ  EN İYİ KOMBİ
     EN İYİ KOMBİ

EN İYİ KOMBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 21 Eylül 2016; 13:36:35 >

• Disintegration hocam tekrar merhaba
    Ben dairemin bitmesini bekliyorum kombi almadan once sizin yazilarinizida bir taraftan okuyorum kafama takilan sorularida size zaman zaman sormak istiyorum.
    Brut 80m2 ev siz yogusmali oneriyorsunuz ben ecanin buderusun ve bosh un degisik bayilerine soruyorum hepsi eviniz kucuk yogusmaliya gerek yok diyorlar.size sormak istedigim ayni sartlarda yogysmali ve hermatik kombi arasinda yùzde kac tasarruf farki vardir

Bu soruyu yıllardır forumda soruyorlar
    Bayilerde bilgi kıtlığı olduğu için de doğal olarak sizin gibi bilgi almak isteyenleri yanlış yönlendiriyorlar
    Yoğ kombiler her m2 eve olur forumda evi sizin gibi 80m2 civarında olan 100lerce arkadaş buradaki gerçek bilgilerden faydalandı ve premix yoğ kombi aldı

Gerçek olan şu
    Evinizde kış boyunca 55c ve aşağısında ısıtabilecek şekilde petek metrajınız varsa
    Ki siz petek metrajını kısa tutmazsınız
    Evinizi her türlü kış boyunca 50c de kullanırsınız eviniz zaten yalıtımlı
    Avrupada yoğuşmasız kombiler yasaklandı
    Ben net 55m2 daireye premix teknolojili yoğ kombi taktırdım cihaz yoğuşma yaptı

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.