Komedi dalındaki en iyi film size göre hangisi. İzleyecek komedi filmi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots .
quote:Orijinalden alıntı: Saecula En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots . kesinlikle 3 idiots :D
quote:Orijinalden alıntı: Dragonboyquote:Orijinalden alıntı: Saecula En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots . kesinlikle 3 idiots :DAlıntıları Göster Jim Carrey-Dumb and Dumber Ben aşırı gülmüştüm bu filmde.Tabi izlemediysen müthiş seçimdir.
quote:Orijinalden alıntı: Jim CarreyJim Carrey-Dumb and Dumber Ben aşırı gülmüştüm bu filmde.Tabi izlemediysen müthiş seçimdir.Alıntıları Göster good luck chuck iyidir.http://www.imdb.com/title/tt0452625/
quote:Orijinalden alıntı: Dragonboy quote:Orijinalden alıntı: Saecula En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots . kesinlikle 3 idiots :D 3 idiots ı izlemiştim gerçekten güzel filmdi.
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfcquote:Orijinalden alıntı: Dragonboy quote:Orijinalden alıntı: Saecula En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots . kesinlikle 3 idiots :D 3 idiots ı izlemiştim gerçekten güzel filmdi.Alıntıları Göster A haunted house hariç diğer önerilerinizin hepsini izlemiştim arkadaşlar. Başka önerilerinizi de duymak isterim.
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfcquote:Orijinalden alıntı: Dragonboy quote:Orijinalden alıntı: Saecula En iyisini bilememde tavsiyede bulunabilirim . A haunted house , scary movie serisi , hangover serisi , 3 idiots . kesinlikle 3 idiots :D 3 idiots ı izlemiştim gerçekten güzel filmdi.Alıntıları Göster çalgı çengi bana göre 10 numara
quote:Orijinalden alıntı: III I II III I Içalgı çengi bana göre 10 numaraAlıntıları Göster hangover serisi güzeldir.
quote:Orijinalden alıntı: koladorinahangover serisi güzeldir.Alıntıları Göster Bu söylediklerinizi de izlemiştim arkadaşlar.Bence de güzel filmlerdi.Başka önerileri bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfcBu söylediklerinizi de izlemiştim arkadaşlar.Bence de güzel filmlerdi.Başka önerileri bekliyorum.Alıntıları Göster Amelie Zombilerin Şafağı Sıkıysa Yakala Bugün Aslında Dündü Nerdesin Be Birader Çok Fena Çılgın Aptal Aşk
quote:Orijinalden alıntı: Not Today!Amelie Zombilerin Şafağı Sıkıysa Yakala Bugün Aslında Dündü Nerdesin Be Birader Çok Fena Çılgın Aptal Aşk Alıntıları Göster getsmart
quote:Orijinalden alıntı: Not Today! Amelie Zombilerin Şafağı Sıkıysa Yakala Bugün Aslında Dündü Nerdesin Be Birader Çok Fena Çılgın Aptal Aşk Superbad hariç diğerlerini izlememiştim.Teşekkür ederim dostum
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfcquote:Orijinalden alıntı: Not Today! Amelie Zombilerin Şafağı Sıkıysa Yakala Bugün Aslında Dündü Nerdesin Be Birader Çok Fena Çılgın Aptal Aşk Superbad hariç diğerlerini izlememiştim.Teşekkür ederim dostum Alıntıları Göster jim carrey'nin mimik hareketleri özellikle
quote:Orijinalden alıntı: wolwerine0 jim carrey'nin mimik hareketleri özellikle Dostum o değil de Dexter'daki kadın hakkında ne düşünüyorsun ? Sence yeni seri katil o mu ? Ayrıca Dex'le Deb takım olurlar mı ?
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfc quote:Orijinalden alıntı: wolwerine0 jim carrey'nin mimik hareketleri özellikle Dostum o değil de Dexter'daki kadın hakkında ne düşünüyorsun ? Sence yeni seri katil o mu ? Ayrıca Dex'le Deb takım olurlar mı ? pm'den cevapladım hocam yeri burası değil konunun :)
quote:Orijinalden alıntı: Apocquote:Orijinalden alıntı: thefanoflfc quote:Orijinalden alıntı: wolwerine0 jim carrey'nin mimik hareketleri özellikle Dostum o değil de Dexter'daki kadın hakkında ne düşünüyorsun ? Sence yeni seri katil o mu ? Ayrıca Dex'le Deb takım olurlar mı ? pm'den cevapladım hocam yeri burası değil konunun :)Alıntıları Göster Kara mizah daha çok hoşuma gittiğinden belki, benim için açık ara bu filmdir.
quote:Orijinalden alıntı: tEmh@ Kara mizah daha çok hoşuma gittiğinden belki, benim için açık ara bu filmdir. Bence de güzel filmdi bu.
quote:Orijinalden alıntı: thefanoflfcquote:Orijinalden alıntı: tEmh@ Kara mizah daha çok hoşuma gittiğinden belki, benim için açık ara bu filmdir. Bence de güzel filmdi bu.Alıntıları Göster Adamı görünce gülesim geliyor zaten