Şimdi Ara

En iyi komedi filmi budur! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hayatımda büyük ihtimal en çok Snatche gülmüşümdür.Birde film değil dizi ama kısa bir ingiliz dizisi The Coupling var.Psikopat bir dizi yerlere yatmıştım izlerken
  • Aman tanrım ve amerikan pastası serisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep ivedik tabiki konu kilit hele o osurması falan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: gungorgun

quote:

quote:

Komedi filmleri en sevdiklerim diyebilirim. Paratic.com'un bu yazısındahttps://paratic.com/en-iyi-komedi-filmleri-listesi-yerli-yabanci/ yerli ve yabancı en iyi komedi filmlerinin listesi yer alıyor. Ne izlesem diye film arıyorsanız bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam La La Land komedi filmi mi allasen?

La La Land filminde komedi, dram, aşk var.

Ama ilk 10'a girecek kadar da komedi yoktur herhalde hocam.

Hocam çok iyi film izleyiciysen eğer IMDB puan sıralamasına göre filmlerin takibini bilmen lazım. La la land filmide IMDB puan sıralamasına göre koyulmuş o listeye. Biraz dikkatli okusan anlardın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Komedi filmleri en sevdiklerim diyebilirim. Paratic.com'un bu yazısındahttps://paratic.com/en-iyi-komedi-filmleri-listesi-yerli-yabanci/ yerli ve yabancı en iyi komedi filmlerinin listesi yer alıyor. Ne izlesem diye film arıyorsanız bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam çok iyi film izleyiciysen eğer IMDB puan sıralamasına göre filmlerin takibini bilmen lazım. La la land filmide IMDB puan sıralamasına göre koyulmuş o listeye. Biraz dikkatli okusan anlardın.

Ben o filmin başını izledim de pek komedi görememiştim. İçeriğinde elbette komedi vardır da komedi ağırlıklı olduğunu bilmiyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o filmin başını izledim de pek komedi görememiştim. İçeriğinde elbette komedi vardır da komedi ağırlıklı olduğunu bilmiyordum.

Elbette ilk öyle yorumlayabilirsiniz ama ilk yazılanları okuyup sonra yorumlamanızı beklerdim.

• Tüm sacha baron cohen filmleri

Ali G

Borat

Brüno

Dictator

Brothers Grimsby

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem yılmaz fundamentals film tadında komedi diyeyim
  • En iyisini bilemem ama We're the Millers çok iyiydi. Keşke 2.filmi çekilse.

• The big lebowski ama 2 3 defa sabırla izlemek gerekiyor anlamak için. Mutlaka kafa yapınıza uyan bir arkadaşınızla izleyin. Yıllarca muhabbeti dönecektir.

"Dios mio man. Liam and me, we're gonna f.. you up"

• En iyi film diye bir şey söylemek zor ama En iyi komedi filmleri listesinde yer alan birçok film gerçekten çok başarılı... Bu arada en iyisi her daim Charlie Chaplin filmleri olacaktır.
  • Dragonboy kullanıcısına yanıt
    3 idiots mı? yok artık tamam güzel film ama en iyi komedi filmi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 1 Kasım 2018; 15:45:29 >
  • Airplane nasıl olur da yazılmaz ?

• solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    yeni nesil komedi filmi izlemememiş:(((((((( onca sayfa tek kelime edilmememesi üzücü nihayet uçak filmini yazmış arkadaş
    bende
    izlemeden ölmeyin diyeyim

Ç**lak Silah 123 - The Naked Gun 123

Teğmen Frank Drebin, Los Angeles Polise Teşkilatı’na bağlı bir birimde çalışan sakar bir dedektiftir.

1 ve 2 ci seride yerlere yatmak garantidir

• şu sahnesi ölmezlerdendir

Murat Özdemiryoutube
    Çıplak Silah 1- Leslie Nielsen'in Efsane Sorgu Tekniği / The Naked Gun 1- Funny Inquiry Scene
    https://www.youtube.com/watch?v=wFQepa2TLrU

• Aynen Naked Gun da güzeldir.

Aynı yönetmenlerin yaptığı Top Secret! da izlenmeli

• Komedi filmleri tam benim tarzım arkadaşlar. İzlemesi daha keyifli en azından 10dk da olsa gülüyoruz yüzümüzde birazcıkta olsa tebessüm oluşuyor. Bende bu listeyi takip ediyorum: https://paratic.com/komedi-filmleri/ En iyi komedi filmleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.