yallah hade burdaki herkes annamıyo bi sen annıyosun deilmi
kemal sunal,adile naşit,şener şen,zeki alasya,metin akpınar ve daha sayamadığım bir okadar ve fazlası.hepside türk mizahının duayenleridir ve saygımız sonsuzdur.allah tan kaybedilenlere rahmet yaşayanlara nice yıllar ve sanada sevmesen bile biraz saygı duyabilme onurunu vermesini dilerim.
saygı duyarım tabe ama sadece şener şen komik bence,kemal sunalın esprileri en fazla 2 kere izlenilebilir,2. kez olan da da gülünmez. kemal sunal aklına gelen ilk espriyi yaparak bişeler yapmaya çalışmış ama benim fikrime göre olmamış.Tipi o kadar komik olmasa 1 tane izleyeni az bulur (tabe bu ülkede herşey olabilir kesin konuşmıyım)
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
saygı duyarım tabe ama sadece şener şen komik bence,kemal sunalın esprileri en fazla 2 kere izlenilebilir,2. kez olan da da gülünmez. kemal sunal aklına gelen ilk espriyi yaparak bişeler yapmaya çalışmış ama benim fikrime göre olmamış.Tipi o kadar komik olmasa 1 tane izleyeni az bulur (tabe bu ülkede herşey olabilir kesin konuşmıyım)
+1 ve cem yıLmaz
quote:
Orjinalden alıntı: MemoSoZ
quote:
abi ne kemal sunalı yapmıyın yaaaaa
yaş kaç??
ımmm bi düşüniyim en fazla 10dur onun esprilerinin yaş seviyesi
Çocukken ben de hiç gülmezdim Kemal Sunal filmlerine salak gibi devamlı mantık arardım gıcık gıcık bahaneler bulurdum ve inadına gülmezdim. Ama 17 yaşından sonra yarıla yarıla gümeye başladım. Olayı yeni farketmişim anlayacağınız.
Yani memosoz arkadaşıma şiddetle katılıyorum. Hala yarıla yarıla gülerim 50 kere izlesem de
quote:
quote:
quote:
abi ne kemal sunalı yapmıyın yaaaaa
yaş kaç??
ımmm bi düşüniyim en fazla 10dur onun esprilerinin yaş seviyesi
gayet ciddi senin yaşını sormuştum ama kendini gösterdin we cewabımı aLdm....
kemal sunal komik olabilir ama o saten tam olarak bir komediyen diiL yani cem yılmaz ı geçemez
ya ben ne diim ki,ne benim dediimi siz anlıonuz,ne de size laf anlatmak istio canım,hade eyw
KEMAL SUNAL' a saygımız sonsuz ama CEM YILMAZ.... adamın esprileri herkesin dilinde...
KEMAL SUNAL VE CEMİ YÜLMAZ
quote:
içinizde kemaL sunaLın fiiLimini izLerken, hangi sahnede neoLacağını ezberLemişKen biLe kahKahaLarLa güLen war mı???
yoksa teK ben mi warım???
Evet valla...Çok iyi bir noktaya değindin.
Kemal Sunal tek gecerim hele en guldugum filmi Bombaci Mulayim
kemal sunal komik adam ama tek basına iken pekde oyle sarmıyor sener senli filmleri daha komik oluyor tabi sener sen ınde tek cevirdiği filmlerde de pek sarmıyor bence 2 nin de oldugu filmler itek gecerim her zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
Jim Carrey nerde
BURASI TÜRKİYE YOK ÖYLE
quote:
Orjinalden alıntı: troy
quote:
Jim Carrey nerde
BURASI TÜRKİYE YOK ÖYLE
bu nedemek kardeşinm şimdi ?! Sanki eşşek kadar yazınca daha bir okunaklı, anlaşılır oluyor!!!!!!!!!
Anket war yukarıda başlık ta ne yazıyor oku!!!! (ufak yazılmış tabi sen anlayamazsın!!!!)
Orada nerede Türk yazıyor...!!!!! benim Oyum da jim Carrey....
sanki biz türkyeden komik çıkmaz diye baardık burada...!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: troy
quote:
Jim Carrey nerde
BURASI TÜRKİYE YOK ÖYLE
senin bilgisayarın türk malımı telefonun türk malımı ilk bunlara cevap ver bakalım
quote:
sen baska ülkede yas1yorsun galiba.. kemal sunalin tv de yayinlanan filmlerin zamanlmalarina dikkat etmedinmi hiç. ya bayramlarda yada h.sonlarinda yani en çok izleyenin oldugu zamanlarda.hala da reyting rekorlari kiriyor hele o filmde bir de sener sen olursa seyrine doyum olmaz lütfen biraz ülke gerçeklerini gözönünde bulundurarak konusalim olurmu
her komedyen sadece belli bir süre komiktir . ondan sonra hep kendini tekrarlar .yani hiç biri beş para etmez bkz. cem yılmaz+ata demirer+ ......