Şimdi Ara

En iyi Komedyen KİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi Komedyen KİM?

(En Son Oy Tarihi: 27.11.2006)
Giriş

• -Şabaan ?
    -Neeeeeeee ?
  • Ata Demirer?
  • Jim Carrey nerde
  • bence MANYAK ve urfalı kapışır...
  • ATA DEMİREL
  • yok suleyman demirel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde Anket açmayı bilsen
    quote:

Orjinalden alıntı: ELC@MINO

yok suleyman demirel
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie_bg

Birde Anket açmayı bilsen
    quote:

Orjinalden alıntı: ELC@MINO

yok suleyman demirel

öğrencek
  • Bütün forumu anketle doldurdun Türkiye yoklamasımı yapıyorsun
  • şener şen tabikide nassı soru bu yaw
  • CMYLMZ
  • Kemal Sunal ile Şener Şen arasında çok kaldım ama Kemal Sunal daha ağır bastı. Bu arada Cem Yılmaz iyi hoş adam, gösterilerinde oldukça gülüyorum fakat şu film işini iyi beceremiyor bence. Adamın iki filminde de şöyle sağlam bir şekilde gülmedim. Bazı sahnelerde gülümsedim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 5 Şubat 2005, 1:19:10 >
  • yaw hem mizah hemde karamizah olsun ikisindede mükemmeldir şener şen.bu yönden düşünün kesinlikle şener şen.oyunculuğu dierlerinden çok üstün.bu arada cem yılmaz ı sanatçı sınıfına pek koymuyorum ben.o bu ustaların yanında daha çok şebeklik yapıyo gibi kalıyo.ama gülmezmiyim izleyince gülerim hemde .ıçana kadar
  • içinizde kemaL sunaLın fiiLimini izLerken, hangi sahnede neoLacağını ezberLemişKen biLe kahKahaLarLa güLen war mı???

yoksa teK ben mi warım???
  • sinema tiyatro gösteri diye ayırmazsak uzakara cem yılmaz.ama bu devamlı olabilirmi kemal sunal-şener şen filmleri gibi yani 50kere izlesek yine gülermiyiz?ben sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

içinizde kemaL sunaLın fiiLimini izLerken, hangi sahnede neoLacağını ezberLemişKen biLe kahKahaLarLa güLen war mı???

yahu var tabe en asından ben varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

içinizde kemaL sunaLın fiiLimini izLerken, hangi sahnede neoLacağını ezberLemişKen biLe kahKahaLarLa güLen war mı???

ben de varım.

Ayrıca RedStar'a katılıyorum, sanat yönünden baktığımızda Şener Şen hepsini sollar. Adam her rolü oynayabiliyor, her şiveyi canlandırabiliyor. Ama ben en çok Kemal Sunal'a gülüyorum hem de onlarca defa izlediğim filmini tekrar izlerken.....

Sizde de var mı bilmiyorum ama Kemal Sunal kadar olmasa da Şener Şen'in ve Zeki Metin'in filmleri de kendisini tekrar tekrar seyrettiriyor.
  • tüm türkiyede var.
  • -kovir misin ağam?
    -ımgh,kovmirim ula.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.