Şimdi Ara

En iyi korku filmi ne olabilir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    korku filmi olarak almasanızda korkutuyor bir sahnedi
    . (hem psikolojik korku hemde bOOOO korkusu var)
  • Korku filminin korkutma katsayısıbı arttırmak için mutlaka evde tek başına ve karanlık ortamda yüksek sesle izleyin.
  • dawn of the dead
    piysada bulursun
    resident evil2
  • stigmata ve stephen kingin romanından çekilen The Storm of the Century kurgusu güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xae -- 19 Kasım 2004, 5:58:02 >
  • Alın size korku flimleri..yeni nesil aç kaldııı aççççç....10tane si yeter gidin izleyin gelin sonra bidaha flim izlemek isterseniz gelin ben burdayım

1-Carrie
    2-Vilage of the Damned
    3-The Shining
    4-Evil Dead
    5-AmtyviLLe Horrors
    6-The Stand
    7-Şeytan Tohumu
    8- 'O'
    9-The Gate
    10-SleepWalkers (buda işin esprisi)
  • kesinlikle exorcist.. ama ilk filmi sonuncusunu izledm ve bi b.ka benzemiyodu:)
    bide darkness falls var... o da ii tavsiye ederim
  • kesinlikle the shining korku filmi diil ama ben o kadr a$mı$ 1gereilim atmosferi görmedim azıma yzüme sçmı$tr kendisi
  • ya bi film daha vardı stephen king'in kitabından uyarlanmış... hani bi aile bi otelde kalıyodu otelin üst katında hayaletler fln vardı... cinnet miydi türkçe ismi?? o film de güseldi yaa ben beğenmiştim...
  • ahaha the shining o i$t€=) cinnet die çewirdilerse kafalarına wurmak istiorum, bu arada o filmin yeni wersionu falam çekildi benm dediim orjinal 70li yıllarda olan jack nicholson un oynadığı
  • ciddi misin??ya ben onun yeni versiyonunu izledim işte eskisini de izlemek istiyorm neyse ara bulurum artık naapiyim
    ewt yaa çok salak bi çeviri olmuş...

quote:

Orjinalden alıntı: namelessone

ahaha the shining o i$t€=) cinnet die çewirdilerse kafalarına wurmak istiorum, bu arada o filmin yeni wersionu falam çekildi benm dediim orjinal 70li yıllarda olan jack nicholson un oynadığı

• quote:

Orjinalden alıntı: roswell

kesinlikle exorcist.. ama ilk filmi sonuncusunu izledm ve bi b.ka benzemiyodu:)
    bide darkness falls var... o da ii tavsiye ederim

valla darkness falls daki diş perisinin çocuğun evine ilk geliş sahnesini unutamıyorum..

• ya hellraiser serisi vardı bi de.insan korkmuyodu ama bi türlü ekrana da bakamıyodu.ya film kesinlikle iğrençti.izleyen varsa yorumları okumak isterim.ben Hellraiser 2'yi izledim.
  • evil dead izlenmese daha iyi korku türüne zararlı :)
  • Gothika fena değildi ara ara insanı baya korkutuyordu.
    NOT ALONE
  • Benim izkediklerimin arasında ele avuca sığan tek film "gizli geçek"
  • what lies benath yani gizli gerçek sadece ses efekleriyle tırstırmaya çalı$an ama pek ba$arılı olamayan 1film.. lütfen yapmayın yazıktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosef

Bence Ünlüler Çiftliği
    Hergün veriyorlar hemide

• psycho, se7en...
  • The eye 1 , 2 - Dark water - darkness Falls - They - 13. GHOST
  • Dark water ; feci bir filmdi bence tabiii. bu kadar duragan, hareketsiz ve basit bi senaryoydu.
    korkuu degiill gerilim hiç değil :)

ama the shining 1980 versiyonu ok dir gerilimde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.