Şimdi Ara

En iyi korku filmi ne olabilir ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün rüyamda şeytan3 ün o sırtlanların çoğucu parçaladığı sahnenin benzer bi şekilde kendime uyarlanmış olarak gördüm. şeytan3 ü izleyeli bir aya falan olacan herhalde ama etkisi ortaya çıkıyor galiba
  • The Ring
  • -Saw
    -Dawn of the dead
    -The Exorcist
  • onlar baya korkutucuydu bence
  • Uzakdoğu korku filmleri :

* Ju-on 2
    * Ju-on (The Grudge)
    * Ninelives
    * The Eye
    * Butterfly in Grey
    * Three
    * In to the Mirror
    * The Ring AKA Ringu
    * The Ring
    * Dark Water

Uzakdoğu korku filmleri 1 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanya -- 24 Kasım 2004, 11:46:37 >
  • 13. ghost ewt yaa bu da ii bi film... 12 hayaletin özelliklerini sayıyodu filmde.. oralar iğrenç
  • 1- OMEN 1-2
    2- Stanley Kubrick's SHİNİNG
    3- EXORCİST 1

Omen 3 'ü tavsiye edemeyeceğim, devamı olsun diye çekilmiş bir film.
    Shiningi anlatmaya gerek yok
    Şeytan 1 içlerinde en kült olanıdır. Bu filmi çocukken izleyip, korkudan tuvalete gidemeyenler beni anlar.
    The Beginning'i Şeytan filmlerine bir hakaret olarak görüyorum.
  • sersel'i destekliyorum hakaret
  • Kardeş halkayı izledim harikaydı, cevapsız arama dediğin kadar iyi mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

cevapsız arama ve halka ama kesinlikle cevapsız arama 1.
  • SHINING!
  • Texas Chainsaw Massacre

• Stephen King den sinemaya uyarlanmis filmleri dene , bence cok guzeller shinning gibi

sen sadece king'in kitaplarını okudun ya da korku filminden anlamıyorsun

kingin kitapları çok güzel ama filmleri beş para etmez
  • evil dead izlenmese daha iyi korku türüne zararlı :)

çevrildiği yılı düşünürsen bence evil dead çok güzel tabiki 1 ncisi
    2.cisi iğrenç,

bence
    gothika yenilerden fena değil

cevapsız aramayı seyretmedim bulduğumda bakarız
  • THE SHINING

o kahrolası S.KubRick'in dehasını ortaya koyan film. asla ama asla daha iyisi olduğuna inandıramazsınız beni
  • korku filmimi hani nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 26 Aralık 2004, 16:49:50 >
  • bende böyle bir konu açacaktım iyiki açılmış. bende etrafımdakilere sordugumda halka diyorlar ve garez dediler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montage

Korku gerilim istiyorsan The Signs, Gerçekci olmak gerekirse ortam, kullandığın sinema ve ses sistemi çok önemli (DVD) ortamın karanlık olmasına dikkat et çünkü korku filmlerinde filme kendini nekadar kaptırırsan okadar zevk alırsın..
    Çok iyi bir yapım olmamasına rağmen THEY, DARKNESS, DARKNESS FALLS,
    Aslında The Signs haricinde hiçbir filmden korkmadım, korktuğum en büyük sahne köpeğin aniden havlamasıydı, o sırada elimdeki kolayı üstüme dökmüştüm,

Yukarda arkadaşların yazdığı filmlerden bazılarda gerçekten sağlam yapımlar, örneğin ROSE RED, Cevapsız aramayı önermiyorum, S. Kubrick in Cinnet adlı filminide öneririm.
    Sevgiler saygılar..

Arkadaşım helal diyorum. Bu filmi benden başka kime söylesem ıykk diyordu bana. İlk defa benim kadar seven birisi çıktı. Çok ama çok başarılıydı filim. Konu, bağlantılar, en basit uzaylıdan tırım tırım tırstırıyorlardı adamı. Ben en çok ilk uzaylının görüntülerinin çekilmesini gösteren sahnede korkmuştum, hani şu d.günü partisinde bahçeden geçiyor ve TV'de gösteriliyor ya. Çok sağlamdı!

Onun dışında son yıllarda Ring'de oldukça gerildim bir de Dawn of the Dead'de. Sonu çok iyiydi filmin. Yine amatör kamera çekimli bir sahneydi:)
    Birde 28 Days diye 2 milyon sterline mal edilmiş zombi konulu ingiliz filmini tavsiye edebilirim. Oldukça güzeldi.

Ama klasiğimi sorarsanız eğer, Evil Dead derim. Ondan sonrada Prince of Darkness ve Johny Depp'li Elm Sokağında Kabus 1.

• Büyü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.