Şimdi Ara

en iyi korku oyunu hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
20.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

cold fear baya korkunç

ben fazla oynamadım ama sürekli gemide olduğumuz için sıkıntı verdi bana ben de sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

çıkmadı ama F.E.A.R

Ewet bu oyun da çok manyak olcak level de inccelemişlerdi harika bir oyun waalllaa....
  • resident evil 2 çok hoşuma gitmişti ya.Baya iyi tavsiye ederim
  • bana kalırsa resident serisi.doom3,silent hill serisi oldukça insanı geriyor tabi suffering ide unutmamak gerek
  • Bence tartışmasız DOOM3
  • NOCTURNE MİYDİ NOCTORNE MİYDİ YOKSA ADINI TAM HATIRLAYAMADIM,KORKUNUN PAŞA BABASIDIR,YUKARIDAKİ OYUNLARA KORKUNÇ DİYENLER BU OYUNA BAKMASIN BİLE,EMİNİM GECELERİ YATARKEN LAMBALARI BİLE KAPATAMAZLAR.
  • Clive Barker's Undying, ömrünüzün kısalmasını garanti eder
  • BAHSETTİĞİM OYUNUN ADI NOCTURNE,ARŞİVE BAKTIM.BU OYUNU KESİN OYNAYIN,BİRAZ ESKİ 98 YILINDAN GALİBA AMA GERÇEK BİR EFSANE,GRAFİKLERE VE BAŞLANGIÇTAKİ SIKICILIĞA BAKIP ALDANMAYIM,MUTLAKA OYNAYIN.SAMİMİ SÖYLÜYORUM YUKARIDA YAZAN OYUNLAR BUNUN YANINDA SIMS GİBİ KALIR.BİN SELAM!
  • Resident evil 2 beni çok korkutmuştu,atmosfer müthiş, zombiler vs., süper bir oyun,oynadığım en korkunç oyundur.Hala oynamamış olan varsa çok şey kaçırmıştır bence.
    Silent hill serisini de çok seviyorum ama bence Silent Hill korkunç değil ,gerilimli ve gizemli.Ayrıca Resident Evil 3 de 2 kadar olmasa da baya korkunçtur ,tavsiye ederim.
    Ah bir de gamecube alabilsem de Resident Evil 4 oynayabilsem

bu arada süper bi korku oyunu yakında çıkacak,duymuşsunuzdur ismi Call of Ctuhulhu.Çığır açabilecek bi oyun gibi geliyor banawww.callofcthulhu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skeptisizm -- 1 Mayıs 2005, 15:52:23 >
  • CALL OF CTHULHU 5-6 YILLIK BİR OYUN ACABA 2'Sİ Mİ ÇIKIYOR?
  • Bu oyunun eskisiyle bi alakası yok.Bu serinin ilk oyunu olacakve yıllardır üzerinde çalışıyor firma..Verdiğim internet sitesine bakarsanız oyunun ne kadar detaylı ve korkunç bi oyun olduğunu siz de göreceksiniz.çıkış tarihi ertelendi ama umarım yakında çıkar.
    www.callofcthulhu.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

Clive Barker's UNDYİNG

+1
  • YA BU OYUN BENDE VAR,BU OYUNU ALMIŞ OLMAMIN NEDENİ DERGİNİN YÜKSEK PUAN VERMİŞ OLMASIYDI VE BU YILLAR ÖNCEYDİ.DERGİYİ BULABİLİRSEM TARATIRIM,GÖNDERİRİM.GAMESHOW DİYE Bİ DERGİ.
  • Zaten sınırlı sayıda böyle oyun var.

Resident Evil Serisi (1. oyunda ilk zmbiyi öldürdükten sonra etrafa bakarken ayağıma sarılışı hala gözümde.Arkadaşla yerimizden zıplamıtık)
    Silent Hill Serisi
    Clive Barker's Undying (Son boss saçmalığını saymazsak 10 üzerinden 10) Bu arada bu oyunu sevenler family grave adlı modu yüklesinler.)
    Nocturne (Resident Evilda zombilerin yerine vampirleri kurtadamları koyun işte Nocturne)
    Doom 3 + Ek Paket.
    ColdFear' adaha tam anlamıyla başlamadım.

Ama bunların içinde sistemin yeterli ise en gereni Doom 3 Resurrection Of Evil.
  • oyun boş iştir. zaman, oyun gibi boş işlerle harcanacak kadar ucuz değildir....

Ben bıraktım oyun oynayıp zamanı boşa geçirmeyi artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 14 Nisan 2006; 9:09:14 >
  • Silent Hill 3..., 4 de iyi ama 3. oyun daha etkili ve manyak hemde kız da süper :))
  • soru yanlış.en çok korkutan farklı en iyi korku oyunu farklı şey

en çok korkutan ingilizce bilenler bilir silent hill3(üçgen kafa)
    en iyi korku oyunu doom3+exp
  • Tabiki Sims :D

Silent Hill
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.