Şimdi Ara

En iyi kulaklık&müzik performansı veren telefon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralama yapacak olsak en iyi kulaklık ve müzik performansı verecek smartphone sizce hangisidir.

Şuan note 3 kullanıyorum rezil seviyede diyebilirim. Kullandığım kulaklık audio technica cks 1000ltd.

Konuyu açma amacım bilgi edinmek telefonumu değiştireceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabikide. Htc one m8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc nin telefonlari ses cikisi konusunda oldukca iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Arkadaşlar sıralama yapacak olsak en iyi kulaklık ve müzik performansı verecek smartphone sizce hangisidir.

Şuan note 3 kullanıyorum rezil seviyede diyebilirim. Kullandığım kulaklık audio technica cks 1000ltd.

Telefonunda sorun var yada kulaklığın sahte.Note 3 ses kalitesi yüksek bir cihaz.Rezil falan yazmışsın ciddiye almayacaktım ama cevap vereyim dedim...
  • Daha iyi bir ses istiyorsanız kernel vs. İle ses geliştirmesi yapabilirsiniz. Misal ben s3 kullanıyorum. Stok yazılımda ses kalitesi berbat. Boeffla-kernel attım. Boeffla sound controller uygulamasını kurdum. Harika bir sesi var. HTC'deki beats audio ile yarışır

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Arkadaşlar sıralama yapacak olsak en iyi kulaklık ve müzik performansı verecek smartphone sizce hangisidir.

Telefonunda sorun var yada kulaklığın sahte.Note 3 ses kalitesi yüksek bir cihaz.Rezil falan yazmışsın ciddiye almayacaktım ama cevap vereyim dedim...

Kulaklığım orjinal cx 200 ve cks1000ltd sahte olma ihtimalleri yok.

@Want to

Hocam note 3 den önce samsung s3 kullanıyordum boeffla kernel ve boeffla sound tek kelimeyle muhteşem. Note3 de kernel falan çıkmıyo fazla.

• Hiç biri fiio x1 felan bakınız... telefon ile cks1000 e yazık edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 16 Şubat 2015; 21:56:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bence önder olan firma htc nin amiral gemileri

• Htc One M7 kullanıyorum gerçekten tatmin edici seviyede ayrıca Beats desteği de var, M8 de veya Mart ayında çıkacak M9 da çok daha iyidir herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 16 Şubat 2015; 22:32:50 >
  • quote:

quote:

quote:

@Want to

Hocam note 3 den önce samsung s3 kullanıyordum boeffla kernel ve boeffla sound tek kelimeyle muhteşem. Note3 de kernel falan çıkmıyo fazla.

Faturaları yok ise öyle bir ihtimal yüksek.Piyasada en çok sahte ürünü bulunan 2 markanın ürünlerine sahipsiniz.Faturalıysa sorun yok tabi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Want to

Faturaları yok ise öyle bir ihtimal yüksek.Piyasada en çok sahte ürünü bulunan 2 markanın ürünlerine sahipsiniz.Faturalıysa sorun yok tabi...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64154319

Yahya beyden aldım benim gibi alıp deneyen birçok kişi var. Kendisi güvenilir bir insan.

• Önder kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Yahya Bey cok iyidir. Audio Tech. Kulakliklari tavsiye ederim, yaklasik 1 yil kullanmanin sonucunda cks 55x i kaybettim yakin zamanda kendisinden bi ust modelini alacagim.

Bu arada en iyi ses veren (kulakliktan) cihaz kesinlikle iPhone 5 ve yukarisidir. Su an M7 kullaniyorum, ayni zamanda ip 4,5,5S ve Touch 5 kullandim. Touch tan sonra en iyi sesi 5 ve 5S veriyor. M7 nin hakki yenemez tabi ilk kez bir Android cihazda boyle guzel ses aldim.

• Kardesim note3 nasil rezil seviyede ses veriyor.. benim kulaklarımın mı leveli dusuk acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

Kardesim note3 nasil rezil seviyede ses veriyor.. benim kulaklarımın mı leveli dusuk acaba

Hocam cks1000ltd ile dinleseniz anlarsınız. Samsung'un kendi kulaklığı kötü zaten

• Önder kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum kotu olabilir bi htc degil zaten onda hemfikirizde bi kac gündür goruyorm heryerde hakketmedigi kadar elestiri yapmissin :) kulakliginda kaliteli olunca biraz sinir yapti sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

Anlıyorum kotu olabilir bi htc degil zaten onda hemfikirizde bi kac gündür goruyorm heryerde hakketmedigi kadar elestiri yapmissin :) kulakliginda kaliteli olunca biraz sinir yapti sanirim

Hocam isyanım kernel çıkmayışına. s3 te boeffla vardı harikaydı

• cep telefonları sesi yüzeysel ve detay yoksunu ses vermekteler.bendede w995 tel var denemediğim akustik kalmadı telefona her türlü akustik doslarını attım.inanılmaz ses yükseltisi oldu.Htc m7 ile bile rahat yarışır ama gel gelelim enstrüman ayrımı ve derinlik yok.SONY S639F modeli mp3 çalar aldım.Kulaklık olarak ATH CKS77 kullanıyorum.Aradaki fark çok bariz.Enstrüman ayrımı sesteki berraklk derinlik heleki sony vpt surround stüdio özelliği ağzınızı açık bırakacak türden.Yalnız dikkat edin her sony mp3 çalar bu kadar başarılı değil.Arkadaşım da E serisi sony mp3 çalar aldı,inanın benim telefondan farkı yok.Son olarak diyeceğim o ki eğer müzik dinlemek sizde bir tutku ise bırakın cep tellerini hepsi aynı.Bendeki pc de extrem music ses kartıda var hem kendi driverı hemde pax sürücülerle inananın sony s639f in ses kalitesi karşısında eziliyor.Tizlerdeki yumuşaklık baslardaki tanelik vokallerdeki berraklık olarak sony çok iy bir iş çıkarmış bu cihazda.Bu tip cihazlarla müzik sizde bir tutku haline geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunglao1 -- 18 Şubat 2015; 22:46:19 >

• M9'u bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony s639 f ülkemizde satılmıyor galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.