Ben ayda yaklaşık 1000 km gezerim. Kendi aracımda 4 senede 160 bin km yapmıştım. Geneli yayla dağ yolu yakın serin iller. Bende yeni lastik ne olacak diye Petlas Lassa alıyordum. Gezerken yayla dağ yollarında , stabilize tırmanışlı çakıllı yollarda giderim. Lastik yenileme düşüncesi ile stabilize yola dayanıklı lastik almak istedim, uygun fiyata Continental buldum, araç normal otomobil, 175 65 14 ,,, lastikte yük dayanımı varmış, 88 olanlar 2600, 86 olanlar 2300 . pikap değilim kamyon değilim, zaten ilk adamla çatıştık, 2300 e diyorum, 2600 diyor,,, 86 lık satmış haberi yok. araştırıldı bulundu kayitlarda daha diyorki 2300 e nasıl vermişiz, 86 vermişin işte. Firma hemen sipariş etti, depodan geldi. 4 adet continental taktırdık. Araba yeni ayakabı giymiş gibi konforlu oldu, hız ile fren ile işim olmaz. Özeti arabadaki terliklerden kurtulup, spor ayakkabı giymişiz, Memnunum. Önceki lastikte 30 hava yetiyordu, bunda 30 yapınca inik gibi yumuşak oldu, uygun olan 32 yaptım, konforundan dolayı o bile yumuşak 💯💯💯 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 11 Eylül 2024; 17:49:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim