Şimdi Ara

En iyi lpg dönüşümcü yer (ist.anadolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehesr

Bostancı Çetinsay'dan uzak durun.
    Aracıma lpg taktırdım uygulama bitti dediler teslim aldım aracı çıktım, sızdırmazlık raporu için musyene gittim projedekiyle araca takılan regülatör numarası farklı diyip geri gönderdiler. Gidip numarayı düzelttik bu sefer projeye aracın ağırlığını yanlış yazmışlar bi daha geri gönderdiler. Muayenede farkettim motor üst kapağını sökmüş takmamışlar gidip sorunca aa unutmuşuz diyip arkadan getirdiler. Stepne'yi arka koltuğa öylece atmışlar bej döşemeler simsiyah. Usta ilgisiz, bilgisiz.Yanında çalışanlar resmen hırsız. Arabanın içi dışı heryeri yağ olmuştu. 1 hafta sonra arıza ışığı yandı. Gittik yaptı. 1 hafta sonra tekleme yaptı. Aracım honda civic ve 2400tl ye 3 sene önce prins taktırmıştım. 10 bin km'de bakıma geliceksiniz demişlerdi. Memnun olmadığım için kartal sanayide maviay otogaza gittim. İşletme sahibi prins için bakım diye birşey yok sıkıntı olunca buyrun gelin dedi. Sırf bu yaklaşımdan ötürü Maviay Otogaz'ı öneririm.

Çetinsay otogaza bende lpg ye geçmemesinden dolayı gitmiştim (montaj onlara ait değil daha önceden çok kaliteli olmayan bir lpg kiti takılmış başka bir yerde) enjektörlerimin bozuk olduğunu söylediler ve 200 lira fiyat istediler neyse pazarlıkla falan atiker 3 lü enjektörü 150 liraya verdiler montaj dahil.Lpg ayarlarıma da bir bakılmasını istedim lpg ayarı sorun olduğunda yapılır vs... diye geçiştirdi çünkü bekleyen bir müşteri daha vardı.İnternetten enjektör fiyatına baktım 80 lira hadi al taş çatlasın 50 lira işçilik ki o bile fazla işin ederi 20-30 lira bence çünkü 5 dk da bitti.Garanti belgesi istediğimde gerek yok bir sorun olursa seri numaradan hallederiz dediler.Geçenlerde tekrar telefon ile arayıp lpg filtresi ve lpg ayarı için fiyat istedim daha kitimin markasını bile sormadan filitre için 150 ayar için 20 lira istediler.Daha sonra A2 Brc yi aradım fiyat istedim fiyatı verdiler öğrenci olduğumu ve rakamda indirim yapıp yapamayacaklarını sordum dükkana davet ettiler fiyatta yardımcı olacaklarını söylediler.Gittim taktırdım Çetinsay'ın söylediği rakamın nerdeyse 3 de 1 ini verdim çıktım.

Montaj konusunda bir şey diyemiyorum fakat uzak durmanız gereken bir firma olarak Çatinsayı söyleyebilirim çok fahiş fiyat istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Umraniye Candan OTOGAZ biz bir defa LPG taktirdik sistemli delicisi başka takipçisi başka cıvata sikani bile başka bant gibi çalışıyorlar
    Başka yerde polo ya attirmis Eniste ayar tutturamadı hararet yaptırdı conta yaktı en son bubadamlar ayarladı da rahatladı
    Bu işin benim bildiğim en iyisi bu başka yerde bilmiyorum doğrusu sonrası için sıkıntı yapmıyorlar bozuk gaz beynini başka marka ile değiş dedik farkını aldı o marka takti

Bende bütün lpg işlemlerimi candan muhendislikte yaptırıyorum. Gayet memnunum diyebilirim. Hatta param çıkışmadı da sonra getirirsiniz önemli değil dahi dediler. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyun Kırbaçlayan

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Umraniye Candan OTOGAZ biz bir defa LPG taktirdik sistemli delicisi başka takipçisi başka cıvata sikani bile başka bant gibi çalışıyorlar
    Başka yerde polo ya attirmis Eniste ayar tutturamadı hararet yaptırdı conta yaktı en son bubadamlar ayarladı da rahatladı
    Bu işin benim bildiğim en iyisi bu başka yerde bilmiyorum doğrusu sonrası için sıkıntı yapmıyorlar bozuk gaz beynini başka marka ile değiş dedik farkını aldı o marka takti

Bende bütün lpg işlemlerimi candan muhendislikte yaptırıyorum. Gayet memnunum diyebilirim. Hatta param çıkışmadı da sonra getirirsiniz önemli değil dahi dediler. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Candan pişmanlıktır. Aman bulaşmayın. Her şey ve o bütün ilgi ihtişam montaj bitene kadar. Satış sonrası ilgi sıfır

• Merhabalar, Bostancı da Gençler Otogaz’ı tavsiye ederim. Bugüne kadar golf 5, Suzuki vitara ve land cruiser a gaz taktırdım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Arabaların ikisine Lovato, birine Atiker taktılar. Ne zaman ayar veya bakım için gittiysem ilgilenildi. Çayımı içene kadar işlemi hallettiler. Bire bir ilgi, hızlı işlem ve kaliteli işçilik isteyenlere tavsiye ederim. Sonuçta Lpg de işçilik önemli ve kalabalık servisler de araca kimin montaj yaptığı belli değil. Montajı yapan ayrı, ayarı yapan ayrı, kontrol ayrı vs. kimseyi kötülemek istemem ama mezbaha gibi işlem oluyor. İş bitince de gittiğinde muhattap bulmak zor. Ben Gençler otogaz daki Ferdi Ustayı tavsiye ederim. Yada kendinize kaliteli butik bir Lpg ci bulun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.