Şimdi Ara

En iyi lpg dönüşümcü yer (ist.anadolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Anadolu yakasında en iyi lpg dönüşümcü yer neresidir. Aracım opel astra 1.4 Turbo. Sanırım en iyi landirenzo oluyor bu araca. Benim bildiğim yerler üç el oto ve olgun lpg. Siz bu yerleri nasıl biliyorsunuz bunun haricinde tecrübe ettiğiniz önereceğiniz başka yerler varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorunun cevabı bana da lazım.
    Niye kimse yardımcı olmamış.

• ucel guzel montaj yapiyor ama montaj sonrasi ilgi alaka rezalet. bir sorun olsa direk araba bozuk diyorlar iki ayar cekip gonderiyorlar. Ben lpg kullandigim zamanlarda cok arastirdim montaj sonrasi servis olayini adam gibi servis veren yer yok denecek kadar az .Servislere sorsan lpgler saglam arabalar bozuk hep ayar hep ayar dogal olarak ayda 1 ayar muptelasi oluyorsunuz bir zaman sonra.. Ama forumda candan muhendislik var baya baya sorulara hizli cevap veriyorlar ilgileniyorlar da onemli olan gercekte nasillar tabiki onlara bir bakin derim..

• Rizanin garaji yaz bulursun.
    Adam lpg işini takinti haline getirmis

Ruh sagliginin yerinde oldugunu pek sanmuyorum (: yalniz istanbul degil heralde tr nin en iyi ustasi diyebilirz

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Rizanin garaji yaz bulursun.

Ruh sagliginin yerinde oldugunu pek sanmuyorum (: yalniz istanbul degil heralde tr nin en iyi ustasi diyebilirz

Avrupa yakasında varmı bu rıza
  • Prince marka olacak iyisi o
    Bostancı sanayi sitesince
    Çetin ustanın yeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Yok abi kurumsal degil, 1 kisi. Anadolu yakasinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bostancı sanayide çetinsay otogaz var. bence kaliteli ve işini iyi yapıyor.
  • Ben üçelin ilgisinden çok memnunum. Gerçi oradaki çalışanları kafaladım.

Kapıda karşılıyorlar artık

• Umraniye Candan OTOGAZ biz bir defa LPG taktirdik sistemli delicisi başka takipçisi başka cıvata sikani bile başka bant gibi çalışıyorlar
    Başka yerde polo ya attirmis Eniste ayar tutturamadı hararet yaptırdı conta yaktı en son bubadamlar ayarladı da rahatladı
    Bu işin benim bildiğim en iyisi bu başka yerde bilmiyorum doğrusu sonrası için sıkıntı yapmıyorlar bozuk gaz beynini başka marka ile değiş dedik farkını aldı o marka takti
  • Kartal'da Mavi Ay vardı fena değildi 2 sene önce Civic'e taktırmıştık, gerçi Civic gibi arabada çok ahım şahım bir işçiliğe gerek yok, mutfak tüpünü bağlasan çalışır o derece uyumlu, sizin motor turbolu bu yüzden işin ehline başvurun başınız ağrımasın.
  • Bostancı Çetinsay'dan uzak durun.
    Aracıma lpg taktırdım uygulama bitti dediler teslim aldım aracı çıktım, sızdırmazlık raporu için musyene gittim projedekiyle araca takılan regülatör numarası farklı diyip geri gönderdiler. Gidip numarayı düzelttik bu sefer projeye aracın ağırlığını yanlış yazmışlar bi daha geri gönderdiler. Muayenede farkettim motor üst kapağını sökmüş takmamışlar gidip sorunca aa unutmuşuz diyip arkadan getirdiler. Stepne'yi arka koltuğa öylece atmışlar bej döşemeler simsiyah. Usta ilgisiz, bilgisiz.Yanında çalışanlar resmen hırsız. Arabanın içi dışı heryeri yağ olmuştu. 1 hafta sonra arıza ışığı yandı. Gittik yaptı. 1 hafta sonra tekleme yaptı. Aracım honda civic ve 2400tl ye 3 sene önce prins taktırmıştım. 10 bin km'de bakıma geliceksiniz demişlerdi. Memnun olmadığım için kartal sanayide maviay otogaza gittim. İşletme sahibi prins için bakım diye birşey yok sıkıntı olunca buyrun gelin dedi. Sırf bu yaklaşımdan ötürü Maviay Otogaz'ı öneririm.

• Rıza Usta size yardımcı olacaktır.
  • Üçel dudullu sanayide 2 kere taktırdım memnun kaldım adamlar arabamı kapımdan alıp kapıma bıraktı
    Ha ama gerçekten çok kalabalık derdini anlatmak zor bildiğin sıraya giriyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Yok abi kurumsal degil, 1 kisi. Anadolu yakasinda

Artık kurumsal efendim...
    Rıza usta hakkındaki görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. İşimizi sadece benimseyerek yapıyoruz hepsi bu. Bu işi bilerek yapıyoruz...
    Hürmet ve saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

ucel guzel montaj yapiyor ama montaj sonrasi ilgi alaka rezalet. bir sorun olsa direk araba bozuk diyorlar iki ayar cekip gonderiyorlar. Ben lpg kullandigim zamanlarda cok arastirdim montaj sonrasi servis olayini adam gibi servis veren yer yok denecek kadar az .Servislere sorsan lpgler saglam arabalar bozuk hep ayar hep ayar dogal olarak ayda 1 ayar muptelasi oluyorsunuz bir zaman sonra.. Ama forumda candan muhendislik var baya baya sorulara hizli cevap veriyorlar ilgileniyorlar da onemli olan gercekte nasillar tabiki onlara bir bakin derim..

Nuvo nickli arkadaşla aynı şeyleri yaşadık hatta dahada kötüsü atıker in yeni bir sistemi çıkmış onu takalım dediler kabul ettik montaj bitti yolda araçtan emiş sesine benzer bir ses gelmeye başladı lpg de iken ve yakıt olarak ta çok yakiyordu neyse ertesi gün götürdük yakıt olayını yanlış ölçtüğümüzü söylediler sineye çektik şehir içi 27lt lpg ile 200km yi gecemiyoruz 1.4 otomatik sıralı sistem, ses için ise regülatör arızalı dediler değiştirelim dediler bıraktık 1 gün kaldı aldık birşey söylemediler meğer degiştirmemişler hallettik abi dediler ses kesilmedi tabi velhasıl taktırana kadar iyisiniz kapıdan çıkınca herşey bitiyor tekrar gittiğinizde dilenci muamelesi yapıyorlar elemanlar okadar rahat patron da doymuş o yüzden üçel lpg yi kesinlikle tavsiye etmiyorum duvarlarına kacaman Türkiye nin en çok montaj yapan firmasıyız yazdıklarına bakmayın doğrudur yapıyorlardır ama ya sonrası

• illaki sorun yaşarsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlı

İstanbul Anadolu yakasında en iyi lpg dönüşümcü yer neresidir. Aracım opel astra 1.4 Turbo. Sanırım en iyi landirenzo oluyor bu araca. Benim bildiğim yerler üç el oto ve olgun lpg. Siz bu yerleri nasıl biliyorsunuz bunun haricinde tecrübe ettiğiniz önereceğiniz başka yerler varmıdır?

Rıza ustanın dükkanına gidebilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66460757

• Üçel Dönüşüm, Kadosan.

İki aracıma da burada taktılar, toplamda 300.000'dir sorunsuz geziyorum iki aracımla. Araca göre kit tavsiye ediyorlar. İlk aracıma Atiker tavsiye ettiler, en ufak sıkıntı çıkarmadı. Yeni aracıma da Atiker taktırmak isteyince bu motorlarda sorun yaşadıklarını, Landi tavsiye edebileceklerini söylediler. Ben de Landi taktırdım. İlgileri bence gayet iyi fakat yoğunluk çok fazla. Geçen rölantide silkelemeye başlayınca hemen bir ayar çektiler, filtre değişmiyle mükemmel oldu. Tavsiye ederim kendilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: sellmani

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

ucel guzel montaj yapiyor ama montaj sonrasi ilgi alaka rezalet. bir sorun olsa direk araba bozuk diyorlar iki ayar cekip gonderiyorlar. Ben lpg kullandigim zamanlarda cok arastirdim montaj sonrasi servis olayini adam gibi servis veren yer yok denecek kadar az .Servislere sorsan lpgler saglam arabalar bozuk hep ayar hep ayar dogal olarak ayda 1 ayar muptelasi oluyorsunuz bir zaman sonra.. Ama forumda candan muhendislik var baya baya sorulara hizli cevap veriyorlar ilgileniyorlar da onemli olan gercekte nasillar tabiki onlara bir bakin derim..

Nuvo nickli arkadaşla aynı şeyleri yaşadık hatta dahada kötüsü atıker in yeni bir sistemi çıkmış onu takalım dediler kabul ettik montaj bitti yolda araçtan emiş sesine benzer bir ses gelmeye başladı lpg de iken ve yakıt olarak ta çok yakiyordu neyse ertesi gün götürdük yakıt olayını yanlış ölçtüğümüzü söylediler sineye çektik şehir içi 27lt lpg ile 200km yi gecemiyoruz 1.4 otomatik sıralı sistem, ses için ise regülatör arızalı dediler değiştirelim dediler bıraktık 1 gün kaldı aldık birşey söylemediler meğer degiştirmemişler hallettik abi dediler ses kesilmedi tabi velhasıl taktırana kadar iyisiniz kapıdan çıkınca herşey bitiyor tekrar gittiğinizde dilenci muamelesi yapıyorlar elemanlar okadar rahat patron da doymuş o yüzden üçel lpg yi kesinlikle tavsiye etmiyorum duvarlarına kacaman Türkiye nin en çok montaj yapan firmasıyız yazdıklarına bakmayın doğrudur yapıyorlardır ama ya sonrası

Hocam gecmis olsun sorununu halledersin umarim ama ben aylar once pes ettim lpg kullanmiyorum artik aksesuar diye duruyor bos bos. Olmuyor abi olmuyor o ayar tutmuyor nefret ettim tikir tikir calisan arabadan sogutacakti nerdeyse. Banada cok dediler birakman lazim diye sabah sogukken motor bakmamiz lazim dediler niye birakayim arkadas 2 saat beklerim motor sogur anlariz sorunu diyorum yok illa birak diyorlar. Neyse uzun lafin kisasi benzin candir gerisi heycandir : )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.