Arkadaşlar ustalardan pek çoğumuz çekmiştir. İyi bir usta buldum ve bunu paylaşmak istedim. Eski aracımda zavolli kit vardı Benzinli bir araç aldım 2007 corolla hb 1.6 sol. Eski aracımda 2002 alfa 156 2.0 ts Zavolli kit vardı aldığımda. Zavolliden memnun olduğum için aynısından taktırayım dedim. Uzun araştırmalarım sonucu bana işten anlayan herkes tek bir usta önerdi. Özer ustayı ziyaret ettim. İşyeri sanki sanayide dükkan değil sanki pastane gibi tertemizdi. Takımlar takımlıkta, işçiliğine baktım her araca titiz yaklaşıyordu. Motor ve elektrik problemleri için ustaya danışan pek çok usta! geldi. Kararımı verdim ve aracıma 8 saatte titiz bir işçilikle atiker obd montajı yaptı 1100 lira bölü 10 . Uzun yol gittim geldim şehir içi kullandım benzin lpg geçişlerini hissetmedim. Uzun yolda 0,163 lira lpg yaktı kilometrede 90-110 arası giderken. Bu da ayrıca sevindirici oldu benim için . Lpg montajı yaptırmak isteyen gitsin , incelesin. Hatta selamımı söyleyin - Aykut hocanın selamı var deyin- hoş bir sohbet için iyi bir başlangıç olur. Bursa küçük sanayi sitesi Beşevler Ags otogaz 17. blok no 63 tel 44346 48. Gidin görün derim , ustalardan çok çekmiş biri olarak.
atiker gaz filtresi aldım internetten ama nasıl takılacağını bilemedim. 1-2 güne gideyim dediğiniz yere. gaz ile ilgili 1-2 problem daha var umarım çözülür.
gittikten sonra yorumunu yazarsın
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_h_fb
atiker gaz filtresi aldım internetten ama nasıl takılacağını bilemedim. 1-2 güne gideyim dediğiniz yere. gaz ile ilgili 1-2 problem daha var umarım çözülür.
gittiniz mi
yok henüz gidemedim ankaradayım şu an. bursaya dönünce giderim artık. sonuçları yazarım buraya.
1000 liranın altında nakit takarsa bende hem selamını iletirim hemde taktırırım:) 990 10 takst yapıyorlar her yerde