Bildirim
en iyi makro çeken SE hangisi sizce (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Açıklık gelmesine sevindim.. -
c903 resımlerı cropladım ama yok ya telefon degıstırmem herhalde en ıyısı ben Sanyo E6 almam lazım telefonla bu iş olmayacak :D
çektiği reimlere bi bakın tipine baksan almazsın makıneyı :P
-
satio al rahat et -
Satio, c905 veya k850 almalisin.c903 u bir ay bende kullandim, kamerasi cok rezil -
arkadaşlar c905 k850 satio vs onerdıgınızz telefonlardan kullanırken cektıgınız fotolar varsa ekleyebılırmısınız hem benım ıcın hem alıcılar ıcın kolaylık olsun -
C905 dunyanin en iyisi daha ne fotografi istiyon, koy cebine gez -
pekı ben 903u ıkıncı el 240a aldım temız telefon saglam cızık yok tamır edılmemıs c905 veya k850i alsam ne kadar fark oderım sıteerden baktımda 150 180 200e k850ler var ne dersınız -
K850 ile basabas, C905 ile uste 100+ vererk alabilirsin ama kimse K850 yada C905 verip C903 almak istemez. En iyisi sen C903'u satip ustune para ekle C905 al -
ya sımdı k850i takos ya bu da cok kıbar ele oturusu falan ıyı aslında mukemmel telde ıste kamerası ıcın belkı takostan kurtulup kucuk bı tel almak ısterler :D -
c905'ime kavuştum sonunda -
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
c905'ime kavuştum sonunda
Nereden aldın? -
kayseride telefoncudan aldım 330tlye bulana kadar canım cıktı ıkı tne buldum bırının kasa ve kızak haşattı 250 ıstedı almadım bu daha temızdı bunu aldım bataryası bozuk bununda bı batarya lazım %30a dusunce %0 dıyor sarj bıttı dıyo bı batarya lazım ama telefon harbı guzel kızagı kamerası sesı de feba degıl -
bi ili resim ekleyecektım harıcı bluetoothum bozulmus laptopa takıyorum mavı ekrana dusuyo makıne kısa zamanda eklemeye calısacagım bırde wifi ile baglandım nete gıremedım onu da ogrenmem lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X