Şimdi Ara

En İyi Mitolojik Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
49.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mitolojik olarak çekilen titaNlarin öfkesi, titanlarin savasi filmlerini izledim. Bunun gibi bir kaç film daha seyrettim fakat eminim bu konuda gerek roma mitolojisi veya diğer mitolojiler hakkında çekilmiş olan filmlerden önerileriniz mevcutsa izlemek isterim. Güzel bir kaynak da yaratmış oluruz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçi bilimkurgu türündedir ama hikayesi mısır mitolojisine dayandığından stargate filmi ilk başta önereceğimdir. Çok sevdiğim bir filmdir. Bunun filminden sonra dizisinide çıkarmışlardır.

Çok eski herkül filmleri vardır (1950-60 arası çekilen) ama bulmasıda kolay değildir, altyazılarıda yoktur büyük ihitmal. Bu filmlerde romalılar filanda olur genellikle zaten italyan yapımlarıdır.

yenilerden belki immortals olabilir ama titanların öfkesi kadar sürükleyici gelmedi bana.

gene yenilerden macera-fantazi-sihir türü olan percy jackson şimşek hırsızı filmi var.

1981 yapımı olan clash of titans filmi vardır ama yeni versiyonu yanında sönük kalabilir.

Belki mitoloji türü sayılmaz ama eski çağlarda geçtiği için Conan barbarian(1982 yapımı) 'da güzeldir.

• Immortals i izleyebilirim sanirim. :-) diğerlerini izledim. Herkül filmlerine de göz atmak gerek. Ingilizce altyazı da olabilir. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım buluna
  • tam olarak aradığın tarzdamı bilmiyorum ama güzel filmdir

• En İyi Mitoloji Filmleri listesi Mitoloji Filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetFilmci -- 20 Temmuz 2015; 9:24:10 >
  • Bende izlediğim ve izlerken keyif aldığım mitolojik filmleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yüzüklerin Efendisi

En İyi Mitolojik Filmler

IMDb Puanı: 8,9
    Yapım Yılı: 2003

Spartacus

En İyi Mitolojik Filmler

IMDb Puanı: 8,5
    Yapım Yılı: 2010-2013

Vikings

En İyi Mitolojik Filmler

VikingsIMDb Puanı: 8,6
    Yapım Yılı: 2013-

Aladdin

En İyi Mitolojik Filmler

IMDb Puanı: 7,0
    Yapım Yılım: 2019

Mumya

En İyi Mitolojik Filmler

IMDb Puanı: 7,0
    Yapım Yılı: 1999

Robin Hood

En İyi Mitolojik Filmler

IMDb Puanı: 6,6
    Yapım Yılı: 2010

Buradan da en iyi mitolojik filmler listesine bakabilirsiniz:https://paratic.com/en-iyi-mitoloji-filmleri/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.