Şimdi Ara

En İyi Motor Yağı Hangi Markanın? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
32.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5/30 5 lt 50 TL. Petro Canada uretımı.. TUV ISO TSE vb. belgeleri mevcut. TRde uretıldıgınden uygun fiyatlı Lubco

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Elf çok iyi diyorlar ama Mobil ve Castrolden daha ucuz bunun sebebi nedir ?
  • Mobil yaglar iyi ve uygun fiyatlıdır illa marka takıntısı olanlar için.. en aızndan castrol alıp bosa para harcamayın
  • Honda Civic varken hep Castrol Edge 5W-40 veya 5W-30 kullanmıştım. Şimdi 1.4T Astra için Mobil 0W-40 düşünüyorum ama nasıl olur bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Hocam Castrol 5w30 nasıl memnunmusunuz , koruması ve motor gürültüsü nasıl ?
  • motora göre bu yağ işi çok değişiyor şu yağ iyidir demek çok doğru değil bence ama genel olarak şuana kadar shellin yağlarından memnun kaldım.
  • Propertij2931 P kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı 57 binde almıştık o zamana kadar bakımlar serviste yapılmıştı. Servis kartında Castrol Magnatec 10W-40 yazıyordu. 60 bin olduğunda dediğim gibi Edge 5W-30 doldurttun motor sesi azaldı. Yağ daha uzun ömürlü oldu. Diğer yağ 10.000 kilometre olmaya yaklaşırken kararmıştı Edge'leri 12-13 bin kilometre kullandım çubukta da yağ değişirken de kapkara çıkmamıştı. Tabikide kararmıştı ama dediğim gibi kapkara değildi

Fiyati ne kadar hocam 5w30 edgenin ? Ofiyata Mobil1 esp 5w30 da var hemen hemen aynı fiyattalar siz hangisini tercih edersiniz ?
    Mobil hiç kullanmadım Hocam gittiğim özel serviste 150 liraydı 4 litresi ama internette 120 civarına falan bar diye biliyorum. Mobil kullanmayı düşündüm hatta ustama sordum ama en iyisi Castrol dedi. Tabi bunun biraz kulaktan dolma bir yorum olduğunu düşünüyorum. Birbirlerine bariz üstünlükleri yoktur ama öyle dediği için bozulmasın diye üstelemezdim her seferinde Castrol koyardık

Evet dediğiniz gibi herbiri aynı aslında yani arada daglar kadar fark yoktur ikiside memnun eder gibime geliyor.
    Hiçbir fikrim yok hocam. Dahası Elf'in diğerlerinden ucuz olduğunu da bilmiyordum. Aracımın markası Renault olduğu için, biliyorsunuz Elf'de Fransız, sadece bu yağı kullanıyorlar, milliyetçi adamlar. Ama memnunum açıkçası
  • Önceden orjinal yağ diye gm dexos2 5w-30 kullanıyodum üretenin Lukoil olduğunu öğrenince Lukoil kullanıyorum iyi yağ bence sessiz çalışıyor.
     En İyi Motor Yağı Hangi Markanın?
     En İyi Motor Yağı Hangi Markanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRBAa. -- 6 Mayıs 2016; 16:43:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Hocam Castrol en iyisi olabilirmi , fiyatlarına baktımda en pahalısı castrolda ?

Hayır en iyisi değil sadece adı var

• Mobil.
  • mobil

• VW Scirocco 1.4 tsi Aracımda Castrol Edge - Motul XClean 8100+ - Mobil 1 ESP - Liqui Moly Toptec 4200 Kullandım.

Liqui moly haricindeki diger 3 yagdan birbirinden boktandı. Ne kadar gazlarsam gazliyim Liqui Moly yag varken yag sıcaklıgı 100 105 arasıydı hep. Ama diger 3 markayı gazlamasamda 115 120 lere dayandıgını gordum. Ve motor Liqui Moly de bariz dahada sessiz. Performansta hat safhada.

Dünyanın en iyi yagı Özellikle TSI Motora en iyi gelen Yağ Kesinlikle Liqui Molydir. Ondan baskasını arabama asla koymam.

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt

Keşke shell deneseydin:) LM abartilan yağlardan biri yağ işi zevk işi oldu önemli olan kalitedir.Denedin yağlar illaki hava değişimine denk gelmiş olabilir

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

LM Asla abartılan bi yag degil Kesinlikle diger yaglardan cok cok cok daha kaliteli Shelli engine flush sonrası durulama icin kullanıyorum. Dunyanın en iyi yagı kesinlikle Liqui Moly Bunu bir cok arkadasımızın sciroccosuna leonuna golfune koydurduk hepsi bidaha asla lm den baska yag koymaz arabalarına bariz fark var cunku :)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Liki Moli dünyada en çok Türkiye de seviliyor sanırım, hele forumlarda abart abartabildiğin kadar, bir ara mobil 1 diyen motorsporları özentisi fetiş kitle vardı, sonra motulcu arkadaşlar çıktı, son zamanlarda liki moli bayrağı en önde taşıyor, yeni mucize yağımız,  En İyi Motor Yağı Hangi Markanın? 

• parker48 kullanıcısına yanıt

Woswos alman yağ alman mali olunca büyük iklem olmuş durum da kaliteyi marka değil içerikler veriler belirler,bi zamanlar bende motulcuydum şuan shellci oldum hem sicakliğa dayananimi hem sessizliği hem teknik verileri LM göre 50-100tl olmasi işime geliyor.Herkes özgür tabi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.