Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e 398 kesinlikle şu anda piyasada olanlar arasında..
  • SX1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkarakaya -- 6 Ağustos 2005, 11:54:15 >
  • bende 6630 var ama o kadar iyi calmiyor akrabamda 6260 var o daha iyi calisiyor ama izim okulda arkadasta bi tane vardi motorola su megabass'lilardan onlar iyi calisiyor.
  • Bence p900 ve 910i Özellikle tizleri mükemmel veriyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 6 Ağustos 2005, 12:32:50 >
  • 6230 mukemmel bir telf.
  • allam ya HANGİ TELEFONDA 2 TANE 22Khz lik steryo hoparlör var söleyiiiin ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6230 VE 6230İ DİNLEDİKLERİM İÇİNDE EN İYİLERİ

• ya arkadaslar bişi sorcam mp3 kulaklıksız dinlenirmi, mobile olan bi alette? otobuste metroda hoporlorden dinyeip kufur mu yiceniz?o yüzden önemli olan kulaklıkla dinlediginde sesi ne kadar kaliteli verdigi önemlidir. hoporlorden cıkan ses sadece zil sesi yaparım diyosan önemli bence...

97 senesinden beri mp3 player kullanıyorum. bi suru mp3 player kullandim ama sonra hem telefon hem mp3 player tasımak zor geldigi icin 2001 de sl45i almıştım. sesi ve kulaklıgı süperdi. sonra baktım renkli ekranlar falan costu bende bi smartphone aldım olayi cozdum. hem telefon, hem pda, hem mp3, hem radyo, hem fotomak. o yuzden sx1 almakla iyi yapmışsın sen bakma diğerlerine güle güle kullan
  • quote:

Orijinalinden alıntı: gren

w800i
    ve motorola telefonları özellikle yeni çıkacak olanlar
    ama haliyle hiçbirini dinleyemediğimiz için net yorum olmaz

motorolada hoparlör çift stereo olması nedeniyle iyi
    ama kulaklıkla w800i olur gibi
  • abi adamlar çıkmış ordan sx1 diyor bu konu daha önce tartışılmış zafer motorola e398 in olmuştu tabi kimse kullanmadığı için böle oluyo.
  • sx1
  • abi bana kalırsa w800i
  • Kardeş 6230 ile mp3 dinlemekten zevk alıyorum. Bu kadar olur süper bir volume....
  • Evet kardeş sana o konuda katılıyorum.Bende uzun zamandır mp3 player kullanıyorum.Sıkıldım artık ikisinide taşımaktan.6230 ve 6230i dışarıya iyi ses veriyor.Bir arkadaşımda 6260 var.içinde iki tane mp3 çalma programı yüklü.Biri dışarıya iyi ses veriyor diğeri ise kulaklıktan iyi ses veriyor.Yani bence birazda kullanılan programa bağlı.

Şimdi 6610 kullanıyorum ama yakın zamanda 6630 almayı düşünüyorum.Dışarıya iyi ses veriyor mu bilgin var mı?

quote:

Orijinalinden alıntı: turkel2001

ya arkadaslar bişi sorcam mp3 kulaklıksız dinlenirmi, mobile olan bi alette? otobuste metroda hoporlorden dinyeip kufur mu yiceniz?o yüzden önemli olan kulaklıkla dinlediginde sesi ne kadar kaliteli verdigi önemlidir. hoporlorden cıkan ses sadece zil sesi yaparım diyosan önemli bence...

97 senesinden beri mp3 player kullanıyorum. bi suru mp3 player kullandim ama sonra hem telefon hem mp3 player tasımak zor geldigi icin 2001 de sl45i almıştım. sesi ve kulaklıgı süperdi. sonra baktım renkli ekranlar falan costu bende bi smartphone aldım olayi cozdum. hem telefon, hem pda, hem mp3, hem radyo, hem fotomak. o yuzden sx1 almakla iyi yapmışsın sen bakma diğerlerine güle güle kullan

• K750 DE SES SÜPER
  • şuan k750 w800 p serisi en iyidir
  • symbi@n

imzan kurallara aykırı
  • 6630 derim ama mp3 player gibisi yokk
  • N-gage
  • W800i
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.