Ya arkdaşlar k750i çıkamdan önce övüp duruyordunuz ses manyak mega bas var diyip duruyodunuzz..bakıyorumda şimdi k750i denden soğdunuz...
4 ever N-GAGE
k750i benim için ideal bende muzio jm200 var birbirlerine yakınlar cok az muzio önde
bende k750i kullanıyorum aynı zamanda muzio jm-300 var k750 muzio yu aratmıyı muzio yu artık sadece arabaya baladım orda kullanıyorum.
6230 İ
Brakin bu isleri Motorola e 1000 2d ses cikisi . Varmi daha iisi ???
gözünüzü seviyim objektif olun nedir bu her yere k750 i yazıp karşılaştırmak. kşse kötü demorki telefona sadece millet beğendiğini söylüyor. evet k750 i güzel ses verio ama zaten o tarz ericsonların hepsinin sesi güzel k700 unde bi düşüpğününde. onun için şöle diyebiliriz.ericssonlar hoperlör ve ses acısından diğerlerinden güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: timsah34
gözünüzü seviyim objektif olun nedir bu her yere k750 i yazıp karşılaştırmak. kşse kötü demorki telefona sadece millet beğendiğini söylüyor. evet k750 i güzel ses verio ama zaten o tarz ericsonların hepsinin sesi güzel k700 unde bi düşüpğününde. onun için şöle diyebiliriz.ericssonlar hoperlör ve ses acısından diğerlerinden güzel.
+1000 se ses kalitesi çok iyi
Arkadaşlar şu an n-gage kullanıyorum ve onunda sesi gayet iyi.Ancak şu ana kadar karşılaştığım cve kullandığım teller içinde sesi en iyi olan telefon mpx200 dü.(Tabi hoparlör olarak)Cidden hoparlörü çok güçlü.
Nokia 6630 6600 6260 7260 7610 samsung E800 z500 D500 sony K 500 K 700 K 750 f500 i
ile kapistirildi En iisi e1000 eger Turkiyede bulabilirseniz !
bence w800i yi bekle
cunkuuuuuuuuuuuuuuuu sony megabass + hi-fi ses sistemi+ sony nın ozel yazılımı,zatenw800 un w su walkman den gelıo sanırım
Daha gelmedi ama bencede W800 olacak gibi. Çünkü telefon sırf bu amaca yönelik hazırlanmış.
aklınıza şaşarım
kimse n-gage yazmamış
hiç bi telefon yada telefon özelliği olan alet n-gage ve sony kulaklık kombinasyonunda çıkaran sesi çıkarmaz
sinirlendim yaaa a
spree kardeş biraz dikkatli ol senden önce yaklaşık 10 kişi n-gage demiş!!!
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
Arkadaşlar şu an n-gage kullanıyorum ve onunda sesi gayet iyi.Ancak şu ana kadar karşılaştığım cve kullandığım teller içinde sesi en iyi olan telefon mpx200 dü.(Tabi hoparlör olarak)Cidden hoparlörü çok güçlü.