Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunları bende daha önceden dile getirmiştim, hatta ipod ile karşılaştırıldıkları forumlara linkler de vermiştim, daha p910i yi hiç görmeden hiç dinlemeden iyi değil diye tutturmuşlardı, mutlaka bi dinleyin derim...

quote:

Orjinalden alıntı: Asitane

Hem kulaklıkta hem dışarı da ki seste
    hiç bir ama hiç bir telefon P900 Ve P910i nin üzerine su dökemez
    Dinlemeden karar veremyin.

Bu iki telefonun mp3 playerini bazı forumlarda i-pod ile karşılaştırıyorlar arkadaşlar hafife alınacak birşey degil bu..
  • sx1 forever
  • motorola E398 en iyi çalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

Motorola E398

Süper BASS veriyor

+1
  • MPX220'DE HİÇ FENA DEĞİL
  • dostlar bakın sx1 e yüksek ses patchi bide aac player attım.ark.ın k700i siyle kıyasladık açık ara geçti kalite ve seste diyorum yaa.ses patchi olmadan çok yüksek değil sadece kaliteli (hoparlördede kulaklıktada) ama ses patchi olunca hem yüksek hem kaliteli.arkadaşlar şaşırıp kaldı sx1 den çıkan sesi duyunca.biz sokağın sonunda dinliyoz bişey tel.de.sokağın başından biraz ilerdeki sesi rahatça duyuyor.bi duymanızı isterim o sesi.manyak yüksek ve kalite ses veriyo benim sx1
  • e398 yada e1000
  • sx1 ine nurani fw 15 atan varsa gönderiyim aac playerı sx1i olan anlasın nası ses verdiğini.ama nurani fw yoksa çalışmıyor.
  • sx1
  • SE K750 & W800
  • MOTOROLA E 398
  • ya bu sx1 dıenler e398 kullanmamıs galıba bız arkadasla yarıstırdık e398ın sesı bastırıo sx1ı

ama yııtı oldur hakkını yeme e398e sadece mp3 ve bı kac ılave yapabılıosun ama sx1de symbıan var

sadece mp3 dıosan e398'in ustune yok ama tel kısılıımı yansıtsın ıstedıımı yapıım dıosan sx1(tusları coq ıgrenc)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatay

ya bu sx1 dıenler e398 kullanmamıs galıba bız arkadasla yarıstırdık e398ın sesı bastırıo sx1ı

ama yııtı oldur hakkını yeme e398e sadece mp3 ve bı kac ılave yapabılıosun ama sx1de symbıan var

sadece mp3 dıosan e398'in ustune yok ama tel kısılıımı yansıtsın ıstedıımı yapıım dıosan sx1(tusları coq ıgrenc)

e398 Ne Hangi Markanın o Nokia'mı
  • ben de mpx200+orijinal kulaklık var.Çok güzel stereo mp3 dinliyorum ama yiğidi öldür hakkını ver demişler.SX1 gerçekten bu işte önde olan bir telefon.Mpx200'den daha iyi ses kalitesi var.ama kulaklıkla tabii ki.dış hoparlörden ses verme üzerine de mpx200'ün üzerine tanımıyorum.
  • 6230i

Pişman Olmassın..
  • e398 motorolanın hakkatten adamlar süper ses özelliği koymuşlar hoparlör stereo ama ne zaman alacaksın eğer daha beklerim amacım en iyisini almak diyosan bekle benq z2 die bi telefon çıkarcak 3d ses özelliği var hem de 1.3 mp kamera var dahili hafıza 64mb arttırılabilir ekran 262 bin renk ama 128x128 bence bu tel sana göre ama türkiyeye gelir mi bilmem.....sen bi araştır
  • Tartışmasız P910i süper ses kalitesi hele mp3'leri yükleyip hem dışarı hem kulaklıkta bir dinleseniz ozaman ses kalitesini anlarsınız inanılmaz bir telefon pardon ona telefon denemez o bir pda telefon inanın bir dinleyin anlarsınız arkadaşımda i-pod var ses kalitesini karşılaştırma yaptım birbirlerine okadar yakın ses kalitesi varki anlatamam bunu yaşamanız lazım arkadaşlar geçin bunları gidinde p910i sesini dinleyin ondan sonra diğer telefonlara bakın.Bide şunu anlamıyorum arkadaşlar p910i klasmanı farklı pda telefonlarla diğer telefonları ayırt etsek hiç fena olmaz herkese sevgilerimle.....
  • SAMSUNG E720
  • MEGABASS ve STEREO YANİ K750i
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.