Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: EkSeLAnS

• Ben daha öncede cevaplamistim 1 ay geçti fikrim değişmedi. W800 diyorum bazı arkadaslar kendilerince begenmemişler telefonu olabilir almazlar olurbiter.Ama daha 1. sayfada nokia 6230i ile sony yi karsilastirmakla zaten teknoloji kulturlerini de acıga vurmuslar kendilerini kutluyorum.( nokia palm piyasasına giriyor ,telefon mp3 leri ile isleri olmaz.). ngage de iyi ses veriyodur herhalde ama pek telefon gibi değil o, tuşlerina alışmak lazım falan orası zevkine kalmış.

Gelelim senin derdine. Ben fikrimi değiştirmedim ama neden mp3 player duşunmüyorsun, hem de daha ucuza kaliteli cihazlar var. Haa ben tel almak istiyorum icinde hem kaliteli mp3 çaları olsun hem de 512MB bilgi depolama kapasitesi olsun diyorsan W800 ü bekle derim. Kimsede olmayan 2MP ÇEKİM GÜCÜNÜ ees geçersek fiyatı biraz tuzlu gelecektir. Yanliz almadan kesin önceden cihazı orjinal kulaklıklarıyla dene. Birde sinyal alişinda problem olduğunu söyleyenler var(yurt disinda). Hele bir çıksın ozaman daha net bişeyler söylenebilir.

herkese saygılar dostlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcf000 -- 3 Haziran 2005, 18:48:11 >

• k700i gerçekten çok güzel...
  • benim sagem x-7 mp3 yok ama arkadaşın 6600 dan daha iyi çalıyor tv den çektiğim dale don daleyi bugün test ettikte bide mp3müş nokıaymış 6600mış
  • w800 yeni çıkacak sadece müzik için tasarlanmış bir tel kısayol mp3 tuşu bile var yada k750i
  • Kulaklıkla dinleyeceksen SX1 veya k750 filan al derim.Hoparlörden de iyi çalsın diyorsan 6230(i) alabilirsin.Bende şu anda 6230 var hoparlörün ses seviyesi sx1 ve 6600'dan yüksek ve tatmin edici seviyedevayrıca ses kalitesi de iyi.6230i'de daha iyidir herhalde.Ama kamera iyi olsun diyorsan 6230 alma.6230i,k750 alabilirsin mesela.Sadece mp3 için alacaksan telefon değil mp3 çalar alsan daha iyi olur.Hem daha küçük.Gerçi 6230(i),k750 de gayet küçük telefonlar özelliklerine göre.Ama en iyisi bu iş için yapılan w800 bence en büyük artılarından biri telefonlarda fazla rastlanmayan radyodan mp3 formatında kayıt yapabilmesi.
  • kesinlikle SX1.ona bide AAC Player attınmı manyak ses ve kalitede dinliyosun.ama illa aac player olmasın diyosan mp3 player ıda çok sağlam.
  • nokialar hakkında bilgin olmadıgı asikar...
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

nokiayı hiç saymayın zaten çoğu hala mono,6230i var birtek sesi iyi olan o kadar...nokia seste çok geriden gelir .napsınlar onların teknolojisi mono mp3
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

nokialar hakkında bilgin olmadıgı asikar...
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

nokiayı hiç saymayın zaten çoğu hala mono,6230i var birtek sesi iyi olan o kadar...nokia seste çok geriden gelir .napsınlar onların teknolojisi mono mp3

ben nokiadan haberdarım ama nokia mp3 den az haberdar
    6230i,6230,ngage,6680,6681 stereo dikkat edersen arkadaşlar bunların dışında 7610,6670 vb telleri yazmış
    NOKİAA MP3ÜN MONO OLMIYACAĞINDAN HABERDAR OLSAYDI O KADAR MONO MP3LÜ TEL YAPMAZDI
  • k750 artık.. çıktığında da w800..
    megabass var ikisinde de, sony teknolojisi..
  • SX1 KVK'Lı 450 YTL NAsıL Sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

SX1 KVK'Lı 450 YTL NAsıL Sizce ?

ii bence al zaten sx1 de güzel mp3 çalıyor

sx1

• Burada onlarca marka ve model verilmiş...

Benim merak ettiğim Peki bu telefonların hangileri MP3'ü aynı zamanda zil sesi olarak da kullanabiliyor.

Çok teşekkürler...
  • Hem kulaklıkta hem dışarı da ki seste
    hiç bir ama hiç bir telefon P900 Ve P910i nin üzerine su dökemez
    Dinlemeden karar veremyin.

Bu iki telefonun mp3 playerini bazı forumlarda i-pod ile karşılaştırıyorlar arkadaşlar hafife alınacak birşey degil bu..
  • SX1 Güzel çalar...
  • Abimde p910i, kardeşimde mpx200, bende de 6600, daha öncede bir çok telefon geldi geçti evimizden (malum telefon hastalığı) ben sana p910i tavsiye ederim, eğer çok pahalı dersen p800 al o da mp3 bakımından en az p910i kadar kaliteli ama o da pahalı dersen mpx200 derim kulaklığını bulması biraz sorun ama o da gerçekten kaliteli, kardeşim 2 aylık araştırmanın sonucunda geçen hafta kulaklığını buldu mpx200 ün şimdi sabah akşam mp3 dinliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.