w800i dir heralde adamlar sırf mp3 için yapmıslar.
ben k700 ve p910 i ile mp3 dinledim bence mükemmeldiler. ses kalitesi filan baslar tizler çok harikaydı. 6630 lada dinledim o okadar güzel değildi sanki tahta gibi ses çıkarıyordu sx1 bence 6630 dan daha güzeldi mpx200 çok yükses ses çıkarıyor ama bas namına bişi çıkmıyor ama sıralama isterseniz ilk başta sonyericsson lar olacaktır sonra sx1 daha sonra 6630
myx6-2
quote:
Orjinalden alıntı: akgozoktay
ben k700 ve p910 i ile mp3 dinledim bence mükemmeldiler. ses kalitesi filan baslar tizler çok harikaydı. 6630 lada dinledim o okadar güzel değildi sanki tahta gibi ses çıkarıyordu sx1 bence 6630 dan daha güzeldi mpx200 çok yükses ses çıkarıyor ama bas namına bişi çıkmıyor ama sıralama isterseniz ilk başta sonyericsson lar olacaktır sonra sx1 daha sonra 6630
KTILIYORUM FAKAT 6630A kadar daha kaliteli çalan telefonlar var,ses kalitesi nokialar geride
ben çalarım
quote:
Orjinalden alıntı: gren
quote:
Orjinalden alıntı: akgozoktay
KTILIYORUM FAKAT 6630A kadar daha kaliteli çalan telefonlar var,ses kalitesi nokialar geride
adamımsın gren
ben denediklerimi yazdım milletin dediklerinden yada görmedim telefonlardan bahsetmem doğru olmaz
tabiki D600
k 750i arkadsım aldı her turlu mukemmel bas filan muthiş mp3 playerlardan bile iyi
en iyi mp3 ü k750i ve w800i çalar ikiside aynı zaten
Sony ericsson un modelleri genelde mp3 çalarda liderdir.ben k700i kullanıyorum kendi fiyat aralığında tartışmasız bence..kulaklık olsun dış hoparlör olsun şahane ses veriyo..elle bas tiz ayarı bilem var:))
bugün adalante nin mp3 nü dinledim bir arkadaşa göstermek için ilk defa böyle güzel bir şarkıyı dinledim p910 da ses mükemmel şayet k750 nin sesi bundan da iyiyse sanırım rakibi olamaz.
6630 sx1 mpx200 p910 nun yanında hiç bişi valla
HERALDE 6230 VE 6230İ DİR
Hepsinden dinle,D500 derim diğerlerinin sesi osuruk gibiyken D500 bu konuda kral makina,bilgin olsun...
BENCE N 7710 DA DİNLEMENİ TAVSİYE EDERİM.MÜBAREK MÜZİK SETİ GİBİ ÇALIYOR.BENDE VAR.TEL ÇALDIĞI ZAMAN KOMŞULAR RAHATSIZ OLUYORLAR.DEHŞET SES VERİYOR.TÜM TELEFONLAR YALAN BU GERÇEK.SADECE MP3 İÇİN DİYORUM.
yaaaaa git sallama
ARKADAŞLAR BİRAZ KÜÇÜK YAZALIM
W800 w800
süper ses
bnde war w800i eger en ii o calıo dersenız sıze hıc tartısmasız olarak o deil ve MOTOROLA e398 derim ve ne dıyorum tartısmaya bıle gerek yok yok k700mus yok 6630 alıpda e398 ın sesınden pısman olursanız yuhhhhh dderim bıde telefonun sesı zaten yuksek bıde pcden ayarlarıyla oynarsanız manyak olur bende wardı eskıden telefonun sesını pcden yukselttıkten sonra en kısıkdayken bile telefon dagıtıyordu ortalıgı bıde en yuksekte artık stereo hoparlorlerı kaldırmıyordu w800le kıyaslanmaz bıle 2 telefonu kullanan ben solıyorum kı dıger hıcbır telefon suan e398 ın sesınee yaklasamaz bıle yannız hafıza akrtı pahalı vıdeo kaydı yok yanlız flash atarsanız olur daha ne diim yane e398ze]
gerçi ben şuana kadar samsung v200 deki gibi güçlü ses çıkışı görmedim mübarel tel değil müzik seti......
Hiç yoruma gerek yok
Sony Ericsson K750 - W800
Birde P serisi
Dinlemeyenler yorum yapmasın lutfen cunku ben bahsi geçen butun telefonların seslerini dinledim.