Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR BENDE SX1 WAR MP3 Ü ZİL SESİ YAPABİLİRMİYİM OLURSA NASIL? BİRDE BENİMKİ BAŞARI GARANİLİ 7 YIL ŞU ANDA SAATMAK İSTESEM FİATI NE KADARÜ
  • topic in ilk sayfadaki yorumları okudumda sadece güldüm baska tepki vermedm w800/900/550 var artk mp3 diyosan SE alıcaksın nokia devri kapandı SE devri açıldı sadece bunu diim
  • N70............KESİNLİKLE mükemmel
  • W900i nin mp3 çalarını bilmiyorum ama telde 3G war zaten bide mp3 için yaratılmış kesinlikle W900i al derim hafızasıda 470mb + memory stick pro duo warrrrr
  • arkadaşlar mp3 deyince sx1 yada e398 den başkası yalandır
    ama sx1 de zil sesi olmuyo mp3 ler bilen warsa solesin
  • nokia lar sonyerıcsson lar sesi çok çıkartıyorlar ama kalitesiz oluyor motorola v serisinde 22 khz yamaha hoparlör kullanıyorlar ses kalitesi mükemmel bazı motorolalarda çift hoparlör var onlar daha da manyaq
  • e398 gibi kaliteli ses ve raks r440 gibi yüksek seslisine rastaladım
  • sx1
  • 6220
  • kardeş 7 aylık konu bu...!
    niye dirilttin yine...!

hem en iyi sesi yeni çıkan nokialar veriror

6270
    3250
    n91
    n73
    6233
  • Sony Ericsson W serisi ve N91
  • teknik verilerebakınca sony nin walkmenserileri adı üstünde
    sagem my700x de aynı kategoride Türkiye ye gelir ise ilk sıralarda yer alır
    2gb sd kartıdestekliyor ve teknik verileri de iyi
  • ben en çok müzik keyfini,k750i,N91,w800den aldım gerisi yalanhele hele sx1,6280,N70,6230i,tam vasatlar
  • k750i ve walkman serisinin sesi aynı kulaklıkta,N91 azcık daha dehşetimsi.ama kaliteliler her ikiside
  • kimisi kulaklıktan çok iyi verir kimiside hoparlörden..artık müzik çaları olan telefonlara ayrıca hoparlör koyuyorlar..bu telefonların verdiği ses diğer ayrıca hoparlör konmayan modellere göre fazla olacağı aşikardır..mesela sx1 in mp3 çaları 160 kbps e kadar ses desteği veren ve cd kalitesinde mp3 çalan bir özelliği vardır ve bu anlamda belkide fazlada emsali yoktur lakin bu kaliteyi kendi orjinal kulaklığında anlarsınız..tüm bunun yanında ayrıca hoparlörü olmadığı ve tek bir ses çıkışı olduğu için buzzerı zayıftır tiz ses verir...bu sorunun dolayısıyla 2 cevabı var (kanımca )

1-kulaklıktan mp3 kalitesi olarak 160 kbps cd kalitesinde ses çıkışı ile sx1 numberone

2-dışarıya hoparlörden verilen ses kalitesi ve şiddeti olarak motorola (abartısız söylüyorum müzik setine gerek kalmıyor....)

bu konuda motorolayı daha geçen olmadı sevgili kardeşlerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

kimisi kulaklıktan çok iyi verir kimiside hoparlörden..artık müzik çaları olan telefonlara ayrıca hoparlör koyuyorlar..bu telefonların verdiği ses diğer ayrıca hoparlör konmayan modellere göre fazla olacağı aşikardır..mesela sx1 in mp3 çaları 160 kbps e kadar ses desteği veren ve cd kalitesinde mp3 çalan bir özelliği vardır ve bu anlamda belkide fazlada emsali yoktur lakin bu kaliteyi kendi orjinal kulaklığında anlarsınız..tüm bunun yanında ayrıca hoparlörü olmadığı ve tek bir ses çıkışı olduğu için buzzerı zayıftır tiz ses verir...bu sorunun dolayısıyla 2 cevabı var (kanımca )

1-kulaklıktan mp3 kalitesi olarak 160 kbps cd kalitesinde ses çıkışı ile sx1 numberone

2-dışarıya hoparlörden verilen ses kalitesi ve şiddeti olarak motorola (abartısız söylüyorum müzik setine gerek kalmıyor....)

bu konuda motorolayı daha geçen olmadı sevgili kardeşlerim..

Yarın ilk iş gidip bir cep telefoncuda Nokia 6233'ün mp3 çalarken hoparlörden verdiği sesi

ve N91'in kulaklık performansını test ediyorsun

....geliyorsun

tekrar konuşuyoruz

• KESİNLİKLE SX1
  • quote:

Yarın ilk iş gidip bir cep telefoncuda Nokia 6233'ün mp3 çalarken hoparlörden verdiği sesi

ve N91'in kulaklık performansını test ediyorsun

....geliyorsun

tekrar konuşuyoruz

ben gitmeye giderim ama sen keşke bu yorumunu motorolayı test ettikten sonra yazsaydın öyle böyle değil..gözlerine pardon kulaklarına inanamazsın o kadar ses nasıl çıkıyor diye vede kaliteli..

benim söylediğim kulaklığın performansı değil yanlış anlaşılmasın.. mp3 çalarının kendi orjinal kulaklığından verdiği ses kalitesinden bahsediyorum...sx1 de kulaklık ses kalitesini arttıran yama var ve dikkatini çekerim sx1 in mp3 çaları 160 kbps e kadar destek veriyor buda cd kalitesinde ses demek..bilmiyorum hiç sx1 i denedinmi? N91 i ben denedim ama bence sx1 kadar canlı ve net değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 7 Mart 2007; 22:54:21 >

• peki size bir soru 6280 ne derece iyi diyer tellere göre ben

benim testlerim sonucu
    n70
    n72

ye 5 başıyo beki diyer tellerle performansı nasıl sizce deneyen varmı acaba
    yanı ne derece 6280 iyi ses konuşunda.

TŞK
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.