Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W800 ve K750 ile bunları karşılaştıranlara
    ya insan bi araştırır sonra konuşur. boşu boşuna milletide yanıltıyorlar. W800 ve K750 mükemmel tellerdir. her yönden.
  • yuh kekonun tekide 6600 demiş aferin sana be kızan.........
  • 6230İ yi çok övüyolar valla ses kalitesi gayet güzel kullanmadım ben gerçi...
  • SX1 gibi geliyor (Şuan için)
  • görünen köy klavuz istemez arkadasim sana öyle geliyor yalnız.ben hepsini kullandım ve sana kesinlikle sx1 değil derim.tecrube konusuyor burada
  • kızan nedir bea

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

yuh kekonun tekide 6600 demiş aferin sana be kızan.........
  • abi kızan kelimesi tekirdağlı yerlilerin kullandığı bir kelimedir.bunun eşdeğeri = çocuk demek.
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

kızan nedir bea

quote:

• ok saol
    quote:

abi kızan kelimesi tekirdağlı yerlilerin kullandığı bir kelimedir.bunun eşdeğeri = çocuk demek.
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

kızan nedir bea

quote:

• bence 6630 çoğu telefonla mp3 dinledim ama onun gibisi yok
  • p910i
  • P910i >> Sx1
  • ii Yaa Tamam Ben Bu Telefonların hepsini alsam iflas ederim abi naparsınız siz 1 tane tel. alacam ama ßir sürü marka war acaba en iyisi hangisi ?
  • abi sorun mp3se git ipod al... bir de küçük panasonic mi ne telefon var birde ondan al...ç fıstık gibi olur:)=
  • D500
  • p900 ve p910 memory stick duo kullanır ses kaliteleri iyi olsa bile 256 memory stick duo 512 mmc ye eşit fiyattadır.
    Ses kalitesi olarak 6230i gibi telefonların hoparlörüiyi olabilir ama mp3 hoparlör ile deil kulaklıkla dinlenir o yüzden telefonun kulaklığı daha önemlidir. bu konuda sx1in kulaklığının çok daha başarılı olduğunu söylebilirim.

Ayrıca ben mp3 yerine ogg yi tavsiye ederim. 5mb lık mp3 ü ses kalitesini bozmadan 1.5-2 mb civarında yer kaplar hale getirebilirsin ogg formatına çevirebilirsen ki. Ogg player da çok kaliteli bir programdır.

Benim tavsiyem SX1(420YTL) + 512twinmos mmc(50$) dır
    şu an kullandığım ürün de budur. şu an 360 mb lik ogg war telefonda (150 şarkı ki içlerinde 20 dakkalık opeth şarkıları da wardır) ayrıca sevdiğim bir iki clibi de xvid formatında avi yaptım 55mb lik klip 3 mb oldu. canım sıkılınca onları da izliorum. Bundan sonra da sevdiğim dizilerin bölümlerini atacam telefona. Kesinlikle bir multimedia canavarı ürün.
    Ayrıca neredeyse bütün gün mp3 dinlediğim halde pili 2 gün gidior ortalama(2. günün akşamı kapanıyor ne yazık ki )

• k 700 diyorum. hoparlürdende kulaklıktanda gerçekten çok güsel çalıyor
  • 6630
  • SX1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.