Şimdi Ara

EN İYİ MP3'Ü HANGİ TELEFON ÇALAR... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Orjinalden alıntı: teknode

w800le hiç kıyaslanmaz.k750ilede kıyaslanamaz.çünkü bu telefonlar en iyi s40 telefonları.6230i nedir ki.bunların yanında bir hiç

bişey bilmeden konuşmuyolarmı sinir oluyorum

Ya sen neden SE ' nin telefonlarını övüyorsun anlamadım gitti ?

Sen sanki W800 yada K750 kullandın mı? Kullanmadın bunu herkes biliyor. O zaman kullanmadığın telefonu neden övüyorsun? Neden üste çıkmayı istiyorsun ? Birde birşey bilmeden konuusuyorlar demişsin, ay aman sen çokj şey biliyorsun W800 hakkında eline alıp kullandında sanki ..

SE ' den para alıyor arkadaş çunku tum forumlarda SE ' yi övüyor. Ben bir kere bile Nokia yada Siemes taraftarı oldugunu görmedim.

Mesela sorsak 6630 mu desek K700i mi desek kesinlikle ve kesinlikşe K700i der. Oysaki ki K700i 6630 ' un yanından bile geçemez. Ama arkadaş bunu anlamamıştır, ve halada anlamıyor hala SE diye diretiyor. Tamam kardeşim Se ' ninde güzel telefonları var benım çok hoşuma gidiyor. Ama sen hala SE diye diretiyorsun.

Bir telefonu kullanmadan, bilmeden, eline almadan YORUM YAPMA!!! Kullanmadığım bir telefonu nasıl olurda översin anlamadım doğrusu..

ben teknode nin avukatı değilim ama eğer takip ediyorsan yeri geldiğinde nokianında yanında oluyo ama SE hakkında söylediği neredeyse tüm konularda haklı. W800 ve k750 daha çıkmamasına rağmen bütün bu tellerden üstün. bunu demek için bi firmanın fanatiği olmak gerekmiyo.
    ayrıca eğer bi s700 den mp3 dinlersen ses ustası sony nin bu tellere müzik çalma işlevini ne kadar iyi aktardığını görebilirsiin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schneller -- 16 Mayıs 2005, 18:20:36 >

• sizin teknodeden çok bilmediğiniz garanti+ bu forumda bu gün birine 6630 al diye yazmıştı.yiğiti öldür hakkını yeme
  • 6630 da kulakl1kla dinlediginiz zaman ses kalitesi mukemmel oluyo
  • P910i'den iyi hiçbiri çalamaz.
  • s700 i nin üstüne tanımam bea
  • önce SX1 sonra n-gayç
  • 6630 harikaaa.....
  • birinci e3988 bu kesin. ikinci için geri kalan tüm stereo lar yarışır. benim tavsiyem mpx200 artı 1gb mmc hepsiburada da 75 ytl ye satıyorlar. ekolayzır ayarıda yapınca gayet hoş oluyor. ama iyi birde kulaklık alman lazım. ben philipsin kaliteli bi kaç kulaklığıyla denedim dehşet oldu. ben şu an çok ucuz bi kulaklıkla dinliyorum bu bile yeterince iyi. ama diğer stereo lar da eksik bir taraf yok ngage te tavsiye ederim fiyat açısından.
  • kulaklılı ve kulaklıksız p910 çok iyi mp3 çalıyor.
  • 7610 kullanıyorum.ama s700i nin sesini dinlersen başka telefonlara imrenmezsin bile.kesinlikle tavsiye ederim.ben hayran kaldım.kamerasıda çok güzel..
  • 6630 da dinledim mp3 bassları p800 e göre daha bi yumuşak vuruyor.Ama tiz dersen eh orda nokia öle bakar
  • yuhhh
    quote:

Orjinalden alıntı: teknolog

6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: cereyanci

ya hepsi foss sl45 en iyisi agalar..sx1 den bile ii cıkarıyo valla...

işte bu

sesi dışarı veremiyor ama orjinal kulaklığı ile hepsini sollar.
    Hafıza kartıda var
  • git N-GAGE al derim züper vede ucuz
    180 ytl felan bulabilin

tabi p910i yi saymazsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TümAmiraL -- 16 Mayıs 2005, 12:04:43 >
  • herkes takım tutar gibi telefon tutmuş ona göre cevap vermiş, bir çoğu da kendi telefonunu yazmış...Ben SX1 kullanıyorum ama sana kesinlikle "Motorola E398" tavsiye ederim...Mükemmel bir bas özelliğine sahip tel sanki titriyo sanıyorsun...Arkadaşların diğer dedikleri telefonlardan D500 hariç diğerlerine baktım emin ol E398 kadar iyi değiller...
  • 6230i telefonda çift hoparlr var nokia saydasından bakıp inceleyebilirsiniz en iyisi sx1 benzeri telefonların 640*480 cektiğini unutmayın yanına diğer özellikleride koyun hani ama. bende bu iki telde yok ve çıkmamış bir telefonu bekleme w800 gibi alırsın 1000ytl ye sonra 600ytlye düşer ağlarsın uyarması iyigünler mp3 player al bencede sora orta halli bir telefon onun yanınada
  • SX1 alayım en iyisi o HerhaLde..
  • mp3 çalar al !
  • Dahili hoparlörler gerekli band genişliğini sağlamadığı için karşılaştırma kaliteli bir kulaklıkla yapılmalıdır.Yamaha desteğine sahip D500 bence çok kaliteli bir mp3 çalar özelliğine sahip.(Yüksek ses kaliteyi belirlemez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparking -- 16 Mayıs 2005, 20:36:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.