Şimdi Ara

En iyi multiplayer oyunları hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi multiplayer oyunları hangileridir?2 kişi oynayacağız psp den psp ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 3 Ağustos 2010; 22:41:29 >

• Little Big Planet
  • Killzone Liberation Oynamayi dusunurseniz beraber kapisalim haber verin.
  • Fifa
  • Medal of Honor'ın multisi çok buglıydı. Spor oyunları içinde en iyisi FIFA. EA işini hakkaten iyi biliyor.
  • flight academy. ama biraz huner ister
  • ha bi de bomberman ve worms. hemen kurar oynamaya baslarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Medal of Honor'ın multisi çok buglıydı. Spor oyunları içinde en iyisi FIFA. EA işini hakkaten iyi biliyor.

gerçekten öyle aslına moh u oynayan çok kişi va fakat hile kullanıyor herkes. o yüzden hiç giresim gelmiyor. herkes tutturmuş bi cwcheat ı açıyorlar ölümsüzlüğü ve hızlı kosmayı dağıtıyorlar server ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Medal of Honor'ın multisi çok buglıydı. Spor oyunları içinde en iyisi FIFA. EA işini hakkaten iyi biliyor.

gerçekten öyle aslına moh u oynayan çok kişi va fakat hile kullanıyor herkes. o yüzden hiç giresim gelmiyor. herkes tutturmuş bi cwcheat ı açıyorlar ölümsüzlüğü ve hızlı kosmayı dağıtıyorlar server ı.

Evet, ben de çok oynayanı var diye giriyodum ilk zamanlarda. Ama 3-5 saniyede ölünce pek bi zevki kalmıyo tabi

• Syphon Filter : Logan Shadow oynayan var mı ? Online'ı bayağı eğlenceli oluyor. Star Wars : The Force Unleashead oynayabilirsiniz.PSP'den PSP'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalibur135 -- 9 Eylül 2010; 10:19:48 >
  • lbp-fifa
  • FİFA full çekio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

ha bi de bomberman ve worms. hemen kurar oynamaya baslarsınız

Worms çok zevkli oluyor. Hem psp den psp ye multi, hemde tek psp ile 2-3-4 kişilik açılabiliyor. Benim psp yi okula bi götürüyorum, her gün Worms2 turnuvası
  • Wipeout Pulse tabiki
  • arkadaşla miami vice'ı denemiştik pek sarmasada oyalıyor 20 dakika civarı. ayrıca bleach heat the soul 6 da olabilir ancak multiplayer denediğinizde aşırı bir kasma oluyordu.
  • Şu sıralar çok rakip bulabileceğimiz oyunlar kaldı mı hiç? malum, pek PSP'ci kalmadı artık
  • Fifa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.