Şimdi Ara

Sizce en iyi paradox strateji oyunu hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şuan sadece crusader kings 2 oynadım baya güzel sizin en sevdiğiniz paradox oyunu hangisi tavsiye lütfen

• Bilmiyom.
  • Vallaha tüm paradox oyunları muhteşem nasıl ayırt edeyim ki şimdi :D ama bana en güzeli hoi 3 geldi 1 yıl içinde hoi 4'te çıkacak. Birde eklentilerle desteklediğim eu 4 var basit ama eğlenceli geldi bana. Birde oynamaya çalıştığım ama hiç bişey beceremediğim victoria 2 var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Vallaha tüm paradox oyunları muhteşem nasıl ayırt edeyim ki şimdi :D ama bana en güzeli hoi 3 geldi 1 yıl içinde hoi 4'te çıkacak. Birde eklentilerle desteklediğim eu 4 var basit ama eğlenceli geldi bana. Birde oynamaya çalıştığım ama hiç bişey beceremediğim victoria 2 var.

hoi 3 te bir ülkeyi mi yönetiosun yoksa crusader kings 2 gibi bir karakteri generali falan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardodiaz

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Vallaha tüm paradox oyunları muhteşem nasıl ayırt edeyim ki şimdi :D ama bana en güzeli hoi 3 geldi 1 yıl içinde hoi 4'te çıkacak. Birde eklentilerle desteklediğim eu 4 var basit ama eğlenceli geldi bana. Birde oynamaya çalıştığım ama hiç bişey beceremediğim victoria 2 var.

hoi 3 te bir ülkeyi mi yönetiosun yoksa crusader kings 2 gibi bir karakteri generali falan mı

ülkeyi yönetiyorsunuz hocam zaten o zamanlar öyle monarşi yoktu 2. dünya savaşında. Kendi bakanlarınızı seçiyorsunuz her bakanın özelliği var. Durumunuza göre bakan değiştirebiliyorsunuz. Sonra üretim teknoloji diplomasi casusluk diye tabir ettiğimiz kısımlar mevcuttur ama savaş alanı çok karışıktır. eu 4, ck 2 gibi değildir :D yani diğer paradox oyunlarından ayrı bir tadı vardır :)

• EU IV en anlaşılır olanı. Diğerlerini öğrenemeden sıkılıyorum hep. Biliyorum, bir öğrensem çok güzel olacak ama
  • Crusader Kings 2.Açık ara en detaylı olanı.En ufak bir yanlış hareketinizde oyun bitebiliyor.Kaba kuvvetle genişlemek zor.İmparator bile olsanız işiniz zor size karşı ayaklananlar had safhada olabiliyor ve tahttan indirilebiliyorsunuz.İyi politika yapmalısınız.Oyum CK2'ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldyTheAce

Crusader Kings 2.Açık ara en detaylı olanı.En ufak bir yanlış hareketinizde oyun bitebiliyor.Kaba kuvvetle genişlemek zor.İmparator bile olsanız işiniz zor size karşı ayaklananlar had safhada olabiliyor ve tahttan indirilebiliyorsunuz.İyi politika yapmalısınız.Oyum CK2'ye.

ck 2 de mesela bi karakteri yönetiyoruz bir nevi orta çağ hanedan rpg si gibi. Paradox un bu tarz başka oyunu var mı diğerleri genelde hep ülke yönetme falan yoksa türünün tek örneği ck2 mi ?
  • ricardodiaz R kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla bu tarzdaki tek oyunu bu.Paradox her oyununda farkli ozelliklere odaklaniyor.CK2 turunun tek ornegi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Victoria 2 EU 4den Daha basit gibime geliyor yada alıştığımdan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Victoria 2 EU 4den Daha basit gibime geliyor yada alıştığımdan dolayı

victoria 2 nin konusu nedir yani hangi tarihte geçiyor amaç ne oyunda?
  • hoi 3 oyunu ile ilgili daha detaylı bilgiyi nereden bulabiliriz?
  • Benim oyum HOI3 den yana bir ülkeyi savaş zamanlarında gerçek manasıyla kontrol ediyorsunuz üretim istihbarat vs. Savaşlar desen en basidinden hava durumu bile önem taşıyor benim favorim

• Hepsi ayrı güzel ya HOİ3 sonra EU4 şimdide CK2 oynuyorum hepsi enterasan oyunlar. EU4te hanedanlık bölümü çok kısıtlı ve saçma sapan olduğunu görünce çok şaşırmış ve kızmıştım ama CK2 oynayınca anladım onda herşey aile. CK2nin satışlar düşmesin diye böyle birşey yapmışlar. Kendi dallarında her oyun efsane...
  • HOİ 3,EU4 ve özellikle victoria 2 en baba oyunlarıdır.En gerçekçi olanı ve en zevkli olanı bana göre victoria 2.(Öğrendikten sonra tabi)
  • quote:

quote:

Aydınlanma çağında geçiyor olması lazım. 18-19. yylar. Tarihsel açıdan Hearts of Ironla Europe universalis arası. Şahsen en sevdiğim tarihi dönemdir ama beynim yetmediği için oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

quote:

Aydınlanma çağında geçiyor olması lazım. 18-19. yylar. Tarihsel açıdan Hearts of Ironla Europe universalis arası. Şahsen en sevdiğim tarihi dönemdir ama beynim yetmediği için oynayamıyorum

Victoria 2 de ben sadece ekrana bakıyorum o bana yetiyor

• türkçe yamasıda yapılıyor bu oyunların rehber , video , türkçe yama , hikayelerewww.stratejitr.com dan ulaşabilirsiniz.
  • HoI 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.