Şimdi Ara

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2011)
Giriş

Fikirleri ve oyları görelim.

Şahsi oyum Deron Williams'a. Bu listedeki hiçbir adam Deron'a karşı Deron'dan iyi oynamadı, oynamıyorlar sahada karşı karşıya geldiklerinde. Bu bireysellikleri açısından en büyük sağlamadır bence.

He, takımına yaptığı etki açısından Rose ve CP3 başı çeker.

• Rajon Rondo, aynı zamanda Derrick Rose'u da çok beğenirim ama oyum Rondo'ya.
  • Rose'a verdim oyumu. Rondo'yu hiç sevmiyorum özellikle de saygısız davranıp Jerry West var diye bandını ters takması gözümde iyice düşürdü. Bill Russell'a laf atalım biz de o zaman dimi Rondo. Püsküüt seni...
  • Deron Williams. Hem çok iyi bir skorer hem de harika bir oyunkurucu.
  • hepsi de müthiş, en çok westbrook'u sevsem de şu an takım kuruyor olsam cp3'yi alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

hepsi de müthiş, en çok westbrook'u sevsem de şu an takım kuruyor olsam cp3'yi alırım

Sen benim ilk mesajımdaki yaklaşımımdan belgeyle bilgilendirilmiş adamsın. Yakışıyor mu.
  • Beğeniyorsunuz dediğinden Westbrook dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Beğeniyorsunuz dediğinden Westbrook dedim.

En çok beğendiğiniz'den kasıt "sizin oyun anlayışınıza-algınıza göre en iyisi hangisi" demek idi aslında.

En iyi desem kime verecektin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

hepsi de müthiş, en çok westbrook'u sevsem de şu an takım kuruyor olsam cp3'yi alırım

Sen benim ilk mesajımdaki yaklaşımımdan belgeyle bilgilendirilmiş adamsın. Yakışıyor mu.

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=farmajo01

• quote:

quote:

En çok beğendiğiniz'den kasıt "sizin oyun anlayışınıza-algınıza göre en iyisi hangisi" demek idi aslında.

baba iyi misiniz

• quote:

quote:

quote:

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=farmajo01

Lakers'a koysana Deron'u bakalım. 80 yiyip 100 atıp rekortmen şampiyon olurlar. Fo-fo-fo-fo.

• quote:

quote:

quote:

baba iyi misiniz

2 etti bak bu.

• Deron diyorum. Hem skorer olması hemde saha görüşünün iyi olması nedeniyle. Gayet atlet özellikleride var. Aslında Rose daha yetenekli gibi ama yanında 4 oyuncu olduğundan habersiz gibi. PG ise takımı oynatması gerek.
  • Rondo Rose'un üzerinde bitirirse anketi seçime hile karıştırmaktan şikayet ederim konuyu. Aha da buraya yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Rondo Rose'un üzerinde bitirirse anketi seçime hile karıştırmaktan şikayet ederim konuyu. Aha da buraya yazıyorum.

Pis Laker seni.
  • Paul rose rondo Westbrook. 1. Paul ama digerlerinide severim
  • quote:

quote:

quote:

baba iyi misiniz

En iyi desen Rose'a OY verecektim.

• Jennings azıcık adam olsa çok iyi guard olacak ama nerde...

Oyum Westbrook'a
  • paul-williams ikilisi bence en iyisi(ufak bir farkla williams öndedir benim için,o da fiziksel avantajından) ama en iyisi değil,en beğendiğimiz sorulmuş.o yüzden rondo'yu işaretledim
  • Beğenmek söz konusu olduğu için oyum Westbrook'a gitti.
    Lakin takım kursam ya da en iyi söz konusu olsaydı Deron Williams'ı seçerdim.

Chris Paul'da yaşadığı sakatlıklardan dolayı son iki sezonda çok büyük düşüş var.Deron Williams'da tam aksine,inanılmaz verimli ve atıyor,attırıyor.Kırılma anlarında eli titremiyor.Ah birde sakalını adam gibi tıraş etse.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.