Şimdi Ara

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2011)
Giriş
  • Şu boston takımından elemanlar emekli olmaya başlayınca Rondo yu birde o zaman izlemek istiyorum.Bakalım 24 asistleri görebiliyo mu.
  • Chris Paul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Chris Paul

+1

Ama John Wall'a karşıda bir sempati besliyorum
  • ciddiyim hiçbiri
    çünkü hepsini toplasan sonrada 2ile falan çarpsan yine bir jordon etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

ciddiyim hiçbiri

jordon oyun kurucuydu dimi, ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: rahmetli midiyeci

Müdür iğrençsin ya. Hayattan soğuttun yeminlen.

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

ciddiyim hiçbiri

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

ciddiyim hiçbiri

• anket gözümden kaçmış, daha yeni katılım yaptım ankete. oyumu kime verdiğimi söylememe gerek yoktur herhalde.

ama objektif bi gözle bakacak olursam CP3 listedeki diğer oyun kurucular arasında sıyrılıyor.

ekleme: geçen hafta NBA Stüdyo'da bişey anlattılar, Rondo bi yerde top mu ne kapmış rakip sahada tek başına kalmış koşanda kimse yokmuş. sırf asist yapmak için takım arkadaşlarından birini çağırmış ve ona sayı attırmış. neymiş bi de Rondo sayı atmak istemediğini sürekli vurguluyormuş. eğer bu pozisyonun ardından Doc Rivers Rondo'ya fırça atmadıysa ben ne diyeyim öyle coach'a...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 27 Ocak 2011; 17:12:11 >
  • Yetenek bakımından en iyisi tabiki Rose hemde 22 yaşında aralarında en genç olanı (Wall'ı saymaya gerek yok çaylak olduğu için). Ama oyun stili ve bana hitap etmesi bakımından Rondo hepsinden 2.5 adım önde gelir. Pas yeteneği veya komple bir oyunkurucu olmayı bir kenara bırakırsak saha görüşü bakımından Rondo içlerinde en iyisi, Deron'dan daha iyi olduğu kesin bu konuda. Mücadele etmesi, çok çok iyi olmasada iyi pas yeteneği, her sene biraz daha geliştirdiği şutu ile artık riske edilebilen biriyken artık riske edilmeyen adam sınıfına girmesi, muhteşem saha görüşü ve muazzam atletikliği ile bana göre şu an yetenek olarak olmasa bile en efektif oyunkurucudur kendisi. İkinci olarak ise CP3 gelir. Benim nezlimde oyun kurucu dediğin önce asist yapıp top çalacak, üstüne birde atletik zenci olursa izlemesi on numara olur

• quote:

ciddiyim hiçbiri

Acaba sen NBA ne biliyomusun?
  • Komple olmak konusunda bazı arkadaşlara katılmıyorum eğer komple bir oyun kurucuda skorerlik aranmıyorsa, bu oyun kurucular arasında sadece CP3 ve Deron komple bir oyun kurucudur

Ek olarak Rondo yerine CP3'ü ve ya Deron'ı Boston'a koysanız ondan asagı bır performans gostereceklerini sanmıyorum
  • Deron şu Sloan patlağını vermeseydi hâlâ CP3'ü küçümsüyor olacakmışım. Sağolsun, o önyargımı kırdım sayesinde.

CP3 derim şu anda ama ne kadar fişlense de Deron da geride değil kendisinden. CP3'ün şut seçimi daha iyi, Deron'un fiziği. Kalan özellikleri çok yakın. Rose oyuncu olarak, genel bakışta CP3-Deron seviyesine geldi ama oyun kurucu olarak ı-ıh.
  • Takimi tasima acisindan bakarsak tek basina Dallas'i deviren ve neredeyse Spurs'u eleyen CP3 herkesin onunde gelir. Ancak Onu cok uzun zamandir gorememistik ta ki Lakers macina kadar.

Bu seneye bakarak pass-first pg olarak once Rondo sonra Deron'i alirim. Ancak bana
    deseler sen XXX takiminin Gmisin kimi alirsin diye direk Rose'u alirim. Rose'dan once alacagim tek oyuncu yukarida bahsettigim Paul olurdu ama o da o performansindan cok uzak bir sezon gecirdi.
  • Chris Paul çooook ayrı bana göre.

Rose'un oyun kuruculuk kısmında en iyilerden biri olduğunu düşünmüyorum.

CP3 sanırım diz sakatlığı nedeniyle biraz yavaşladı ama ilk Lakers maçında inanılmaz işler yaptı. Hele verdiği 1-2 pas falan olağanüstü.

Deron 2 Rose 3. sırada baan gröe oyun kurucu olarak. Oyuncu kalitesi olarak Rose Deron'un önünde bence biraz. Ama CP3'nin hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum. Acayip bir adam.
  • dizindeki ağrıları hissetmeyen cp3 bence hepsinden çok önde.sonra rose ve deron gelir.rondo bence arkada.çünkü rondonun bu kadar iyi oynamasında ve asist yapmasında diğer 4 20.000 sayı barajını aşan adamın olması etkili tabiki.westbrookda 5.olarak bu listede yer alabilir
  • Stephen Curry niye yok lan bu listede? Westbrook'tan John Wall'a hatta Jennings'e kadar isimler sayılmış. Sırf playoffların içinde olamıyor diye bu adam yabana atılıyor. Bu sene beklenen patlamayı gösteremedi ama şu anda Cp3-Deron-Rose-Rondo'dan sonra 5. sıradadır yeni nesil guardlar içinde. Hatta komple oyuncu kimliği aranıyorsa Rose ve Rondo'dan önde gelir. Seyir zevki olarakta Cp3 ve Curry'dir. Cp3'le ilgili yorum yapmam. Geçen sene ki 30s 20a 9r luk performanstan sonra herşey yalan olmuştur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Stephen Curry niye yok lan bu listede? Westbrook'tan John Wall'a hatta Jennings'e kadar isimler sayılmış. Sırf playoffların içinde olamıyor diye bu adam yabana atılıyor. Bu sene beklenen patlamayı gösteremedi ama şu anda Cp3-Deron-Rose-Rondo'dan sonra 5. sıradadır yeni nesil guardlar içinde. Hatta komple oyuncu kimliği aranıyorsa Rose ve Rondo'dan önde gelir. Seyir zevki olarakta Cp3 ve Curry'dir. Cp3'le ilgili yorum yapmam. Geçen sene ki 30s 20a 9r luk performanstan sonra herşey yalan olmuştur benim için.

Anlıyorum, Curry ile çok sevişiyorsun da yani anket seçenekleri kadar iyi diyor musun gerçekten müdür.

• Westbrook'tan iyidir her koşulda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.