Şimdi Ara

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2011)
Giriş
  • Bana kalırsa Paul saf pg anlamında oyunu görme yetisi falan olarak iyi ancak, Deron'un skorer kimliği ve atlet oluşundan dolayı daha beğeniyorum.

Melo olayına katılıyorum.Lebron'dan tek eksik kalır tarafı asist ve saha görüşüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 18 Ocak 2011; 22:34:00 >
  • "Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?"

bunlar babadan oğula nesil heralde...

olay biraz cp3-deron kıyaslamasına dönmüş.. cp3 şu an sakatlığın etkisiyle Fuat'ın dediği gibi vites düşürmüş durumda ama %100 sağlamken ne tür bi uçuk potansiyel olduğunu gördük, bkz 2007-08 ve 2008-09 sezonları.. kaldı ki şu hali bile bence hala ligin en iyisi.. 16.2 sayı ile deron'dan daha az atıyor ama daha yüzdeli atıyor.. hatta ilk sezonlarında dış şutu berbat iken kendini geliştirip %45 ile l3lük atıyor ki lig 5.si bu kategoride.. asistte 9.6 ile 3., %90 ile s.atışlarda lig 6.sı, alışılageldik üzere 2.7 ile ligin top çalma lideri, ve bence en kritik istatistik, oyun kurucular için çok önemli olan asist/top kaybı oranında lig lideri iken deron 15. sırada.. veee cp3'nin verimlilik puanı 24.14 iken deron'un 24.12

• Nerde bu Chicago'lular arkadaş! Rose'u yedirdiniz resmen Rondoladı adamlar burda.

Lan hadi bu iyiliği babama yapmam. Rose'u birinci yapın salona gidip imzalı formasını alıp hibe edecem Basketbol bölümüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

yeni nesil cp3 ve diğerleri diye ayrılır. bu sezon isteksizlikten kendi seviyesi için 3.viteste gidiyor ama oldum olası türkiye'de hakettiği saygıyı göremedi adam. anca 30-9-19 yaptığında hatırlanıyor..

Abi 2K11'de bu adam nasıl oluyor da LeBron-Wade-Kobe ile aynı puanda oluyor, aklım almıyor şahsen.

LeBron,Kobe,Wade 97 overall.Chris Paul 92 ya da 95'ti yanlış hatırlamıyorsam.Sanırım 95'ti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

quote:

yeni nesil cp3 ve diğerleri diye ayrılır. bu sezon isteksizlikten kendi seviyesi için 3.viteste gidiyor ama oldum olası türkiye'de hakettiği saygıyı göremedi adam. anca 30-9-19 yaptığında hatırlanıyor..

Abi 2K11'de bu adam nasıl oluyor da LeBron-Wade-Kobe ile aynı puanda oluyor, aklım almıyor şahsen.

LeBron,Kobe,Wade 97 overall.Chris Paul 92 ya da 95'ti yanlış hatırlamıyorsam.Sanırım 95'ti.

Her hafta update geliyor. Şu anda LeBron-Wade-Kobe-CP3 96. Deron 92.

drexler22 benim verdiğim istatistikleri değerlendirmeye yanaşmıyorsun?

• bence tartışmasız cp3 içlerinde 1 numara ama oyum rus-wes' e gitti. onu daha cok seviyorum o patlayıcılık bence cok az oyuncuda var.
    ikinci bir oyum olsa da rose'a giderdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Her hafta update geliyor. Şu anda LeBron-Wade-Kobe-CP3 96. Deron 92.

drexler22 benim verdiğim istatistikleri değerlendirmeye yanaşmıyorsun?

Ben arada kafede oynuyorum da.Blake çok kötüydü,70 küsür.Update ile kaç oluyor?

• quote:

Ben arada kafede oynuyorum da.Blake çok kötüydü,70 küsür.Update ile kaç oluyor?

82.
  • Steve Nash 9.05% (2,585 votes)

Chris Paul 9.61% (2,745 votes)

Rajon Rondo 20.47% (5,843 votes)

Derrick Rose 42.51% (12,136 votes)

Russell Westbrook 2.58% (738 votes)

Deron Williams 15.78% (4,504 votes)

Total Votes: 28,551

Gerçekler acıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Steve Nash 9.05% (2,585 votes)

Gerçekler acıdır.

Fesat karışmış fesat.
  • quote:

Gerçekler acıdır.

Bulls forumundan mı aldın anketi?

• deron hepsini yer. paul maul hikaye.
  • Sağlam bir Cp3'ün ne yapabildiğini gördükten sonra pek zor bir soru değil
  • quote:

quote:

Total Fesats: 1.112

Gerçekler acıdır.

Bulls forumundan mı aldın anketi?

Yok genel nba.com anketi.

Fesatları çıkarınca bile badem bıyık Rose alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 19 Ocak 2011; 15:45:43 >

• Oyum Rondo'ya. Tamam Rose MVP'lik performans veriyor ve NBA'in en delici oyuncularından biri ama bir PG olarak oyun stili pek hosuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Ocak 2011; 10:13:51 >
  • Bu biraz da oynadiklari takimlarla ilgili.

Mesela Rondo'yu Chicago'ya Rose'u da Boston'a koysak kendi takimlarindaki kadar basarili olamazlar. Rondo Chicago'nun ihtiyaci olan skor katkisini yapamaz. Rose da Boston'i Rondo kadar iyi besleyemez.

Ben bu sene oynadiklari oyuna bakarak Rose Baba'ya verdim oyumu. 395/887 yani 0.445 Fg ile oynuyor.

Bu arada Rose bana acayip bir sekilde Iverson'i hatirlatiyor. O yuzden de ayri bir sevgim var elemana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bu biraz da oynadiklari takimlarla ilgili.

Mesela Rondo'yu Chicago'ya Rose'u da Boston'a koysak kendi takimlarindaki kadar basarili olamazlar. Rondo Chicago'nun ihtiyaci olan skor katkisini yapamaz. Rose da Boston'i Rondo kadar iyi besleyemez.

Ben bu sene oynadiklari oyuna bakarak Rose Baba'ya verdim oyumu. 395/887 yani 0.445 Fg ile oynuyor.

Bu arada Rose bana acayip bir sekilde Iverson'i hatirlatiyor. O yuzden de ayri bir sevgim var elemana.

İşte, bu gidişle Rose kariyerine 2 numara olarak devam eder.

• tabiki
     Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmetli midiyeci

Müdür iğrençsin ya. Hayattan soğuttun yeminlen.
  • Rose, Westbrook gibi yardır Allah yardır tarzında oynayan oyuncuları pek sevmiyorum. Gerçi arada şut da atıyor bu abiler ama pek istikrarlı değiller tabi.

Rondo'yu hiç sevemedim. Adamda süperstar karizması yok.

Deron ve CP3 birbirlerine karşı oynadıklarında Deron daha iyi performans sergiliyor ama ikisinden birini seçmek zor. Efsane oynadıkları çok maç gördüm. Ama Paul'ü hep daha çok sevmişimdir. Ölmeden önce kendisini Knicks ya da Lakers formasıyla görmek en büyük arzum.

Bir de Aliağa Petkim'den Türk Telekom'a geçen Jerome Randle var. Seviyorum keratayı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.