Şimdi Ara

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2011)
Giriş
  • Hepsi çok iyi ancak Derrick Rose'u izlemek ayrı bir keyif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Jennings azıcık adam olsa çok iyi guard olacak ama nerde...

Oyum Westbrook'a

cengizde o potansiyel yok
    bende deron williams dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 17 Ocak 2011; 19:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

He, takımına yaptığı etki açısından Rose ve CP3 başı çeker.

Yok dayı. Bu konuda da Deron başı çekiyor.
  • CP3
  • quote:

quote:

adam şizofren beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

quote:

adam şizofren beyler

Kendi kendini böyle düzelten görmedin mi de daha önce, bu tepki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam şizofren beyler

Kendi kendini böyle düzelten görmedin mi de daha önce, bu tepki?

düzelten gördüm de kendine dayı diyen görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

quote:

quote:

quote:

Beğeniyorsunuz dediğinden Westbrook dedim.

En çok beğendiğiniz'den kasıt "sizin oyun anlayışınıza-algınıza göre en iyisi hangisi" demek idi aslında.

En iyi desem kime verecektin?

baba iyi misiniz

En iyi desen Rose'a OY verecektim.

OYhhşş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 17 Ocak 2011; 22:26:09 >

• Kahrolarak kapattıracağım konuyu, o olacak.

Yeterin lan.
  • Rondo ile Rose arasında baya düşündüm ama rondo yu işaretledim (bu sapıklığınız yüzünden rondo ya verdim diyemiyoruz ulaaann
  • Rose harika bi oyuCU ama kurucu asla değil. CP3 diyorum,Derondan üstün tutmamın nedeni topun değerini daha iyi bilmesi ve takımı oynatmayı ön planda tutuyo olmasıdır.Deron ofensif yönden daha iyidir hele ki o fiziği ile diğer gardlara büyük üstünlük sağlıyo, adeta SG fiziği var adamda.
    Birazda bakış açısı ile alakalı tabi.
    Ama @Odinn#21 senin CP3 demeni beklerdim,sen ki istatistik adamısın.Eşik değerin üstünde ki oyun kurucular arasında Asisit/Top Kaybı oranı en yüksek olan CP3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Rose harika bi oyuCU ama kurucu asla değil. CP3 diyorum,Derondan üstün tutmamın nedeni topun değerini daha iyi bilmesi ve takımı oynatmayı ön planda tutuyo olmasıdır.Deron ofensif yönden daha iyidir hele ki o fiziği ile diğer gardlara büyük üstünlük sağlıyo, adeta SG fiziği var adamda.
    Birazda bakış açısı ile alakalı tabi.
    Ama @Odinn#21 senin CP3 demeni beklerdim,sen ki istatistik adamısın.Eşik değerin üstünde ki oyun kurucular arasında Asisit/Top Kaybı oranı en yüksek olan CP3.

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=rosede01
    http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=rondora01
    http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=paulch01
    http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=willide01&p2=westbru01

Al sana istatistik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

quote:

quote:

quote:

Beğeniyorsunuz dediğinden Westbrook dedim.

En çok beğendiğiniz'den kasıt "sizin oyun anlayışınıza-algınıza göre en iyisi hangisi" demek idi aslında.

En iyi desem kime verecektin?

baba iyi misiniz

En iyi desen Rose'a OY verecektim.

OYhhşş..

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

• Deron Williams
  • CP3
  • yeni nesil cp3 ve diğerleri diye ayrılır. bu sezon isteksizlikten kendi seviyesi için 3.viteste gidiyor ama oldum olası türkiye'de hakettiği saygıyı göremedi adam. anca 30-9-19 yaptığında hatırlanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

yeni nesil cp3 ve diğerleri diye ayrılır. bu sezon isteksizlikten kendi seviyesi için 3.viteste gidiyor ama oldum olası türkiye'de hakettiği saygıyı göremedi adam. anca 30-9-19 yaptığında hatırlanıyor..

Abi 2K11'de bu adam nasıl oluyor da LeBron-Wade-Kobe ile aynı puanda oluyor, aklım almıyor şahsen.
  • quote:

quote:

yeni nesil cp3 ve diğerleri diye ayrılır. bu sezon isteksizlikten kendi seviyesi için 3.viteste gidiyor ama oldum olası türkiye'de hakettiği saygıyı göremedi adam. anca 30-9-19 yaptığında hatırlanıyor..

Abi 2K11'de bu adam nasıl oluyor da LeBron-Wade-Kobe ile aynı puanda oluyor, aklım almıyor şahsen.

al işte bir örnek daha. chris paul bu ligin en tepesindeki pg. neden türkiye'de algı böyle bilmiyorum. aynı durum carmelo'ya karşı da var. o adama da ibrahim kutluay muamelesi yapılıyor en fazla. eleman ilk 20'de nba'de ama sanki ite kaka yıldız yapılmaya çalışıyorlar durumu var..

• quote:

quote:

quote:

al işte bir örnek daha. chris paul bu ligin en tepesindeki pg. neden türkiye'de algı böyle bilmiyorum. aynı durum carmelo'ya karşı da var. o adama da ibrahim kutluay muamelesi yapılıyor en fazla. eleman ilk 20'de nba'de ama sanki ite kaka yıldız yapılmaya çalışıyorlar durumu var..

Yok müdür. Carmelo'ya kastım yok. Bence LeBron'dan sonra ligin en iyi 3 numarası. En iyi son anlar adamı da Carmelo idir nazarımda.

Ama nedense CP3'e ısınamadım ben. Adamda o kadar da kumaş yokmuş gibi geliyor bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok müdür. Carmelo'ya kastım yok. Bence LeBron'dan sonra ligin en iyi 3 numarası. En iyi son anlar adamı da Carmelo idir nazarımda.

Ama nedense CP3'e ısınamadım ben. Adamda o kadar da kumaş yokmuş gibi geliyor bana.

yok carmelo sana özel değil zaten o diğerleri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.