Şimdi Ara

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Yeni nesil oyun kuruculardan en çok hangisini beğeniyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2011)
Giriş

Orijinalden alıntı: marophat

Westbrook'tan iyidir her koşulda.

Westbrook 50-15-25 yapsa yaranamaz sana zaten.
  • 10 maç sonunun 9'unda maçı kaybettiriyorsa isterse Mj'in tüm rekorlarını kırsın, gider ben onun kemiklerini kırarım.
  • quote:

10 maç sonunun 9'unda maçı kaybettiriyorsa isterse Mj'in tüm rekorlarını kırsın, gider ben onun kemiklerini kırarım.

Ya sen daha beni dövmekte sıkıntı çekiyorsun, kondisyonu yerinde zenciyi nasıl döveceksin. :P
  • Artes'e azcık gaz vercen yeter, sahanın ortasına gömer onu. Bu sayede birt taşta iki kuş. Parkeler iki basketbol katilindende kurtulmuş olur
  • quote:

Westbrook'tan iyidir her koşulda.

yohh artıhhhh

curry çok iyi bir yahoo fantasy oyuncusudur
  • Sahsen Westbrook'un su Memphis serisinde oynadigi oyuna bakinca bende Curry'i Westbrook'un onune koyarim. Kaybedilen maclarin hepsi Westbrook yuzundendi.

Curry'de Westbrook patlayiciligi yoktur ancak Westbrook gibi basit hatalar da yapmaz. Takimda Monta Ellis gibi Durant'den bile daha fazla top kullanan bir oyuncu olmasina ragmen sayi ortalamasi 20e yakindi. Az atar ama yuzdeli atar. 6 civari da asist ortalamasi var zaten.
  • Aynen bende bunları söylemek istiyordum. Westbrook maç kaybettiren adam çoğu zaman, Curry ise öyle değil, yaptığı her iş yerinde. Kullandığı şuttan pozisyon almaya kadar çok iyi işler yapıyor. Ayrıca Westbrook gibi takımının oynamasına engel olmuyor. Rose'ada bir nevi bu şekilde bakabiliriz ama Bulls'un en önemli hücum opsiyonu olduğu için onun bu kadar top kullanması normaldir. Ama OKC'de Durant varken kendisi oynamayı seçiyor. İyi bir guard bunu yapmamalı.
  • westbrook'a haksızlık etmişsin mahmut. şu dönemde dağınık tamam ama bu eleman daha 23'üne girmedi. 26-27 civarında hem patlayıcı hem de olgun bi pg olarak yakar yıkar.. şimdilik toy dönemleri ama hem iyi skorer hem de pasör..
  • Abi Curry'nin yaşı Westrbook'lan aynı. Eğer ki bu adam olgunluk sergiliyorsa Westbrook'ta yapabilir. Ama o yapmamayı seçiyor. İleride değişirse olabilir ama şu an için Curry'den iyi bir pg değil. Hani başka bir pozisyonda oynuyor olsalar Westbrook'un daha iyi durumda olduğunu söylerim ama takımını oynatması gereken bir pozisyon. O pozisyonun temeli bu. Daha bu işin temelini yerine getiremiyorken ben o pozisyon için iyi bir oyuncu olduğunu iddia edemem.
  • hoca tamam da biri golden state hucumlarinda digeri oklahoma hucumlarinda oyunkuruculuk yapiyor. warriors'in oyununda savunma diye bir sey yok, surekli sut atiyor takim. bakmadim ama hucum sayilari da muhtemelen fazladir thunder'a gore. ustelik westbrook cok da iyi bi delici. curry'nin westbrook'a oranla iyi diyecegim tek yani uzak mesafe sutu bence. ha dedigin gibi bu listede olmasi gereken bi isim tabi onda hemfikirim seninle. fakat westbrook ilk 5-6'daysa pgler icinde(oldskulu saymiyorum) curry 9-10'larda..
  • simdi sayilara da baktim; sezonda 400 kusur hucum daha fazla yapmis curry'li warriors. buna karsin hem skor hem de asist rakamlarinda westbrook onde. ortalama 1dk fazla oynamis westbrook..
  • Skor ve asist bakimindan Westbrook'un onde olmasi zaten dogal degil mi? OKC'de Durant ve Westbrook'dan sonra en skorer isim Harden.

Golden State'e baktigimiz zaman Curry'nin yaninda Monta Ellis(Kobe'den sonra ligde en fazla FG deneyen oyuncu), David Lee, Dorrel Wright gibi oyuncular var. Ki Golden State hucumlarini surekli Curry yurutemiyor zaten. Ellis'in topu alip 1e5 gittigi ya da salak salak sutlar attigi bir suru pozisyon oluyor mac icinde. Ona ragmen bu sayilari tutturmak kolay degil.

Bana gore su an adam gibi bir takima oyun kurucu olarak Curry'i koysan o takimi son derece guzel oynatir. Cok tehlikeli bir sutor oldugu icin o da bir arti zaten. Westbrook ise takimda Durant gibi son 2 yilin sayi krali olan bir oyuncu olmasina ragmen topu ona vermiyip kendi oynayan bir oyuncu. Su an playofflarda en fazla top kullanan 2. oyuncu Westbrook.

Westbrook patlayici ve skorer bir oyuncu ancak karar verme bakimindan koca bir 0. OKC'nin kaybettigi maclari dedigim gibi onun yuzunden kaybettiler. Hatta o 3 uzatmaya giden macta da OKC onde olmasina ragmen Westbrook'un yaptigi hatalar ve kullandigi sutlar yuzunden Memphis macin sonunda geri gelip uzatmisti. OKC Westbrook'un yerine takas ile adam gibi takimi oynatabilen bir pg alsalar daha basarili olurlar.

• Abi burada asıl bakılması gereken istatistik şu, Westbrook oyunda olduğu sürece topların yüzde kaçını kullanıyor, Curry yüzde kaçını kullanıyor. Eğer bu istatistiği bulabilirsek(ben bu konularda pek iyi değilim, Odin'e havale ediyorum o yüzden) daha açıklayıcı bir durum olur.
  • tabiki aynen, zaten hepsini o 400 kusur hucuma baglamiyorum. yukaridaki postta bakmadim yazdim diye bi bakayim dedim ama olay su: westbrook kazanan bi takimda yapiyor bunlari ve kotu bi seri -playoff degil seri- oynuyor diye fazla gidildi bence ustune..
  • quote:

Abi burada asıl bakılması gereken istatistik şu, Westbrook oyunda olduğu sürece topların yüzde kaçını kullanıyor, Curry yüzde kaçını kullanıyor. Eğer bu istatistiği bulabilirsek(ben bu konularda pek iyi değilim, Odin'e havale ediyorum o yüzden) daha açıklayıcı bir durum olur.

Hocam illaha bu playoff'lara bakman gerekmiyorki.Curry'deki şütörlük Westbrook'daki atletizm Curry'de yok.Eşiitler bence

Soruya gelirse kesinlikle Cp3 takımı oynatan oyun kurucaya her zaman ihtiyaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdaj -- 15 Mayıs 2011; 23:18:10 >
  • Arkadaşlar oyun kurucu diyoruz. Westbrook oyun kursa eyvallah diyecem.
  • Cp3u soyle senelik 1milyona baglasak
  • Westbrook kadar leş bir oyuncu görmedim. OKC en sevdigim takım olmasına rağmen nefret ediyorum kendisinden. Tamam doğuştan gelen bir yeteneğin var, hızlısın, atletiksin, sahayı 3.5 saniyede geçersin gerekirse, hepsine eyvallah da bre beyin fakiri senin takımında Durant var, Harden var, İbaka var, var oğlu var. Her 3 maçın 2sinde 30 şuta kasma çabaların niye? İzleyen de takımda başka skor opsiyonu yok sanacak. Ha tabi 24 saniyelik hücumun minimum 16 saniyesinde boş boş top sektirmesinde ve sonrasında abuk subuk işler yapmasında sözüm ona geçen senenin en iyi koçu olan, hücum seti bilgisi iso ile sınırlı basketbol dehası(!) Scott Brooks'un payı yok mu? Elbette var ama Westbrook'un, özellikle playoff zamanı, yaptıklarını sadece Scott Brooks ile açıklayamayız.

Yemin ediyorum NBA'de Jennings ve Rose ile birlikte en kendine müslüman oyun kuruculardan biri. Hadi Jennings'in takımı takım değil kafasına göre takılıyor o da. Rose desen bütün şehirde ilah edilmiş durumda, takımın ilk ve en etkili skoreri, ayrıca bir şekilde başarılı oluyor bu nispeten bencil oyun stiliyle ama Westbrook'un güzelim takımın içine etmekten başka bir şey yaptığı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

Westbrook kadar leş bir oyuncu görmedim. OKC en sevdigim takım olmasına rağmen nefret ediyorum kendisinden. Tamam doğuştan gelen bir yeteneğin var, hızlısın, atletiksin, sahayı 3.5 saniyede geçersin gerekirse, hepsine eyvallah da bre beyin fakiri senin takımında Durant var, Harden var, İbaka var, var oğlu var.

durant ok, harden hadi neyse de, ibaka nedir ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.