Şimdi Ara

En iyi multiswitch markası [ACİL YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada detaylı bilgi yok kaç aydır erteliyordum ama ipin ucuna geldik.
    Hemen almam gerekiyor. Google görselleri incelediğimde next kurulu örnekleri çok var ama hakkında yorum yok aslında tüm markalar için geçerli.

Şuanda aklımda bu iki santral var hangisini tavsiye edersiniz yada farklı önerdiğiniz marka var mı ?

www.antenci.net
    BAFF 10/8 - 8 Abone Çıkışlı Sonlu MultiSwitch - Antenci | Türkiye'nin En Çeşitli Elektronik Marketi
    https://www.antenci.net/BAFF-108-8-Abone-Cikisli-Sonlu-MultiSwitch,PR-2691.html

www.hepsiuydu.com
    404 - File or directory not found.
    https://www.hepsiuydu.com/productdetails.asp?id=202

Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 25 Ocak 2019; 21:4:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

Sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum satın almak için :)

• Koskoca forumda hiç mi fikri olan birisi yok?

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Hocam neden 8 çıkışlı tercih ettiniz. ileride birkaç TV daha ilave ederseniz yetmez.
    Biz 5 daireli apt. baff 8x almıştık. ikişer üçer talep olunca 4 çanak girişli . 16lı aldık.
    Şimdi oda yetmiyor.
    4 girişten birisi Digitürk. gereksiz görüp . türksat, hotbird,astra ve thor uydularını bağlayabileceğimiz merkezi sistem bakmaya başladık.

Bu arada tavsiyem Next markaya bak başın ağrımaz.
  • Reavero kullanıcısına yanıt
    Hocam biz 2 katlı dubleks dairede kullanacağız. Artma gibi bir durum olmaz yani illa biri ortak olmak isterse santralini alır gelir.
    Next nedense bana kötü bir marka gibi geliyor. Onun harici tüm markalara baktım neredeyse
    Aklımdaki son 2 marka şuanda Atlanta ve baff
    Siz kendi multiswitchinizden memnun musunuz hocam

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Next uydu alıcılarını hiç sevmem. altı ayda bozuldu. Motor almıştım 1 ayda bozuldu.

Apartmanımızda 8 yıldır 4x16 üzerinde dördüncü digitürk olan Next merkezi sistem var. Hiçbir sorun çıkarmadı. Next merkezi sistemde başarılı.

İhtiyaç olurda türksat, hotbird,astra ve thor uydularını bir arada almak isterseniz Next geçen sene alternatifsizdi. Cccam ve Powervu yönünden bizim olmaz ise olmazımız oldu.

IPTV oldum olası sevmedim donma patlama yavaşlık ne ararsan var.
    Sen yine bir düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.