Şimdi Ara

En iyi nargile..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar nargileye sarmış olduğum bir merakım var ve eve bir nargile takımı almak istiyorum. Ancak nasıl kalite de bir nargile alacağımı bilmiyorum letgo dan baktığım bir kaç görseli paylaşmak istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Birde nasıl kalite de bir kömür kullanabilirim tütün her zaman ki gibi el fakher..En iyi nargile..En iyi nargile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalyptoo22 -- 17 Aralık 2016; 22:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• döküm kahveci boy düzenek al. fotoğraflar görünmüyor bu arada marka içeceğin tütüne bağlı. anasoncuysan el fakirden şaşma ama el fakirin her tütünü iyi değildir
  • anason el fakir der ve giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

anason el fakir der ve giderim

ağır be
  • lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    tütün önemli değil verimli birşey almak istiyorum görselleri tekrar düzenledim olmuştur sanırım 50 tl gibi bir fiyata satıyorlar büyükçekmece de de bir yerde 75 tl ye herşey dahil veriyorlar büyük boy da marpuç o şişe ne kadar kaliteli bilemem alacaklarım bu tarzda..
  • Arap Baharı.
  • el fakir kardeş konu kilit.
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    tamam al fakhere de ben daha nargile takımı almadım tütün demiyorum arkadaşlar resimlerdeki kaliteli mi marpuç felan sıkıntı olmaz yani tat verim olarak..
  • Hortum marpuç zevk vermiyo. Deri marpuçlar çok daha hoş ama hortumları yıkayıp farklı tatlar içebiliyorsun. Deri marpuçlar ayrıca nikotini emiyor biraz.
  • arkadaşlar bende MAZAYA KAVUNLU Tütün aldım.. fakat hiç kavun tadı alamıyorum neden acaba ? tütün sahte olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.