Bildirim
en iyi nasıl para kasılır
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç paran yoksa işin çok zor.. Bir miktar sermayen olması gerek. Ama mageyle en azından görev itemleri satarak(hala kaldıysa) kü.ük bir sermaye kurabilirsin.. Bence en ei onlarda para kasarsın itemler olmadığı için.. -
2m para verdi ark simdi napcam :D -
git eziklerin görevlerini yap 2m karsılıgında ...
ya da git dts fp kas koysan tanesini 200k alan olursa şansına(anvilin oraya koy ya da git sen bas...+8 e falan..)
clever gorevine git istersen ama zor olur bu zahmetli...
ya da o mageyle surekli ezik kas ve onun chitinlerini falan al
kastıgın eziklerde sınırsız clever gorevi oluyor mage ile git cafeye otur 8 char online clever kas...
bunlardan daha iyisini bilen... -
quote:
Orjinalden alıntı: aydin66
clever gorevine git istersen ama zor olur bu zahmetli...
Adam mage, priest, warrior.. Bence sen benim söylediğimi yap. Bence sakın anvile gitme.. -
ya knk aslında benm taktik sole ucuzdan al pahalıya sat ama bunun icin piyasayı cok ii bilmen gerekio ha bide sermaye gerekio:D -
Bence Anvil İşine Gir. -
mageyle bezour muydu neydi ondan kas -
git tezgaha item al sat yap..
sürekli teklif ver takasa girmeye çalış mantıklı işler yap..
zaten o lvlda charlar nasıl parasız olr anlamıyorum.
hiç yoktan warriorla goblin kassan bir saatte 500k ve en az 20 parça bırakır. -
git warrior veya mage ile Glypdont kes 1 saatte yaklaşık olarak 2-3m yaparsın bu şekilde 1 hafta takılsan günde 2 saat kassan bir günde 6m 1 haftada 42m eder.
sonra Trina işine girebilirsin bazen paraya acil ihtiyaçları oılanlar 30-40m den koyuyorlar sen onu çekersin 60m den satarsın(biraz zaman ister satmak)
bu şekilde Ticarete ilk adımlarını Atmış Olursun Git Gide Geliştirirsin Kendini...
NOT:Sakın Anvile Bulaşma... -
evt anvile bulaşma derim bende .. yani şans işlerine sakın girme ben güğnde 10mppot satıp kazanıyom anvilde veya jeneratörde kaybediyom(anladın sen onu ) -
http://forum.donanimhaber.com/m_20342729/tm.htm
benim 1-2 saatte yaptığım kâr
sana önerim
ucuza al pahalıya sat
anvilde eziq itemleri + basarak değerlendir
itemlerini elinden geldiğince iyi takas yapıp değerini arttır -
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
http://forum.donanimhaber.com/m_20342729/tm.htm
benim 1-2 saatte yaptığım kâr
sana önerim
ucuza al pahalıya sat
anvilde eziq itemleri + basarak değerlendir
itemlerini elinden geldiğince iyi takas yapıp değerini arttır
güzelmiş
-
priestin 60 heali açıksa pot alıp satmayla başlayabilirsin...çok deli kar yapmassın fakat bir yerden başlaman için şansın olur ...ya da 3 tane karakterinde farklı id lerde ise bir tanesini item ya da gb karsılığı takas edebilirsin aynı anda 3 ü ile oynamıyacaksan :) -
en iyi para fallen 'de kasarsın
güzel drop verirse çıkar 10 15 tane
20 m'dan iyi para yapar -
quote:
Orjinalden alıntı: ryatsu
priestin 60 heali açıksa pot alıp satmayla başlayabilirsin...çok deli kar yapmassın fakat bir yerden başlaman için şansın olur ...ya da 3 tane karakterinde farklı id lerde ise bir tanesini item ya da gb karsılığı takas edebilirsin aynı anda 3 ü ile oynamıyacaksan :)
En mantıklı ve risksiz yol bu olsa gerek :)
Eğer açık değilse bile, yine mastodon yolu ile reskill parasını çıkarabilirsin. Zaten pot yapıp satmak 1 günde parasını çıkarıyor reskill'in.
Tavsiye: Eğer server'ında Delos kale sahibi vergileri indirirse (Delos tax rate... %0 gibi bir yazı oluyor info bar'ında, hatırlayamadım tam olarak :P) hp pot yapmak için gerekli scrolları oradan al derim, tanesi 1980 coins oluyor.
-
Bence hiç anvil ile felan risk'e girme..
Direk 62 Mage ile Glyptodont slotuna git Bezoar kas... -
Sizde taktınız mageye adamda 69 lvl priest varmış hala mage diorsnuz
o priestle uğraşırsan pot basarak çok kasarsın veya pelerin görevine yardıma çağıran çok olur seni hiç yoktan eziq clanların görevine gidip para istesen baya bi para kasarsın sen beni dinle
Priest -
bdw ye gir kırmızı kutu kırdır belki bi i bir item çıkar da satarsın -
En iyi yöntem fazla sermayende yokmuş ... +7 Priest paper set , +7 horn gibi şeyler basıp satman şuanki en iyi para kaynağın olur . Ayrıca işi biraz büyütünce yani eline biraz para geçince artık takas vb pazarlıklara başlarsın ucuzdan alıp pahalıya satarsın . Böylece charı dizmiş olursun .. Bu süreç fazla olabilir ama en mantıklısı bu .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X