Şimdi Ara

En İyi Nfs Sizce Hangisi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UG1'in yeri çok ayrıdır acayip severim.

UG2 ise en sevdiğim NFS dür bütün olay modifiye çünkü

bazılarıda diyor ne anlıyorsunuz öyle janjanlı arabalardan falan sadece gülüp geçiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: **RaideN**

UG1'in yeri çok ayrıdır acayip severim.

UG2 ise en sevdiğim NFS dür bütün olay modifiye çünkü

bazılarıda diyor ne anlıyorsunuz öyle janjanlı arabalardan falan sadece gülüp geçiyorum

modifiye dediğin janjanlı olacak tabi
  • Bence en iyileri Most Wantedle Undergrond du en zevkli oynadığım onlardı
  • NFS 5 tek geçerim.Bu oyundaki dinamiği başka oyunda görmedim.Bu oyunu dinamiği dahada gelişmiş grafikleri iyileştirilmiş olarak tekrar piyasada görmek isterdim.
  • Nfs Undergraund serinin en kaliteli oyunu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

NFS Undergroun en çok ondan zevk almıştım. Çok zevkliydi. Şimdikilerin hiç biri o tadı vermiyor.

Bende en çok underground dan zevk almıştım hele müzikleri süperdi

• kesinlikle nfs undgerand2 süperdi ya bunun yenisini çıkaramazlar mı yaa kariyer dehşetti bence nfs serisini en iyisi nfs undgerand2
  • nfsu 2
  • most wanted iidi.ilk çıktığın inanılmaz heyecanlanmıştım ama carbonda o kadar heyecanlanmamıştım ve oyunu görünce mostun kopyası olduğunu anladım ama 2 kere bitirdim.oda amaç bitirmek olsun diye.
  • Underground 2
  • nfs 5 gibi zor pro belki
  • Merakla pro stretti bekliorum benimde beğendiğim nfs 2 idi arabaya st yapma manyaklığı baya sarmıştı...
  • Underground 2
  • most wanted
  • modifiye manyağıysanız (benim gibi )NFS:U2 den hiç sıkılmama ihtimaliniz var
  • nfs 2 vay bea ne oynardik internet kafelerde lan game
  • carbon çünkü arabanın herşeyini % ile ifade edebiliyoruz ve en çok nfs carbonda camuflage vinyl lerini sevdim bide o audi quattro la mans yok mu
  • KESİNLİKLE "MOST WANTED"
  • ug 2
  • Most wanted onun uzerıe tanımam bana carbonu beklerken heycan katan ve daha sora carbonda bır vıraj donup "nE LAN BU" DEDIRTEN muptelası olduum oyun. dur aklıma gelmısken gene acıyım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.