UG2 ise en sevdiğim NFS dür bütün olay modifiye çünkü
bazılarıda diyor ne anlıyorsunuz öyle janjanlı arabalardan falan sadece gülüp geçiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: **RaideN**
UG1'in yeri çok ayrıdır acayip severim.
UG2 ise en sevdiğim NFS dür bütün olay modifiye çünkü
bazılarıda diyor ne anlıyorsunuz öyle janjanlı arabalardan falan sadece gülüp geçiyorum
modifiye dediğin janjanlı olacak tabi
Bence en iyileri Most Wantedle Undergrond du en zevkli oynadığım onlardı
NFS 5 tek geçerim.Bu oyundaki dinamiği başka oyunda görmedim.Bu oyunu dinamiği dahada gelişmiş grafikleri iyileştirilmiş olarak tekrar piyasada görmek isterdim.
Nfs Undergraund serinin en kaliteli oyunu bence
quote:
Orjinalden alıntı: omer1990
NFS Undergroun en çok ondan zevk almıştım. Çok zevkliydi. Şimdikilerin hiç biri o tadı vermiyor.
Bende en çok underground dan zevk almıştım hele müzikleri süperdi
kesinlikle nfs undgerand2 süperdi ya bunun yenisini çıkaramazlar mı yaa kariyer dehşetti bence nfs serisini en iyisi nfs undgerand2
nfsu 2
most wanted iidi.ilk çıktığın inanılmaz heyecanlanmıştım ama carbonda o kadar heyecanlanmamıştım ve oyunu görünce mostun kopyası olduğunu anladım ama 2 kere bitirdim.oda amaç bitirmek olsun diye.
Underground 2
nfs 5 gibi zor pro belki
Merakla pro stretti bekliorum benimde beğendiğim nfs 2 idi arabaya st yapma manyaklığı baya sarmıştı...
Underground 2
most wanted
modifiye manyağıysanız (benim gibi )NFS:U2 den hiç sıkılmama ihtimaliniz var
nfs 2 vay bea ne oynardik internet kafelerde lan game
carbon çünkü arabanın herşeyini % ile ifade edebiliyoruz ve en çok nfs carbonda camuflage vinyl lerini sevdim bide o audi quattro la mans yok mu
KESİNLİKLE "MOST WANTED"
ug 2
Most wanted onun uzerıe tanımam bana carbonu beklerken heycan katan ve daha sora carbonda bır vıraj donup "nE LAN BU" DEDIRTEN muptelası olduum oyun. dur aklıma gelmısken gene acıyım