Şimdi Ara

En İyi Nfs Sizce Hangisi? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Underground 2 nin tadını hiç bir nfs veremedi maalesef ama pro streette fena değil.
  • porsche unleashed most wanted
  • Ama en iyisi Undergroun 2 saveleri de buldum sabah aksam oynuyorum süper oyun Gercekten yahu
  • Bence mw&u2&pro street
  • En güzeli Most Wanted'dı...

Carbon fena oyun değildi ama 1 günde bitirdiğim için tekrar oynamak sıkıcı geldi... Çok kısa bir oyun olmuş :(

ProStreet pistlerde yapıldığından sokak aralarında karşıdan araba gelirken yarışmanın verdiği zevki vermiyor...

Porche Unleashed güzeldi baya, XP altında çalıştıramadım tekrar oynamak için. Nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • porsche iyiydi yaw gerisini salla gitsin
  • hiçbiri
  • kesinlikle most wanted carbonu hiç beğenmemiştim
  • NFS II SE - az oynamadım küçükken, hala oynarım..
    NFS MOST WANTED
    NFS PORSCHE de fena değildi, arabanın verdiği gerçekçi tepkiler falan..
  • Porsche unleshead bence o zamanla bu zaman kıyaslanırsa en iyisi o
  • most wantedi hiç sevmeeeeeeemgıcık olurum
    u2 daha güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: eeyyeeyy

most wantedi hiç sevmeeeeeeemgıcık olurum
    u2 daha güzel

Daha biraz önce Most Wanted mı daha iyi yoksa Underground 2 mi? diye soruyordun... Ne iş.

• 3-4-5 süperdi
  • Nfs Pro Street hariç diğerleri güzel ama en iyileri dersen.Şahsen ben porshe den aldığım hazzı iyi bilirim.Ama heyecan tutku dersen underground 2.
  • Bence En güzeli Most Wanted 2. Nfs Porsche Unleashed Sonuncuda Pro Street
  • en iisi most wanted ama underground 2nin klasındanda vazgeçemem
  • Bence en iyisi NFS UnderGround 2.Hiçbirinden o kadar zevk almadım.

• nfs2 en güzeliydi bence alternatif olarak most wanted derım
  • NFS porsche ... bir numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

1. olarak underground 2
    2. olarak Carbon

Bu benim en kötü sıralamam.

Eski Nfs'leri pek bilmem ama Undergrund I bir devrimdir. O yüzden onu en başta tutmak gerekir. Underground II kadar kötü oyun pek hatırlamıyorum açıkçası. Beğenen arkadaşlar bir kez daha oynasın ve arabaın gerçekle ne kadar uyuşmadığını görsünler. Bitiremediğim tek oyun da ayrıca. Most Wanted'a bayılıyordum ama galiba Underground II'nin üzerine çıktığı için . Son olarak Carbon ise MW'dan daha kötüydü bence. Pro street'de ondan kötü gibi, çok ilerlemedim ama. En iyi nfs serisinde bu kadar faklı görüşler olmasının sebebi ise zevkler ve renkler değil bu arada. Bence yeni serileri beğenen arkadaşlar oyundan grafik vs. beklediği için onlara güzel geliyor. Ama gerçekle alakası bile olmayan oyunlar olmaya başladı nfs sanki. Bunda EA Games'in de çok büyük bi payı var diye düşünüyorum. Ve şunu iddia ediyorum EA Games kadar rezil bi oyun firması yok. Fifa serilerinden ve nfs serilerinden zaman içinde tiksenmimi sağladı sağolsun. Halbuki eski nfs'leri hatırlıyorum da güzeldi be. Yine aynı şeklide ara sıra Fifa 98-99 kurarım da Fifa 08 yeni çıkmış kurayım demem. NBA Live serisi de aynı şekldedir yine. Adamlar Senelerdir aynı oyunu önümüze sunuyorlar. Sadece yeni özellik ekliyorlar. Gittim 08'i de oynadım. En kötüsü diyebilirim. 07'den farkı bi oyuncuların atış stillerini yapmışlar. Bi de içeriye yürüyerek girebildiğin bi oyun olmuş. 2003 oyununa benzemiş yani. Bence oyun oynarken bi firmalara bakın. Bi THQ, Activision, Eidos kötü oyun zor yapar. Zevk alırsınız, zekayı zorlarsınız, ha grafik o kadar iyi değildir belki de ama masadan mutlu kalkarsınız...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.