Şimdi Ara

en iyi notebook ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bir yakınım notebook alacak ve mimarlık öğrencisi bildiğiniz gibi bu programlar profesyonel ve ağır programlar . öncelikle casper 4 çekirdekli düşünmüştük ama tasarımı sebebiyle ve casper markası ve kullanıcı yorumlarıyla kafamızı karıştırdı. apple macbook pro düşündük ancak programların bazılarını açmayacağını ve mac e windows kurmamız gerektiğini öğrendik. o zaman da o kadar paraya değmeyecekti.
    kriterlerimiz:
    -dış tasarım
    -hahiflik
    -teknik özellikler(ekran kartı,hız,hafıza...vb)
    -ücret olarak o kadar da önemli değil alınacak laptop çok uzun süre kullanılacak ve baş ağrıtmayacak bir şey olmalı bu sebeple fiyat önemli değil ..

ewet önerilerinizi bekliyoru arkadaşlar ....Lütfen yardım edin

TEŞEKKÜRLER

• senin çaren toshiba :))) diğer başlıklara bakabilirsin sayfada 3-4 tane var aynı türden başlık
    arkadaşlara tavsiye ettiğim bilgisayarı önerrim
    çizim yapabilir orta dereceli oyunları oynayabilirsin... zaten bunları yapan geriye kalanlarda pek zorlanmaz
  • ben tasarım olarak toshiba m800-10z veya m800-107 modellerini çok beğeniyorum, ayrıca siyah olmasa u400-17v ve 17y modellerininde performansı iyi gibi geliyor ama ben hp koordinatörü ile para iade işini kesinlerştireyim m800-10z alıcam, hem beyaz renk, tasarımı güzel, xp dvdsi var, fiyatı düşmüş, hafif, performansı güzel
  • teşekkürler arkadaşlar dediğiniz modellere baktım netten tasarım olarak gayet hoşlar...sony marka laptop öneriniz nelerdir dediğim gibi fiyat öneli değil bu söylediğiniz notebooklar fiyata bakmaksızın alınabilecek en iyi notebooklar mı acaba ??

TEŞEKKÜRLER.
  • başlarda bende sony notebooklara bakmıştım ama teknik servis sıkıntısı olur diye ve de ne olursa olsun garantisi olduğu için toshibada karar kıldım, sonylerin cs230j serisini çok beğenmiştim, hem özellik hem de tasarım açısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.